موضوعها: 25
سپاسها: 4
18 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام
پلاگین افکت جابجایی بین لایوت رو در بازیم استفاده کردم اما وقتی خروجی cocoon می گیرم و وقتی به قسمت این پلاگین میرسه میاد بیرون
آیا باید در قسمت نصب پلاگین در سایت cocoon پلاگین خاصی رو نصب کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
این پلاگین مشکلی نداره و من در چندین بازی از این پلاگین استفاده کردم... احتمالاً مشکل از جای دیگری است!
مشکلتونه واضح تر توضیح بدید از کجا میاد بیرون؟ اروری دریافت میکنید؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
زمانی که از صفحه ای به صفحه دیگه میری و میخواد پلاگین اجرا بشه میاد بیرون
در زمان خروجی نباید پلاگینی نصب کرد؟
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
بدون پلاگین هم تست کردی؟ یکبار پلاگین رو حذف کن و تست انجام بده.... تو خود کامپیوتر چه جوریه؟ از بازی میاد بیرون یا برمیگرده به صفحه قبلی؟... در صورت امکان یک تصویر از ایونت شیت بزار(جایی که پلاگین رو استفاده کردی) ... نه احتیاج به نصب نیست!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
ممنون
فقط کارکرد لوکال استورچ با وب استورچ یکی, یا فرق داره منظورم پیاده سازیش
سلام
من دوباره خروجی گرفتم اما افکت های جابه جایی اجرا نمیشه و ساده میره لایوت بعد
از همون نسخه 1.2.2 استفاده کردم