حل شده مشکل برخورد شیء
سلام خسته نباشید من یک ایونت و اکشن ساختم که وقتی شی به شی دیگر برخورد کرد اتفاقاتی بیفتد ولی اصلا کار نمیکند مثلا گفتم اگه برخورد کرد یک متغير +1 شود ولی عمل نمیکند ممنون میشوم راهنمایی کنید یاعلی
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/7، 05:44 عصر)mahdiirani نوشته است: سلام تو بازی خانه سازی که میسازم مشکل برخورد کردم وقتی طبقات روی هم میفته بعد یک کم امد بالا طبقات حالا طبقات باید برن پایین حالا من نمیدونم مشکل این ایونت کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.[تصویر:  vdye_1.png]
بعد در مورد جاذبه میخوام جاذبه رو زیاد کنم ولی وقتی منفی میزارم nw.js تست بازی رو نشون نمیده و وقتی صفر هم میگذارم جاذبه کم میشه ممنون میشوم راهنمایی کنید. یاعلی

سلام دوست عزیز ی سوال شما ایز اور لپینگ یا حالا هرچی بهش ساب ایونت ان کالژن ویس انودر ابجکت دادی ؟
اگه اینکارو کردی خب لازم نیست ایز اورلپین بدی چون این ایونت میگه هر لحظه که خونه فلان برخود داشت با خونه فلان فلان اکشن ایجاد بشه که تمام رویداد های بعدیتونم خراب میکنه شما حالا هرچی میخوای بنویس .
در مورد موو تو هاتونم احساس میکنم دارید مختصات اشتباه وارد میکنید البته من اطلاعی از این سبک بازی ندارم ولی خب فک کنم نباید دوتاشون مقدار حرکتشون یکی باشه ؟

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiirani
سلام من برای فهمیدن مشکل متغیر ساختم و گفتم وقتی این شی به این شی برخورد کرد به متغیر یک عدد اضافه بشه و یک متن گذاشتم داخل صفحه و گفتم متغیر رو روی متن نشون بده ولی الان وقتی شی به شی دیگر برخورد میکنه به متغیر اضافه نمیشه و متغیر ثابته اگه کسی میدونه مشکل کجاست بگه
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/7، 07:48 عصر)mahdiirani نوشته است: سلام من برای فهمیدن مشکل متغیر ساختم و گفتم وقتی این شی به این شی برخورد کرد به متغیر یک عدد اضافه بشه و یک متن گذاشتم داخل صفحه و گفتم متغیر رو روی متن نشون بده ولی الان وقتی شی به شی دیگر برخورد میکنه به متغیر اضافه نمیشه و متغیر ثابته اگه کسی میدونه مشکل کجاست بگه
میشه ی عکس بزاری از ایونت این قسمت کلا از اول صفحه هرچی نوشتی در رابطه با این مورد بزار شاید مشکل از ایونت های قبلی باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiirani
سلام دوستان کسی میدونه چرا این ایونت عمل نمیکنه بنظرم مشکلی نداره البته از نسخه رایگان کانستراکت استفاده میکنم. یاعلی
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان کسی میتونه زحمت بکشه من سورس رو بفرستم ببینه مشکل کجاست
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رویداد برخورد یک تریگر است . یعنی هنگام برخورد یکبار اکشن هایش اجرا میشوند و کار می کند تا شی از حالت برخورد نرود این رویداد دوباره فعال نمی شود. برای نمونه اگر شی ای روی شی دیگر باشد باید شی ها از هم جدا شوند تا رویداد دوباره رخ دهد. این رویداد رخ می دهد ولی چون اسپرایت روی هم می افتند دوباره رویداد فعال نمی شوند.
چند ضلعی برخورد رو بررسی کن که همه شی و عکس رو می پوشاند یا نه . چون کانستراکت مختصات این چند ضلعی رو را برای کشف برخود بکار می برد
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiirani ، keyhan
سلام ممنون جواب دادین نقاط برخورد درسته. میتونه از جای دیگه باشه که برخورد رو تشخیص نمیده یاعلی
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مشکل خدا رو شکر حل شد کالیژن یکی از انها غیر فعال بود.یاعلی