مشکل در ساخت دشمن
سلام دوستان کانستراکتی من دارم یه بازی میسازم یعنی میشه گفت دو تا مشکل
1. مشکل اولم اینه که میخوام هی دشمن نسازم مثلا وقتی دشمن یک و از بین برد همون اسپرایت ظاهر بشه جایه دیگه ی لایون
2.مشکل دومم اینه که میخوام اسپرایت دشمن پلیر اصلی منو دنبال کنه و وقتی رسید مبارزه کنه گیر کردم توش

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
1_یعنی میخوای از سیستم کریت استفاده نکنی که دشمن destroy نشه که بعد لازم باشه به سیستم بگی یکی دیگه از همین بساز؟
میتونی بگی هروقت مثلا تیر به فلان دشمن خورد set posotion تغییر کنه یعنی بره یه جای دیگه ای از لی اوت.
برا اینکه هر دفعه بعد از اینکه تیر بهش بخوره , توی یه جای ثابت ظاهر نشه میتونی از random استفاده کنی تا بصورت رندوم توی جاهای مختلف لی اوت ظاهر بشه یعنی مثلا بعد از اینکه تیر بهش خورد همیشه گوشه سمت چپ ظاهر نشه , یه بار بالای صفحه یه بار پایین یه بار وسط و . . .(توی x و y های مختلف)

2_نمیدونم والا 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مشکل یک بهتره توضیع ندم چون جناب توضیع دادن

جواب سوال دو   شما می توانید یک بک گراند اضافه کنید و در عونتشیتش دستور بدید وقتی دشمن  به بک گراند برخورد کرد انیمیشنش تغییر کنه بک گراند رو به حالت مخفی نگه دارید   و اگر برای مثال می خواهید دشمن حمله کنه مثلا با شمشیر انیمیشن حمله کردن با شمشیر رو بسازید و نکاتی که گفتم رو رعایت کنید.
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/20، 03:34 صبح)shazde نوشته است: سلام
1_یعنی میخوای از سیستم کریت استفاده نکنی که دشمن destroy نشه که بعد لازم باشه به سیستم بگی یکی دیگه از همین بساز؟
میتونی بگی هروقت مثلا تیر به فلان دشمن خورد set posotion تغییر کنه یعنی بره یه جای دیگه ای از لی اوت.
برا اینکه هر دفعه بعد از اینکه تیر بهش بخوره , توی یه جای ثابت ظاهر نشه میتونی از random استفاده کنی تا بصورت رندوم توی جاهای مختلف لی اوت ظاهر بشه یعنی مثلا بعد از اینکه تیر بهش خورد همیشه گوشه سمت چپ ظاهر نشه , یه بار بالای صفحه یه بار پایین یه بار وسط و . . .(توی x و y های مختلف)

2_نمیدونم والا 4

برای سوال یک  فکر میکنم بهتر هست از منو سیستم  وجود یا عدم وجود دشمن رو  مقایسه کنی و بگی اگر تعداد دشمن ها  از  xمقدار  کمتر بود سیستم  یک دشمن جدید بسازه
system -compare two values-count
=
0
شد 
سیستم در یک  مختصات خاص  در یک راندوم زمانی  دشمن جدید به وجود بیاورد

(1395/4/20، 01:25 عصر)GAME MOEIN نوشته است: سلام مشکل یک بهتره توضیع ندم چون جناب توضیع دادن

جواب سوال دو   شما می توانید یک بک گراند اضافه کنید و در عونتشیتش دستور بدید وقتی دشمن  به بک گراند برخورد کرد انیمیشنش تغییر کنه بک گراند رو به حالت مخفی نگه دارید   و اگر برای مثال می خواهید دشمن حمله کنه مثلا با شمشیر انیمیشن حمله کردن با شمشیر رو بسازید و نکاتی که گفتم رو رعایت کنید.

برای این کار بهتره  تنظیم کنید همیشه بک گراندی ک دوستمون گفتن روی پلیر باشه و از اورلپ شدن بک گراند با اسپرایت دشمن  برای تغییر  انیمیشن استفاده  کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi