1395/4/24، 04:23 عصر
به نام حق
با سلام و احترام
دوستان عزیز، نرم افزار بسیار کاربردی انیمیشن باکس رو براتون در لینک زیر قرار دادم.
با استفاده از این نرم افزار میتونین متحرک سازی اجزای اسپرایت کاراکترتون ( انسان، حیوان) رو در زمان بسیار کوتاهی انجام بدید.
مزایا:
کار با نرم افزار بسیار ساده است.
حدود 1500 اسپرایت در خود نرم افزار یا پوشه ی Animationbox\Resources\assets میتونین ببینین و استفاده کنین.
متحرک سازی رو در بیش از حالت از قبیل:
ضربه با دست
مردن کاراکتر
بی حرکت
پرش کوتاه
پرش بلند
دویدن
دویدن سریع
دویدن زامبی
راه رفتن زامبی
راه رفتن سرخوش
اه رفتن جدی
راه رفتن معمولی
و برای حیوانات
حمله
مردن
بی حرکت
پرش کوتاه
پرش بلند
دویدن
راه رفتن
غرش
و .....
دانلودنرم افزار متحرک سازی Animation Box با حجم 58 مگابایت و 1500 اسپرایت با لینک مستقیم
رمز فایل: roozenoir
فایل animationbox.exe که آیکن برنامه رو داره، فایل کرک هست که باید اون رو بعد از اینکه نصب کامل شد، بریزین به عوض اون فایلی که موجوده توی محل نصب.
دانلود نمونه ای از متحرک سازی که خودم در عرض کمتر از 3 دقیقه با اسپرایت های خود نرم افزار انیمیت کردم.
امیدوارم کارهای زیباتون رو با این نرم افزار، در همین تاپیک، قرار بدین.
یا حق
با سلام و احترام
دوستان عزیز، نرم افزار بسیار کاربردی انیمیشن باکس رو براتون در لینک زیر قرار دادم.
با استفاده از این نرم افزار میتونین متحرک سازی اجزای اسپرایت کاراکترتون ( انسان، حیوان) رو در زمان بسیار کوتاهی انجام بدید.
مزایا:
کار با نرم افزار بسیار ساده است.
حدود 1500 اسپرایت در خود نرم افزار یا پوشه ی Animationbox\Resources\assets میتونین ببینین و استفاده کنین.
متحرک سازی رو در بیش از حالت از قبیل:
ضربه با دست
مردن کاراکتر
بی حرکت
پرش کوتاه
پرش بلند
دویدن
دویدن سریع
دویدن زامبی
راه رفتن زامبی
راه رفتن سرخوش
اه رفتن جدی
راه رفتن معمولی
و برای حیوانات
حمله
مردن
بی حرکت
پرش کوتاه
پرش بلند
دویدن
راه رفتن
غرش
و .....
دانلودنرم افزار متحرک سازی Animation Box با حجم 58 مگابایت و 1500 اسپرایت با لینک مستقیم
رمز فایل: roozenoir
فایل animationbox.exe که آیکن برنامه رو داره، فایل کرک هست که باید اون رو بعد از اینکه نصب کامل شد، بریزین به عوض اون فایلی که موجوده توی محل نصب.
دانلود نمونه ای از متحرک سازی که خودم در عرض کمتر از 3 دقیقه با اسپرایت های خود نرم افزار انیمیت کردم.
امیدوارم کارهای زیباتون رو با این نرم افزار، در همین تاپیک، قرار بدین.
یا حق