مشکل پلاکین افکت جابجایی بین لایوت
سلام
پلاگین افکت جابجایی بین لایوت رو در بازیم استفاده کردم اما وقتی خروجی cocoon می گیرم و وقتی به قسمت این پلاگین میرسه میاد بیرون
آیا باید در قسمت نصب پلاگین در سایت cocoon پلاگین خاصی رو نصب کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی جواب نمیده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

این پلاگین مشکلی نداره و من در چندین بازی از این پلاگین استفاده کردم... احتمالاً مشکل از جای دیگری است!

مشکلتونه واضح تر توضیح بدید از کجا میاد بیرون؟ اروری دریافت میکنید؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
زمانی که از صفحه ای به صفحه دیگه میری و میخواد پلاگین اجرا بشه میاد بیرون
در زمان خروجی نباید پلاگینی نصب کرد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بدون پلاگین هم تست کردی؟ یکبار پلاگین رو حذف کن و تست انجام بده.... تو خود کامپیوتر چه جوریه؟ از بازی میاد بیرون یا برمیگرده به صفحه قبلی؟... در صورت امکان یک تصویر از ایونت شیت بزار(جایی که پلاگین رو استفاده کردی) ... نه احتیاج به نصب نیست!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بدون پلاگین تست نکردم
تو خود کامپیوتر مشکلی ندارد و کامل اجرا میشه
اول بازی اینکار رو انجام دادم بعد از لوگو بره لایوت منو که همون اول میاد بیرون
اینم یه عکس از ایونت شیت
http://s7.picofile.com/file/8258733518/Untitled.png
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/15، 12:09 صبح)ebrahiminiya نوشته است: بدون پلاگین تست نکردم
تو خود کامپیوتر مشکلی ندارد و کامل اجرا میشه
اول بازی اینکار رو انجام دادم بعد از لوگو بره لایوت منو که همون اول میاد بیرون
اینم یه عکس از ایونت شیت
http://s7.picofile.com/file/8258733518/Untitled.png

من از نسخه دو استفاده نکردم اما فکر میکنم باید اون اکشنی که اولش با prepare... شروع میشه رو باید بزاری در ایونت on start of layout !  .... در کل این نسخه دو چیز جالبی نیست همون نسخه یک خیلی بهتر بود افکت های بیشتری هم داره، برو به این لینک و اون نسخه ای که نوشته 1.2.2 رو دانلود کن، اون ورژن رو من امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشته...

راستی وب استورچ هم اونجوری که برخی از دوستان اطلاع دادند دیگه در کوکون ساپورت نمیشه و بهتره از لوکال استورچ استفاده کنی..

پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون
فقط کارکرد لوکال استورچ با وب استورچ یکی, یا فرق داره منظورم پیاده سازیش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله کمی فرق دارد، این لینک رو ببینید...

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من دوباره خروجی گرفتم اما افکت های جابه جایی اجرا نمیشه و ساده میره لایوت بعد
از همون نسخه 1.2.2 استفاده کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر