ایران اپس به بازی هایی که در آنها پلاگین عدد هست اجازه انتشار می دهد و 2 نکته دیگر؟؟؟
سلام.

1 ) از پلاگین عدد که مال کافه بازار هست در بازی ام استفاده کردم و خروجی cocoon گرفتم..حالا اگر بازی

را در ایران اپس ، مایکت و اول مارکت قرار بدهم آیا تبلیغات عدد نمایش داده می شود ؟ اصلا این

مارکت هااجازه می دهند که بازی ام را منتشر کنم؟؟ یا باید یه فایل دیگه خروجی بگیرم  بدون پلاگین عدد

برای ایران اپس ،مایکت و اول مارکت ؟؟؟؟؟

2) من وقتی در بازی ام از نظردهی ( دادن ستاره به بازی ) استفاده می کنم کاربر به صفحه بازی ام در

کدام مارکت ارجاع داده می شود؟؟؟ یعنی بکبار باید خروجی بگیرم و لینک صفحه بازی در کافه بازار را در

بازی ام قرار دهم و در بازار آپلود کنم؟؟؟ و یکبار دیگر باید خروجی بگیرم و لینک صفحه بازی در ایران

اپس را در بازی ام قرار دهم و در ایران اپس آپلود کنم؟؟؟ و برای سایر مارکت ها هم همینطور؟؟؟

3 ) هنگام share کردن بازی از طریق پلاگین share در بازی از طریق مثلا تلگرام توسط گیمر ، لینک بازی در

کدام مارکت برای فرد دیگر ارسال می شود؟؟؟

سپاسگزارم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

1)عدد رو نمیدونم ولی شاید گیر بدن میتونین بپرسین!

2)بله باید هر خروجی لینک هر مارکت (اصطلاحا اینتنت) هر مارکت! باید بزارید تو قوانین هر مارکت هست!

3)اگر پلاگین آقا میلاد رو میگید، میتونین از خودشون بپرسید.
اما اگر خود پلاگین share را میگویید فکر میکنم فایل برنامه رو بفرسته!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22
(1395/5/26، 11:09 صبح)mansoor22 نوشته است: سلام.

1 ) از پلاگین عدد که مال کافه بازار هست در بازی ام استفاده کردم و خروجی cocoon گرفتم..حالا اگر بازی

را در ایران اپس ، مایکت و اول مارکت قرار بدهم آیا تبلیغات عدد نمایش داده می شود ؟ اصلا این

مارکت هااجازه می دهند که بازی ام را منتشر کنم؟؟ یا باید یه فایل دیگه خروجی بگیرم  بدون پلاگین عدد

برای ایران اپس ،مایکت و اول مارکت ؟؟؟؟؟

2) من وقتی در بازی ام از نظردهی ( دادن ستاره به بازی ) استفاده می کنم کاربر به صفحه بازی ام در

کدام مارکت ارجاع داده می شود؟؟؟ یعنی بکبار باید خروجی بگیرم و لینک صفحه بازی در کافه بازار را در

بازی ام قرار دهم و در بازار آپلود کنم؟؟؟ و یکبار دیگر باید خروجی بگیرم و لینک صفحه بازی در ایران

اپس را در بازی ام قرار دهم و در ایران اپس آپلود کنم؟؟؟ و برای سایر مارکت ها هم همینطور؟؟؟

3 ) هنگام share کردن بازی از طریق پلاگین share در بازی از طریق مثلا تلگرام توسط گیمر ، لینک بازی در

کدام مارکت برای فرد دیگر ارسال می شود؟؟؟

سپاسگزارم.
1. قبول نمیکنه و اجازه انتشار نمیده ولی با مگنت مشکلی نداره
2. واسه خروجی هر مارکت جداگونه باید خروجی بگیری
3. توی پلاگین خودم هم اشتراک فایل بازی هست هم متن یا لینک
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj