موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
سلام به تمامی دوستان
من یک سوالی داشتم در رابطه با یادگیریه پی اچ پی
من میخوام این زبونو یاد بگیرم برای ارتباط سرور با بازی ساخته شده (یونیتی )
اینجا کسی پی اچ پی بلد هست کمک کنه ؟ این زبونو بدون یادگیریه html هم میشه یاد گرفت ؟
نمیدونم این پی اچ پی ای که برای ارتباط سرور با بازی استفاده میشه همون پی اچ پیه طراحی سایت هست یا نه ولی از کجا باید شروع کرد ؟ کتابی میشناسین ؟
ممنون . آموزش 12 رو از کجا میتونم بخرم ؟؟ لینکی ندیدم متاسفانه !!
.
راستی باید دنبال آموزشی بگردم که برای سایت سازی نباشه ؟ یعنی برای کار با سرور یاد بده ؟ (راستی برای بازی های انلاین غیر مولتی پلیر باید از سرور حتما استفاده کرد یا از هاست هم میشه ؟ )
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3301 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
باسلام.)
دوست عزیز ، بنده کارم با یونیتی هست ، دو مورد رو بهتون تذکر میدم .
اگر به دنبال ساخت یک بازی تحت وب هستید ( 100% php رو فرا بگیرید ) .
منظور ؟ یعنی فقط برای ارتباط با سرور یاد نگیرید ( این کار احتیاج به یاد گیری نداره . ) .
یونیتی یک موتور بازی سازی حرفه ای هست ، در برنامه نویسی خودش هم باید حرفه ای باشید ، در غیر این صورت وقتی که برنامه رو به سرور مرتبط کنید باعث افت پینگ سرور و یا کرش شدن برنامه ( مشکلات دریافت اطلاعات و ... ) انجام میشه .
فرق سرور با هاست چی هست ؟؟ :
سرور ، ( سرور اختصاصی و سرور مجازی ) . سرور اختصاصی از اسمش معلوم هست ، اما سرور مجازی از یک سرور اختصاصی ساخته شده است ( چند سرور مجازی ) .
یک هاست اشتراکی ( حدودا بین 50 تا 1000 هاست ) ، میتونه از یک سرور مجازی یا یک سرور اختصاصی گرفته شده باشه ) ...
هاست اشتراکی برای شروع کار خوبه ، اما وقتی تعداد دریافت داده ها بالا بره احتیاج به سرور مجازی میشه و اگر باز هم دریافت داده ها بیشتر بشه ( مثلا از رم ، سی پی یو و ... ) بیشتر بخواد باید سرور اختصاصی تهیه کنید .
توصیه میشه اگر میخواید برای بازی هاست تهیه کنید قبلش با پشتیبانی سایت مورد نظر مکاتبه کنید .
برای یاد گیری php توصیه میشه از ویدئو های آموزشی استفاده کنید و توصیه هم میشه از فروشگاه های معتبر نزدیک به محل زندگی و یا شهرتون خریداری کنید .
بنده خودم php زو از 1 کتاب و یک پک آموزشی ویدئو یاد گرفتم . ( کتاب برای رفع مشکلات کد نویسی و ... ) .
برای سایت نویسی تنها به html احتیاج دارید که به اصطلاح Phtml بهش میگیم .
موفق و پیروز باشید
سلام . ممنون بابت توضیحات . فعلا قصد ساخت بازی انلاین ندارم و تنها میخوام ذخایر کاربر به صورت انلاین در هاست ذخیره شه تا از هک و یا جلو عقب کشیدن ساعت برای دریافت منابع جلوگیری بشه .
یک کتاب تو خونه افتاده بود برای اموزش پی اچ پیه مدارسه فنیه فکر کنم به صورت ساده مقدمات رو گفته . فکر کنم این برای شروع خوب باشه . کمی مطالعه کردم دیدم یه چیزایی شبیه به همین برنامه نویسی معمولی با سی ++ هست یعنی قواعد و اصولش همون شکلیه . احتمالا از همین شروع کنم
خیلی ممنون