مشکل در ساخت بازی شمشیری
Rainbow 
سلام به همه ی دوستان و همکاران کانستراکتی عزیز.
بنده در حال ساخت یک بازی در ژانر ماجراجویی هستم.
شخصیت بازی از یک شمشیر زنی تشکیل شده که باید پیش بره و مرحله رد کنه و دشمنان رو نابود کنه.
حالا مشکلات:
1-چه جوری قابلیت شمشیر زدن اضافه کنم یعنی مثل بازی سقوط اهریمن باشه خودتون منظورمو میفهمید.و دشمن هر شمشیری میخوره مثلا هر سهبار از یک نوع روش شمشیر زدن دشمن نابود بشه.
2-چجوری دشمن اضافه کنم یعنی در یک محدوده ای که ما مشخص کردیم دشمن حرکت کنه و وقتی ما در اون محدوده قرار گرفتیم دشمن به ما حمله کنه.کار سختی نیست چون بازی های زیادی در این سبک با کانستراکت 2 ساخته شدند پس لطفا نگید سخته و...
و اینکه دشمن خرکت کنه و به چپ و راست بره و همین چیزا.
3-چجوری مرحله اضافه کنم.یعنی مثلا پنج تا منطقه هست و هر منطقه 30 تا مرجله یا لایوت داره.میخوام منطقه ی یک و مرحله ی یک باز باشه و بقیه قفل باشه و با هر برد مرحله مرحله ی بعد باز بشه و به همین صورت.خودتون بهتر میدونید منظورم چیه.
4-اینو نمیشه گفت مشکل ولی میخوام که وقتی گیمر وارد بازی شد و بازی رو شروع کرد و هر مرحه ای رو رد کرد وقتی از بازی خارج شد و وارد شد مقادیر و مراحل بازی نپره و همونطوری به صورت خودکار سیو و ذخیره بشه و کاربر مجبور نباشه گزینه ی لود و سیو را بزنه.
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان میدونم که خیلی از شما جواب خیلی از مشکلات بنده را میدونید.
لطفا یک سورس ساده در حد حل شدن مشکل بسازید بدون زحمت.
لطفا حتما سورس بسازید چون بنده واقعا نیازمندم
بازم تشکر میکنم از همه ی آنهایی که بنده را در ساخت بازیم همراهی و کمک کردند.
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در ضمن به همه ی آنهایی که به بنده کمک کردند بازیم را به صورت رایگان به آنها خواهم داد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام شما باید ابتدا چند آموزش ببینید که در سایت scirra.blog.ir هست.بنظرم اموزش جدال رو ببینید و سایت si2.ir اموزش تازه کاران یاعلی.
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/13، 10:17 عصر)mahdiirani نوشته است: سلام شما باید ابتدا چند آموزش ببینید که در سایت scirra.blog.ir هست.بنظرم اموزش جدال رو ببینید و سایت si2.ir اموزش تازه کاران یاعلی.

ممنون از جواب خوبتون.
اما بنده در عرصه ی بازی سازی تازه کار نیستم.و تازه با کانستراکت آشنا شدم و حتی با همین انجین یک بازی کلماتی آنلاینم ساختم.
در جواب به سایت هایی که معرفی کردین.بنده تمام آموزش های فوق را دیدم و حتی آموزش ساخت بازی جدال با شیاطین آقای ابراهیمی.
چیزی که بنده میخوام اینها نیستند.
همانطور که گفتم اگر شما سورس هایی ساده بسازید که مفهوم جواب هر سوال بنده را برساند بسازید خیلی ممنون میشم.
حتی حاظر میشم هر اسپرایت یا بک گراندی که بگید به شما بدهم.زیرا بنده کار گرافیکیم خوب است و خیلی راحت میتونم بک گراند و اسپرایت های موضوعی که شما بخواید به شما بدهم.در ضمن کار های گرافیکی بازی من آماده هست و فقط نیاز به سورس هایی که مشکلات من رو حل کند دارم.باز هم از شما تشکر میکنم.
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب من بازی شمشیر بازی زیادی ساختم از جمله رستم  و زورو
شما باید یه دشمن بسازی و رفتار ها رو بهش بدی بعدش رفتار sin بهش بدی و تمومه من برات چند تا سورس در همین رابطه دارم امیدوارم کارت راه بیفته
خب اولین سورس برای بازی شماس یعنی دشمن بیاد و بره و شمشیر بزنی و دشمن فرار کنه البته ناگفته نمونه این سورس رو اقا مهدی زحمتشو کشیده چون مخصوص کارتون هستش براتون میفرستمش

[url=http://s7.picofile.com/file/8266179968/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%BE%D9%84%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%85.capx.html]لینک دانلود سورس

پاسخ

سپاس شده توسط: mohammad1380 ، hamed2002 ، shazde
(1395/6/14، 03:15 صبح)mr.pasha نوشته است: خب من بازی شمشیر بازی زیادی ساختم از جمله رستم  و زورو
شما باید یه دشمن بسازی و رفتار ها رو بهش بدی بعدش رفتار sin بهش بدی و تمومه من برات چند تا سورس در همین رابطه دارم امیدوارم کارت راه بیفته
خب اولین سورس برای بازی شماس یعنی دشمن بیاد و بره و شمشیر بزنی و دشمن فرار کنه البته ناگفته نمونه این سورس رو اقا مهدی زحمتشو کشیده چون مخصوص کارتون هستش براتون میفرستمش

[url=http://s7.picofile.com/file/8266179968/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%BE%D9%84%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%85.capx.html]لینک دانلود سورس

دوست عزیز خیلی ممنون از صداقتتون در جواب.
بنده خیلی از شما تشکر میکنم.خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم تا از همدیگه کمک بگیریم.
هر کمکی که خواستید به بنده بگید اگر در توانم بود حتما کمک میکنم.با تشکر
در ضمن اگر سورس های مناسب و خوب دیگری هم دارید خوشحال میشم به بنده هم بدهید تا استفاده کنم.
با تشکر فراوان دوست عزیز.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان دیگه کسی نمیخواد به بنده کمکی بکنه؟
لطفا فعال باشید.
کمک به همدیگه به نفع همس حتی شما دوست عزیز
بنده هنوز مشکلم حل نشده
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز 
این چیزایی که شما میخواید و میگید سورس بزارید اگه کسی بخواد سورسش رو آماده کنه براتون خب خودش میشه یه بازی کامل و خودش منتشر میکنه  4

شما مطمئنا اولین نفری نیستید که این سوالات رو پرسیده
و نفرات دیگه ای هم قبل از چنین سوالاتی پرسیدن و شما بهتره سرچ کنید توی انجمن تا به تک تک سوالاتون برسید.

مثلا برا ذخیره بازی 
شما همین جمله ی "ذخیر بازی" رو سرچ کنید , چندین تایپیک با جوابتون پیدا میکنید.ضمن اینکه میتونید از دوره آقا مجتبی قسمت آموزش ذخیره بازی و استفاده از آرایه و وب استروج لوکال استروج رو بخرید و استفاده کنید.
بقیه سوالاتتون رو هم سرچ کنید حتما بهش میرسید.
موفق باشید 30
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/14، 09:43 عصر)mohammad1380 نوشته است: دوستان دیگه کسی نمیخواد به بنده کمکی بکنه؟
لطفا فعال باشید.
کمک به همدیگه به نفع همس حتی شما دوست عزیز
بنده هنوز مشکلم حل نشده
با تشکر.فرامرزی

سلام من جواب سوالات شما رو دارم ولی در عوض چند تا اسپرایت میخوام  103 103 103
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi