ساخت بازی ماشینی؟
سلام به همگی دوستان.کسی میدونه چجوری باید اینارو انجام بدم؟

بازی ماشینی و زاویه دوربین دید از بالاست :

1- چجوری باید بگم جاده بپیچه و بعدش دوباره جاده مستقیم بشه؟ چون جاده داره هی تکرار میشه چجوری باید بهش بگم وقتی یه مسافتی رو طی کرد بعدش جاده بپیچه؟

2- میخوام ماشینهای دیگری هم باهام مسابقه بدند از همون اول که بازی شروع میشه.چجوری بهشون بگم اتوماتیک حرکت کنند و موقعی که به ماشینهای دیگه میرسند به جهت دیگه ای برن (راست یا چپ ) که تصادف نکنند؟

3- چجوری میتونم تعریف کنم که ماشین من و سایر ماشینها فقط بین خطوط حرکت کنند؟ یعنی با توجه به اینکه زاویه ی دوربین دید از بالاست مثلا 4 لاین توی جاده داشته باشم که لمس دکمه مثلا راست ، ماشین به لاین سمت راست بره و با چپ به لاین سمت چپ؟ یعنی روی خطوط لاین ها نره و همیشه بین خطوط جابجا بشه...( نمیخوام از رفتار درگ استفاده کنم)

4- ماشینهایی که باهام مسابقه میدن میخوام حرکتشون عادی باشه.یعنی اگر از ماشینی جلو زدم و بعدش ترمز زدم ، باتوجه به سرعتم بهم برسه و از من رد بشه...میشه؟

اینهایی که پرسیدم شدنیه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای تعیین مسیر ماشینها از راه حلی که آقای ناصری توی این پست توضیح دادند استفاده کنید:
آموزش کار با نقاط جادویی
این پست را هم می تونید ببینید:
http://construct2.ir/Thread-%D8%B3%D8%A7...B%8C%D8%B1
ضمنا برای سوالتون یه عنوان بزارید که به محتوای سوال مربوط باشه مثلا حرکت ماشین در یک مسیر مشخص
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx ، vng ، hami ، shazde
سلام.تشکر دوست عزیز.اما همونطور که من گفتم بازی ماشینی دید از بالاست که ماشین ما ثابت هستش و و فقط میتونیم به چپ و راست بریم و این جاده هستش که به طرف ما میاد و رد میشه و هی تکرار میشه. اون سوالات بالا رو برای همچین بازی میخوام.حالا کسی میدونه جواب سوالاتم رو در پست اول؟

سپاس شده توسط:
کسی از حرفه ای ها و مدیران نظر و حدسی نداره که چجوری میشه انجام دادشون؟  39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هیچکس نظری نداره؟ (((((
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما قراره که همیشه در بازی برنده باشین؟
یعنی ماشین هایی که توی جاده هستند و میتونن از شما جلو بزنن، اونا جزء شرکت کنندگان در مسابه هستند و ممکنه اونا برنده بشن؟

یه راه حل همینطوری که به ذهنم رسید اینه که شما به صورت رندوم، در صحنه ماشین ها رو ایجاد کنین و بهشون رفتار گلوله بدین و سرعت هاشون رو هم به صورت راندوم تعریف کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/5/25، 09:19 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام
شما قراره که همیشه در بازی برنده باشین؟
یعنی ماشین هایی که توی جاده هستند و میتونن از شما جلو بزنن، اونا جزء شرکت کنندگان در مسابه هستند و ممکنه اونا برنده بشن؟

یه راه حل همینطوری که به ذهنم رسید اینه که شما به صورت رندوم، در صحنه ماشین ها رو ایجاد کنین و بهشون رفتار گلوله بدین و سرعت هاشون رو هم به صورت راندوم تعریف کنین.

سلام.تشکر بخاطر پاسختون.کلا سه نوع ماشین توی جاده هست : 1- پلیر    2- ماشینهای توی جاده که بصورت رندوم  توی جاده spawn میشن و بعد از پایین صفحه خارج میشن و این سیکل ادامه داره.   3-  چهار تا ماشین که از همون اول بازی با پلیر مسابقه میدن و معلوم نیست کی برنده میشه.مشکل اصلی همین بخشه.باتوجه به اینکه این چهارتا ماشین علاوه بر اینکه جاده به طرفشون میاد و تکرار میشه ، باید خودشونم بتونن به سمت جلو حرکت کنن و قاعدتا از صفحه بازی خارج میشن.حالا من میخوام  موقعیتشون رو یه جوری ذخیره کنم که اگر من کمتر گاز دادم، به همون نسبت بهشون نرسم یا اگر بیشتر گاز دادم بهشون برسم.شدنیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هر چند کار مشکلی هست و باید تست های زیادی بگیرین، ولی در کل میتونین با استفاده از همین تغییر سرعت در رفتار گلوله ، اینکار رو بکنین. یعنی اونا گلوله باشن و مثلا اگه از شما عقب موندن، از صفحه خارج میشن و Destroy میشن، شما باید بدونین کدوم ماشین دیستروی شده و باز زمانی که لازمه، با استفاده از Create Object اون ماشین رو ایجاد کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi