ساخت دیتابیس
سلام ببخشید یه سوال داشتم توی کانستراکت می خواهم یه دیتابیس بسازم که اطلاعاتی که از کاربر می گیره رو آرشیو و وقتی که می خواهم اونارو پس بده باید چی کار کنم؟؟؟لطفا راهنمایی کنید!!! 20  20  20
یکم ساده تر می گم
یه برنامه است که از کاربر یه سری اطلاعات می گیره اطلاعاتم یکی دو تا نیست با ایونت و اینا سر و تهش هم بیاد زیاده می خواهم یه راهی بدید که کاربر خودش اطلاعاتو وارد کنه و وقتی هم می خواهد اونارو دوباره با سرچ ی چیزی برداشت کنه چی جوری همچین چیزی بسازم؟؟
اگه بازم مفهوم نبود بگید مفهوم تر می گم!!
فقط لطفا کمک کنید  20  20  63  63  63
شنیدم با لوکال استوریج می شه ولی تلاشمو کردم نشد اگه می شه راهنمایی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر داده هایت به هم ربط ندارد از وب یا لوکال استریج استفاده کن در غیر ای صورت باید شبیه سازی کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
باو منظورم اینه که وب یا لوکال استوریج یاد بدید چی جوری باهاش کار می کنند
البته فعلا مشکلم حل شد چند تا سوال دیگه دارم 1 (ولی اگه بگید چی جوری باهاش کار می کنند ممنون می شم)
1.خروجی nwjs گرفتم می خواهم ایکون بازی رو تغیر بدهم چی کار کنم که ایکونش ایکون nwjs نشه
2.می خواهم یه قابلیت پرینت گرفتن اضافه کنم با کانستراکت می شه؟؟ و اگه نمی شه چی جوری اینکارو باید بکنم افزونه یا ... به هر حال یه راه حل بدید لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 یک خروجی هست برای ویندوز که می توانید آیکون برنامه را تغییر دهید و امکانات بیشتری می دهد
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/7/24، 01:24 عصر)mr.javad78 نوشته است: باو منظورم اینه که وب یا لوکال استوریج یاد بدید چی جوری باهاش کار می کنند
البته فعلا مشکلم حل شد چند تا سوال دیگه دارم  1 (ولی اگه بگید چی جوری باهاش کار می کنند ممنون می شم)
1.خروجی nwjs گرفتم می خواهم ایکون بازی رو تغیر بدهم چی کار کنم که ایکونش ایکون nwjs نشه
2.می خواهم یه قابلیت پرینت گرفتن اضافه کنم با کانستراکت می شه؟؟ و اگه نمی شه چی جوری اینکارو باید بکنم افزونه یا ... به هر حال یه راه حل بدید لطفا

سلام
از این به بعد هر سؤال رو در تاپیکی مجزّا مطرح کنید.

۱. می‌تونید از MQT Icon Changer استفاده کنید:
http://mojtaba.mihanblog.com/post/tag/MQ...anger%20v2

۲. از اکشن Excecute Javascript شیء Browser استفاده کنید و در پنجره‌ی اکسپرشن‌ها بنویسید:
کد:
"print();"

درضمن برای کار با لوکال استوریج، آقا مهدی یک آموزش نوشتند و همین الآن در si2.ir موجوده.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mr.javad78 ، shazde ، keyhan
پیدا نکردم اگه لینک بدید ممنون می شم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj