موضوعها: 52
سپاسها: 80
71 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
بعد از خروجی cocoon با کانواس پلاس، در حین بازی می پره بیرون...گاهی اوقات همون ۲ دقیقه اول میپره بیرون...گاهی اوقات بعد از مثلا ۸ دقیقه بازی کردن میپره بیرون...دلیبش چیه؟؟
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
کدوم نسخه رو چک کردین؟ x86 یا arm7 ؟
اگه داخل برنامه میره و بعد از انجام کاری، میاد بیرون، ممکنه دستوراتی به کار بردین که موجب crash میشه.
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام.
ممکنه بخاطر سنگین بودن بازی باشه.
من خودم یکی از بازیام رو روی گوشی خودم تست میکردم , چون رم گوشی پایین بود بعد از اسپلش و رفتن به منو از بازی خارج میشد ولی روی گوشی با رم بالا که تست کردم اصلا این مشکل وجود نداشت.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
موضوعها: 52
سپاسها: 80
71 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
نسخه arm7 هست و بازی خیلی روان اجرا میشود....
بعضی وقت ها 10 دقیقه بازی می کنم مشکلی پیش نمیاد بعضوی وقت بعد از 2 دقیقه وسط بازی میپره بیرون.
مثلا چه ایونت هایی نوشتم که ممکن مشکل ساز باشه؟؟؟
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
مثلا ممکنه شما یه دستوری رو فراخوانی میکنین در جایی از بازی( دقت کنین مهم نیست دو ساعت کار میکنه یا 2 دقیقه) و چون مثلا اون پلاگین نیست، یا بدرستی نصب نشده یا هر اشکال دیگه ای، برنامه کرش میکنه.
برای تست بهتره، دقت کنین کی از بازی بیرون میاد، یعنی روی چه عملی.
اگرم متوجه نمیشین علت رو زمان بازی کردن، بهتره ایونت ها رو بررسی کنین دوباره.
روی گوشی های دیگه هم همین مشکل رو اگه داره، مطمئنا مشکل از یه جایی توی ایونت ها و همینایی که گفتم باید باشه.
موضوعها: 0
سپاسها: 1
57 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
سلام؛
ممکنه بد بهینه سازی کرده باشین، زیاد از ایونت every tick استفاده نکنید، همچنین از پارتیکل و افکت. اگر تکست توی بازی دارید هم سعی کنید زیاد جاش تغییر نکنه در طول بازی.
Sent from my LG-E612
موضوعها: 6
سپاسها: 3
3 سپاس گرفتهشده در 3 ارسال
سلام ممکنه از ایونت شیت باشه اگه تونستین همینجا اپلود کنین ما دانلود کنیم بهتون بگیم مشکل از کجاشه