کمک فوری_مشکل در خروجی کردوا
Sad 
سلام عزیزان ، توروخدا کمک کنید . تو بد مخمصه ای گیر کردم .
من وقتی خروجی کردوا می گیرم ، فایل intel xdk.config.aditions.xtm رو بهم نمیده .
حتما هم می خوامش خیلی هم فوری . نیازش دارم . کمک کنید . آیا باید تنظیمی انجام بدم ؟
یا اگه این رو نمی دونید ، حداقل بگید از کجا باید پلاگین های بازی رو بفهمم تا در سایت cocoon.io در قسمت پلاگین وارد کنم .
تورور خدا کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
  پاسخ

سپاس شده توسط: 1515Team
سلام
اگه میخواین خروجی کوکون بگیرین که نیازی به فایل های اینتل ندارین و در تب Plugin سایت کوکون میتونین یا پلاگین های از قبل تعریف شده رو نصب کنین یا آدرس github اون پلاگین رو بدینن و نصب کنین.

برای ایجاد فایل های اینتل هم کلا، در آخرین صفحه ی خروجی قسمت Use New Intel XDK format رو تیک بزنین
  پاسخ

سپاس شده توسط: 1515Team
(1395/5/25، 01:29 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام عزیزان ، توروخدا کمک کنید . تو بد مخمصه ای گیر کردم .
من وقتی خروجی کردوا می گیرم ، فایل intel xdk.config.aditions.xtm رو بهم نمیده .
حتما هم می خوامش خیلی هم فوری . نیازش دارم . کمک کنید . آیا باید تنظیمی انجام بدم ؟
یا اگه این رو نمی دونید ، حداقل بگید از کجا باید پلاگین های بازی رو بفهمم تا در سایت cocoon.io در قسمت پلاگین وارد کنم .
تورور خدا کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

سلام
اگه فایل intelXDK رو بهتون نمیده یعنی نیازی ندارین که پلاگین های جداگانه رو نصب کنین
موفق باشین
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/25، 01:50 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام
اگه میخواین خروجی کوکون بگیرین که نیازی به فایل های اینتل ندارین و در تب Plugin سایت کوکون میتونین یا پلاگین های از قبل تعریف شده رو نصب کنین یا آدرس github اون پلاگین رو بدینن و نصب کنین.

برای ایجاد فایل های اینتل هم کلا، در آخرین صفحه ی خروجی قسمت Use New Intel XDK format رو تیک بزنین

خیلی ممنون از پاسخگویی ، ببخشید یه سوال : یعنی چی آدرس github اون پلاگین رو بدین ؟؟؟
پلاگین رو از کجا بیارم ، اصلا github بعنی چی ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید، به طور مثال شما از پلاگین کانستراکت Toast استفاده کردین در پروژه تون.
این پلاگین نیازمند نصب در خروجی نهایی هست و مثلا آدرس گیت هاب اون رو نیازی نیست داشته باشین و کافیه تو لیست پلاگین های سایت کوکون اسمشو وارد کنین و Install بزنین.

اما یه پلاگین مثل پلاگین درون برنامه ای که در مورد هک کردن و ... توضیح داده بودم در انجمن نیاز به آدرس گیت داره که میشه:

https://github.com/mostafanastary/iap-ba...googleplay

و گاها بعضی از پلاگین ها فقط به .git  ختم میشن.

نهایتا گیت هاب یه سایت هست که بستری رو برای عرضه کدها برای استفاده عموم و خصوص فراهم کرده با امکانات زیاد.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi