کوچک شدن اشیا
سلام
من می خواهم وقتی مثلا تعداد اشیا از 20 تا بیشتر شد به ازای هر شی یکم سایز تمام اشیاع کم بشه خیلی تلاش کردم نتونستم درستش کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

اگه اشیاء رو داخل یک Family بذارین، میتونین با استفاده از count تعدادشون رو بفهمین.

اینم فایل

pickAll_Scale
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/13، 02:39 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

اگه اشیاء رو داخل یک Family بذارین، میتونین با استفاده از count تعدادشون رو بفهمین.

اینم فایل

pickAll_Scale

سلام سورس خوبی بود ولی مشکل من رو حل نکرد
ببین شما فرض کن این پروژه من هستش اگه من بخواهم وقتی اخرین بلوکی که تو لیئوت میشه گزاشت رو بزارم و بعدش همه بلوک های پایینی هر دو با هم کوچیک بشوند و بعد از کوچیک شدن از بالا دوباره رها نشوند چه کنم ؟
http://s7.picofile.com/file/8258548234/123.capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستش اصلا متوجه سوالتون نشدم!!!

نقل قول: و بعدش همه بلوک های پایینی هر دو با هم کوچیک بشوند و بعد از کوچیک شدن از بالا دوباره رها نشوند چه کنم ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/13، 06:29 عصر)mostafanastary نوشته است: راستش اصلا متوجه سوالتون نشدم!!!

نقل قول: و بعدش همه بلوک های پایینی هر دو با هم کوچیک بشوند و بعد از کوچیک شدن از بالا دوباره رها نشوند چه کنم ؟

داداش این فایل رو چک کن ببین وقتی 20 تا بلوک اضافه کردی چه اتفاقی میفته من می خواهم کوچک بشه ولی نه اینجوری نه
ببخشید داداش
دیگه نمی دونم چطوره توضیح بدم برات
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب، الان میخواین چطوری کوچیک بشن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر میکنم شما منظورت اینه که نمیخوای  Set Scale رو استفاده کنی؟

اگه اینطوری هست که شما، میخوای از عرض کم بشن یا از ارتفاع؟ برای اینکار، از set width برای عرض و از set height برای ارتفاع استفاده کنین.

؟؟ همین بود منظور شما؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/13، 11:36 عصر)mostafanastary نوشته است: فکر میکنم شما منظورت اینه که نمیخوای  Set Scale رو استفاده کنی؟

اگه اینطوری هست که شما، میخوای از عرض کم بشن یا از ارتفاع؟ برای اینکار، از set width برای عرض و از set height برای ارتفاع استفاده کنین.

؟؟ همین بود منظور شما؟

نه دادش ببین با اون دوتا هم باز همون مشکل وجود داره
ببین من الان تصاویر رو کوچیک میکنم ولی وقتی کوچیک شد باز ریزش میکنه سورس رو که دیدی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب چون شما فیزیک دادین به اون بلوک ها، اگه کمی هم در حال سقوط و شیب و ... باشه، بلاخره ریزش میکنه، مگه اینکه، بلافاصله فیزیکشون رو غیرفعال کنین.
اینطوری فیزیکی ندارن که ریزیش کنن.

یه تست بکن و خبر بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi