مشکل در xdk
سلام دوستان.
من این بازیو ساختم ولی زمانی که میخوام با XDK خروجی بگیرم از اندروید، توی پیشنمایش که خودش چندتا گوشی برای تست بازی داره بازیم اصلا نشون نمیده.نمیدونم چیکار کنم.
سورس بازیو گذاشتم خودتون چک کنین.
خودتون هم داخل XDK تست کنید.
اگه تستتون جواب داد، مشکلمو بهم بگید لطفا.

ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز من تست کردم هیچ مشکلی نداشت اینم تصویری از تست:
[تصویر:  Untitled_2.jpg]
شاید عیب در نصب برنامه java روی سیستم شما بشه که می تونید آن را در هنگام خروجی در لینکی که به شما داده دانلود کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/8، 02:04 عصر)wowxpria نوشته است: دوست عزیز من تست کردم هیچ مشکلی نداشت اینم تصویری از تست:
[تصویر:  Untitled_2.jpg]
شاید عیب در نصب برنامه java روی سیستم شما بشه که می تونید آن را در هنگام خروجی در لینکی که به شما داده دانلود کنید.

1.تنظیماتی یا کاری انجام ندادی؟
2.داداش این جاوا کجاست؟پیداش نکردم.

پاسخ

سپاس شده توسط:
می خواهید یک بازی دیگر را تست کنید ببینید باز هم چنین عیبی را دارید اگر باز به همین صورت بود از نصب java می باشد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. جاوا واجب نیست، اگه باهاش مشکل دارید، موقع خروجی گرفتن تیک Minify script رو بردارید، نگران هم نباشید، مشکلی پیش نمیاد، فقط حجم بازی کمی بیشتر می‌شه. من فکر می‌کنم مشکلتون اینه که اصلاً بازی رو درست وارد XDK نکردید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/8، 03:49 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. جاوا واجب نیست، اگه باهاش مشکل دارید، موقع خروجی گرفتن تیک Minify script رو بردارید، نگران هم نباشید، مشکلی پیش نمیاد، فقط حجم بازی کمی بیشتر می‌شه. من فکر می‌کنم مشکلتون اینه که اصلاً بازی رو درست وارد XDK نکردید.
والا من خروجی هم با xdk گرفتم و اصلا روی گوشی چیزی به نمایش در نیومد!نه توی پیشنمایش میومد چیزی(تو xdk) و نه توی گوشی واقعی.
 جالب اینجاست که حجم بازی، بعد از خروجی در xdk زیر 500کیلوبایت بود.

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان مشکلم رو در قالب یک فیلم به صورت کامل و بسیار واضح بیان کردم.فیلم رو ببینید و اگه جایی من کار اشتباهی انجام دادم، بهم بگید.
اگه جایی رو از قلم انداختم بهم بگید تا دوباره از همون قسمت فیلم بگیرم تا شما کاملا مشکل رو بررسی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منم چنین مشکلی داشتم  هستم عیب از نصب جاوا روی سیستم شما است ضرری نداره یه امتحانی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم مشکل شما تو وارد کردن بازی تون به xdk باشه شما برای وارد کردن بازی به این صورت عمل کنید ببینید چی میشه:
1.ابتدا بازیتون رو به صورت اندروید از کانستراکت خروجی بگیرید
2.بعد وارد xdk بشید و یه پروژه جدید انتخاب کنین
3.بعد فایل های خروجی گرفته شده از کانستراکت رو به صورتی که تو عکس گذاشتم تو پوشه ای که تو xdk ساختین قرار بدین
اگه متوجه نشدین بگید بیشتر توضیح بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی پاسخ های بالاتر یه فیلم کامل از عملیات گرفتم.ببینید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj