[بحث تمام شده] نحوه‌ی برگزاری دوره‌ی امسال
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام، همون طور که حتما در جریان هستید تابستان امسال قراره یک دوره‌ی آموزش جاوا اسکریپت و ساخت پلاگین برای کانستراکت داشته باشیم.

این تاپیک رو برای این ایجاد کردم تا در این مورد بحث کنیم که این دوره رو چه طور برگزار کنیم.

دوره‌ی امسال ما به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

ولی دوره‌های مجازی خودشون دو نوع هستند:
  1. دوره‌ی مجازی آنلاین: در این دوره‌ها یک ساعت خاص رو مشخّص می‌کنند (مثلاً ۴:۳۰ صبح 4) و دانش‌جویان اون موقع آنلاین می‌شن و کلاس به صورت زنده برگزار می‌شه.
  2. دوره‌ی مجازی آفلاین: ویدئوها از قبل ضبط می‌شه و در یک ساعت خاص در پنلی که فقط دانش‌جوها به اون دسترسی دارن گذاشته می‌شه. دانش‌جوها ویدئوی اون جلسه رو تا قبل از قرار گرفتن ویدئوی جلسه‌ی بعدش نگاه می‌کنند و تمرین‌هاشون رو می‌فرستند.
خوب این‌جا می‌خوایم بحث کنیم که دوره‌ی امسال رو به صورت آنلاین برگزار کنیم یا آفلاین.

ابتدا دوستان نظراتشون رو با دلیل بگن تا مزایا و معایب هر کدوم درست مشخّص بشه،
بعد احتمالاً یک نظرسنجی می‌ذاریم تا نوع دوره دقیقاً مشخّص بشه.

پیشاپیش از همکاری‌تون تشکّر می‌کنم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: ghasem ، Vizmark# ، Rounder ، vng ، amirho24 ، sajad888 ، seyed ، makan parsi ، mah ، محمد22 ، erfan002pooya ، matin ، shaygaaan ، sjdafzali ، Amirmahdy
سلام
بسیار ممنون از شما که به فکر ارتقای دانش بچه ها هستید.امیدوارم در آینده نزدیک از اساتید برجسته کشور بشید که با هوش و پشتکاری که دارید حتما همینطور خواهد شد.
کلاس آنلاین مزایایی داره که آفلاین نداره مثلا دانشجو اگه سوالی داشت یا مطلبی را درست درک نکرد می تونه بپرسه.ولی خب معایبی هم داره مثلا اینکه در زمان مشخص شده نتونیم به دلایل مختلف حاضر بشیم.ولی اگه کسی بتونه آنلاین شرکت کنه بهتره.

سپاس شده توسط: Mojtaba ، Vizmark#
سلام 
خب آفلاین بهتره :D چون همه نمیتونن در یه ساعت از پیش تعیین شده حضور پیدا کنن و تقریبا میشه مثل سال پیش که تعداد کمی از افراد شرکت کردن من خودمم نتونستم بیام :2

و اینکه اگر بتونیم یه دوره اموزشی هم داشته باشیم برای ساخت بازیهای مولتی پلیر انلاین ( چه ریلتایم چه غیر ریلتایم ) خیلی عالی میشه 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !

سپاس شده توسط: Mojtaba ، ghasem
اگر تعداد کسانی که موافق هستند آنلاین برگذار بشه بیشتر از 10 نفر بود شما لطف کنید به صورت آنلاین تدریس کنید و همزمان رکورد هم بکنید برای کسانی که نتونستند آنلاین حضور پیدا کنند , 
مزیتی که داره دوستانی که آنلاین آموزش میبینند میتونند همون موقعه جواب سوال هاشون رو بگیرن , 
یه نکته مهم هم هستش که کسانی که آنلاین آموزش رو دنبال میکنند باز هم به دانلود و تماشای ویدیو احتیاج پیدا میکنند , 

سپاس شده توسط: Mojtaba
100% انلاین
اگه بهت گفتن که دیگه راهی نیس                                                                                                                                                                خونه مون بی تو خالی نیس

نه نکنی باور.................... نه... نه  نکنی باور                                                                     Abbas Fire

سپاس شده توسط: big-man
آفلاین بهتره
چون شاید در یک ساعتی که آموزش برگذار میشه شاید کار داشته باشیم و نتونیم سر وقت آنلاین شیم
ولی آفلاین مثلا شما یه کانال تلگرامی میزنی و ویدیو های آموزشی میزاری توش تا بعد بیان دانلود کنن و ازش استفاده کنن اینطوری عالیه  سپاس رو بفشار4

سپاس شده توسط: Mojtaba ، AmirAli
سلام
به نظر من هر دوتاشم باشه.
به طور آنلاین برگزار بشه اما فیلم هم رکورد بشه و گذاشته بشه.
چون هر کدوم معایب و خوبی هایی دارند که اگر در کنار هم باشند معایب بر طرف میشه.
مثلا مشکل این که کار داشتیم و نتونستیم شرکت کنیم.
یا مشکل این که اگر آفلاین باشه نمیشه بگید که مثلا این بخشو دوباره توضیح بده.
خیلی ممنون آقا مجتبی. موفق باشید 1
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...

تو انلاین شاید بهتر یاد بگیرید ولی تو افلاین همه یاد میگرین.و اولویت با اکثریت هست.اگه انلاین بشه خیلی ها شاید نتونن بیان که خیلی حیفه اموزش هارو از دست بدیم.خواهشا آفلاین باشن.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی

ابتدا تشکر میکنم بابت برنامه ریزی برای برگزاری این دوره اون هم با این موضوعات

و اینکه آفلاین بهتره چون همونطور که دوستان گفتند ممکنه نتونیم تو ساعت خاص حاضر باشیم

70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

افلاین بهتر است به دلایلی که دوستان گفتند موافق هستم.

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت Mojtaba 205 199,319 1400/8/19، 09:13 صبح
آخرین ارسال: ^_^ Ali ^_^
  آموزش انیمیشن سازی توسط اینجانب Mehrdad 1 3,164 1398/11/4، 03:30 عصر
آخرین ارسال: mahdi.p
  مهم دوره برنامه‌نویسی سمت سرور بازی Mojtaba 65 51,774 1398/6/14، 12:36 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  مهم ثبت نام دوره‌ی پیشرفته‌ی جاوااسکریپت و ساخت پلاگین کانستراکت Mojtaba 15 16,801 1395/6/9، 12:03 صبح
آخرین ارسال: Mojtaba
  دوره‌ی جاوا اسکریپت شروع شد! Mojtaba 22 19,607 1395/5/11، 11:59 صبح
آخرین ارسال: mansoor22

پرش به انجمن: