موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3301 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
جناب رجب زاده من ی مشکلی در ساخت بازی جدیدم دارم ، فکر میکنم مشکل از کد نویسی باشه ، میتونید راهنماییم کنید ؟
ببینید مشکل ( فقط روی اندروید هست ) . مثلا روی آی او اس یا کامپیوتر بررسی کردیم مشکلی نداشته .
تا اینجای کار حتی انجمن خود یونیتی هم نتونسته راه کار درستی بهم بده .
ببینید ، مثلا ما داخل بازی ماشین داریم ، بعد ی کاراکتر هست که میخواد سوار ی ماشینی بشه ، حالا این ماشین ها داخل اندروید وقتی طرف میخواد سوار بشه ( عملا باید اول در رو باز کنه دیگه ... ) حالا این بنده خدا در رو باز میکنه اما متاسفانه در از جا میپره ( بعد از 2 ثانیه کلا در ناپدید میشه ) حالا یا میپره بالا یا میره پایین ...
بعد جالب تر از همه این هست که ما این پروژه رو در آی او اس مثلا آپ کردیم گرافیک کم نشده اما روی اندروید گرافیک خیلی اومده پایین ، تا قبل از تغییر آخریمون مشکل گرافیک هم نداشتیم که تغییر آخریمون هم ( فقط تغییر پکیج بوده ) یک هفته ای هست کل کد نویسی هامونو چند نفره نشستیم بررسی کردیم اما مشکلمون حل نشده یعنی مشکلی توی کدنویسی ها پیدا نکردیم ، گفتم شما شاید مشکلی مشابه این دیده باشید یا بتونید راه حلی بدید تا حلش کنیم . راستیتش حدود 3 سال بیشتر هست که روی این پروژه کار کردیم ... بخاطر همین مشکل به چشم کوچیک داره مشکل ساز میشه برامون ...
درضمن ورژن اس دی کی رو نیز 8 گذاشتیم ، ( 2.2 اندروید ) . خودم فکر میکنم مشکل از نسخه اندروید باشه اما دوستان میگن امکان نداره ، تا اینجا 90% بازی هایی که مشکل گرافیک نداشتن و حرفه ای تر ساخته شده بودن با نسخه بالا تر از 15 ساخته شدن فکر میکنید میشه مشکل از این باشه ؟
موضوعها: 19
سپاسها: 5
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
سلام
قسمت چهارم آموزشتون نیست!
لطفا فایل رو چک کنید
موضوعها: 25
سپاسها: 4
18 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام خسته نباشید
از بازی خروجی اندروید می گیرم اما وقتی در گوشی اجرا می کنم صفحه سیاه میشه بعد از بازی میاد بیرون
مشکل کجا می تونه باشه؟