تبلیغات عدد در پروژه کانستراکت
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز . اول اینکه من موندم با فعالیتم اینجا چرا بدون اخطار منو از انجمن حذف کردن . مورد نداره .
سوالم اینه چطور میتونم تبلیغات عدد و تو پروژه کانستراکتم بزارم ؟ یه اموزش بود واسه پروژه های b4android بود اصن بدرد نمیخورد . اومدیم مثل خودش انجام بدیم از ریشه کار نکرد . ممنون میشم یه اموزش برای جای دادن تبلیغات عدد تو کاسنتراکت بزارین دوستان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/14، 11:33 عصر)mr.pasha نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز . اول اینکه من موندم با فعالیتم اینجا چرا بدون اخطار منو از انجمن حذف کردن . مورد نداره .
سوالم اینه چطور میتونم تبلیغات عدد و تو پروژه کانستراکتم بزارم ؟ یه اموزش بود واسه پروژه های b4android بود اصن بدرد نمیخورد . اومدیم مثل خودش انجام بدیم از ریشه کار نکرد . ممنون میشم یه اموزش برای جای دادن تبلیغات عدد تو کاسنتراکت بزارین دوستان

سلام،

فکر کنم در وارد شدن به انجمن مشکل داشتی،وگرنه هیچ یک از مدیران شما رو حذف نکردن...اگر اشتباه نکنم با نوشتن ایمیل به جای نام کاربریت احتمالاً مشکل ورودت حل میشده....

کمتر از یک ساعت پیش پلاگینش ساخته شد! چطور ندیدی!؟ برو به این لینک.....

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi