سوال در مورد لیست برترینهای انلاین | نمایش رتبه کاربران
سلام به همه دوستان 

سوالی دیگر 63
اقا مجتبی عزیز من فیلم ساخت لیست برترینهای انلاین رو دیدم و تونستم پیادش کنم و مشکلی نیست 
فقط یه سوال برای بهتر شدن بازی و حرفه ای تر شدن 
چطور میشه رتبه کابر رو نشون داد 
مثلا توی لیست چندم هستش ؟؟؟  اوله ؟؟ چهارمه ؟؟ یا 1000 رم 
ممنون میشم توضیحی بدید 
دوستان دیگر هم اگر میدونن ما نیاز مند یاری سبزشان هستیم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. اگه منظورتون اینه که در لیست کنار برترین امتیازات شماره بزنه که خیلی ساده می‌تونید بگید (IID + 1) رو نشون بده.

ولی اگه منظورتون اینه که کاربر ثبت نام کنه و بتونه رتبه‌ی خودشو ببینه، درصورتی‌که کمی با PHP و SQL آشنایی داشته‌باشید کار چندان سختی نیست (مثلاً در دیتابیس، یک جدول با چهار فیلد آی‌دی و نام‌کاربری و پسورد و امتیاز بسازید و باهاش ارتباط برقرار کنید)، برای ذخیره‌ی یوزرنیم و پسورد کاربر هم می‌تونید از Webstorage استفاده کنید تا لازم نباشه هردفعه وارد بازی شد یوزر و پس وارد کنه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: RESAN
بله من الان برای بازیم یه گذینه ثبت نام گذاشتم که کاربر اسمش رو ثبت کنه و توی جدول انلاین هم طوری کار کردم که میره 
اسم کاربر رو و امتیازش رو میخونه - یعنی تا کاربر ما ثبت نام نکنه اسم و امتیازش توی جدول نشون داده نمیشه 
ولی میخاستم در مورد اینکه چطور میشه رتبه کاربری که ثبت نام کرده رو نشون داد یکمی توضیح بدید و php و sql کمی بلد هستم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پس اگه به صفحه‌ی زیر سر بزنید مشکلتون باید حل بشه:
توابع Ranking در SQL Server
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

پیشنهاد می کنم برید به سایت دانشجویار.این سایت هم قسمت چت داره و هم انجمن بپرس بدون که تقریبا همیشه مدرسهای سایت آنلاینند.در همه زمینه های برنامه نویسی هم فیلم آموزشی داره.
آموزش کامل Phone Gap هم توسایت وجود داره
www.daneshjooyar.com
  پاسخ

دو تا سوال برام  پیش اومد ه در مورد جدول انلاین
من طبق اموزش اقای تهرانی عمل کردم ولی   شی اژاکس در بازی اطلاعات رو  پست نمی کنه !!
سرور هاست که کار کنه در حال حاضر   ؟!! vvs(پی سی شیرد

) فعلا از دسترس خارجِ جز اون
بعد در کاکون نمیشه از تکس باکس استفاده کرد  برای گرفتن اسم کاربر از چی باید استفاده کنم

(لطفا اگر پیشنهادتون کاکون کانواس پلاس هست که ی گزینه مثل تکس باکس داره نحوه استفاده اش رو هم توضیح بدین و نگین استفاده ازش راحته   شدیدا مبتدی هستم )

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . کی گفته نمیشه در کوکون از تکس باکس استفاده کرد !
هاست : xzn.ir
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/4، 11:11 صبح)amirho24 نوشته است: سلام . کی گفته نمیشه در کوکون از تکس باکس استفاده کرد !
هاست : xzn.ir

سلام

خروجی نوع Canvas plus به علت این که مرورگر کاملی نیست،پلاگین های Form Controls کانستراکت که پلاگین TextBox هم بخشی از آن هست را ساپورت نمیکند نوع webviwe تقریباً تمامی پلاگین ها را پشتیبانی میکند اما از نظر عملکرد بازی و خصوصاً حجم افزوده به بازی قابل قیاس با حالت  Canvas plus نیست.

در این لینک میتوانید لیست کاملی از پلاگین های که در حالت  Canvas plus پشتیبانی میشود و پشتیبانی نمیشود را مشاهده کنید.

یک راه حل این مشکل(پشتیبانی نشدن تکست باکس) استفاده از پلاگین های مشابه و قابل پشتیبانی در موبایل و حالت  Canvas plus به مانند cordova dialog است......
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سوال از شما دارم . یه بار با کوکون تست کنید ببینید این مشکل من رو ندارین ؟ این مشکل من اصلا رفع نمیشه .
.
سوال بعدی اینه که ایا میتونین تو خود ادیتور بازیتون رو تست کنین و امتیاز هارو ببینین ؟ چون ارسال و دریافت آژاکس برای من فقط زمانی کار میکنه که از بازی خروجی گرفته باشم نه تو ادیتور !!
اینم خروجی روی موبایل که اینطوری نشون میده
[تصویر:  p3.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با توجه به اموزش  ساخت جدول انلاین پیش رفتم ولی
شی اژاکس اسم کاربر و امتیازش رو پست نمی کنه
ولی دریافت میکنه
در هاست گیگفا امتحان کردم و حتی در هاست رایگان xzn.ir
ولی فقط امتیاز های که از طریق سایت فرستادم رو نشون میده و نمی تونم از طریق بازی امتیازی اضافه کنم !!
به جای تکس باکس از دو تا متغیر score و nameiaاستفاده کردم و شد

“.http://.xzn.ir/high_score/jjab_savescores.php?name=” &nameia & “score=” &score
اگر براتون ممکن هست راهنمایی کنید ایراد کارم کجاست ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi