حل شده چه برنامه ای برای ساخت کاراکتر خوب است؟
سلام به همه
1:برنامه هست که بشه باهاش کاراکتر ساخت که کار هایی مثل راه رفتن,پرش و... را اسان تر از برنامه فتوشاپ طراحی کرد.
2:اگر بخوام تو بازیم یک فروشگاه بزارم که اگر پلیر مثلا 200سکه داد یه ایتم خرید بعد این که آیتم را خرید آیتم بچسبه به کاراکتر(مثلا کلاه بخره بچسبه به جایی که من تو سر پلیر مشخص می کنم).
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته با Imagepoint تونستم اسپریت پلیرم را 5تکیه کنم و مثلا کلاه را یک کردم و تونستم کلاه را به پلیرم بچسبونم فقط مشکل اینجاست من می خوام آیتم تو یه لیوت دیگه بخرم اگر تو اون لیوت خریدم تو این لیوت مرحله که پلیرم هست ظاهر باشه مشکلم اینجاست (مفهوم کل جابجایی اسپریت از یک لیوت به لیوت دیگر)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/9/8، 08:44 عصر)'wowxpria' نوشته است: سلام به همه
1:برنامه هست که بشه باهاش کاراکتر ساخت که کار هایی مثل راه رفتن,پرش و... را اسان تر از برنامه فتوشاپ طراحی کرد.

خود سایت Scirra نرم افزار Spriter رو برای این کار پیشنهاد می‌ده، ولی چون کرکش گیر نمیاد توصیه‌ی من استفاده از انیمه استودیو (Anime Studio) هست. انیمه استودیو یک بخشی رو برای طرّاحی کاراکتر داره و خودکار حرکاتی مثل راه رفتن رو درست می‌کنه.
(1393/9/8، 08:59 عصر)'wowxpria' نوشته است: البته با Imagepoint تونستم اسپریت پلیرم را 5تکیه کنم و مثلا کلاه را یک کردم و تونستم کلاه را به پلیرم بچسبونم فقط مشکل اینجاست من می خوام آیتم تو یه لیوت دیگه بخرم اگر تو اون لیوت خریدم تو این لیوت مرحله که پلیرم هست ظاهر باشه مشکلم اینجاست (مفهوم کل جابجایی اسپریت از یک لیوت به لیوت دیگر)

از متغیّرهای گلوبال استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria

از متغیّرهای گلوبال استفاده کنید.

سعی کردم نتونستم میشه بی زحمت یک سورس بزارید(ممنون میشم)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرمایید:  global var
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، mehrad77 ، seyed

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj