کسی این یکی دو روز گذشته با کوکون آی او خروجی گرفته؟
سلام.کسی از دوستان این یکی دو روزه از طریق سایت کوکون آی او خروجی گرفته؟ من بعد از یکی دوهفته اومدم الان خروجی بگیرم ، بعد از اینکه خروجی کوردوا گرفتم ، زیپ کردم حجمش شد 1.6 مگابایت. توی سایت کوکون آی او آپلود کردم تا کامپایل کنه بهم APK تحویل بده ، تحویل داد 60 مگابایت! تازه ساین شده اش!! قاط زده؟ دوبار امتحان کردم اما متاسفانه هر دو بار حجمش شد 60 مگ. لطفا کسی اگر چیزی به ذهنش میرسه بگه..تشکر (((
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
تو سربرگ اول(SETTINGS) حالت خروجی رو canvas قرار بده...از سربرگ plugins توی لیست installed اگر پلاگین کراسوالک(وب ویو) وجود داشت اون را آنیستال کن(اگر اشتباه نکنم معمولاً این پلاگین اول لیست قرار داره)... فراموش نکن بعد از هر تغییر در سربرگ های مختلف حتماً باید بروی دکمه ذخیره(save) در قسمت پائین هر سربرگ کلیک کنی تا تغییرات اعمال بشه....  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hami
سلام 
  1. کوکون معمولا دو تا فایل apk میده
  2. کوکون ابدیت شده و ایمیلش برای بنده اومد شاید برای شما هم اومده باشه ولی به گفته خودشون برای کاربران معمولی چند وقت دیگه میاد.ابدیتش هم یه سری ریزه کاری + خروجی ویندوز و...بود اگه اشتباه نکنم
  3. در مورد گزینه 1: یعنی حجم برنامه شما 30 مگ حدودا
  4. و بقیه نکاتی که آقای vng گفتند...
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1395/5/16، 07:59 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام 
  1. کوکون معمولا دو تا فایل apk میده
  2. کوکون ابدیت شده و ایمیلش برای بنده اومد شاید برای شما هم اومده باشه ولی به گفته خودشون برای کاربران معمولی چند وقت دیگه میاد.ابدیتش هم یه سری ریزه کاری + خروجی ویندوز و...بود اگه اشتباه نکنم
  3. در مورد گزینه 1: یعنی حجم برنامه شما 30 مگ حدودا
  4. و بقیه نکاتی که آقای vng گفتند...

سلام
خروجی وب ویو دو تا فایل میده
ولی خروجی کانواس پلاس 4 تا فایل میده.

البته چندماه پیش ایمیل داده بودن که از این به بعد نسخه های arm و x86 ادغام شدن و اون موقع دو تا فایل موقع خروجی میداد.
ولی بعد از یه ماه باز برگشت به حالت قبلی و 4 تا فایل میداد موقع خروجی
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi