خروجی ها
سلام
من تازه میخواهم وارد یونیتی بشوم.
میخواستم ببینم که یونیتی برای xbox 360 خروجی میده یا خیر.
توی قسمت خروجی یک قسمت برای ایکس باکس بود و میگفت که باید ماژولش رو دانلود کنید تا این بخش کار کند. من وقتی به لینکی که بود رفتم ارور داد که همنچنین چیزی در سایت نیست.
حالا میخواستم ببینم پس چجوری میتوان برای کنسول ها خروجی گرفت ؟؟؟
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله. قابلیت خروجی هست و میتونید ماژولش رو از وبسایت p30download.com دانلود و نصب نمایید
دانلود ماژول های یونیتی

پاسخ

سپاس شده توسط: developer ، shazde
ماژول ها رو دارم اما بین آنها ایکس باکس و دیگر کنسول ها نیست
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راهنمای نصب یونیتی در سایت پی سی دانلود:

توجه : از نسخه ی 5.3 به بعد فایل نصب ادیتور و Module های ساختن برای پلتفرم های مختلف جدا شده اند. برای راه اندازه پروژه ی خود روی هر پلتفرمی حتما باید Module آن را  نصب کنید. Module های موجود در پک استاندارد شامل اندروید، iOS، لینوکس، مک،اپل تی وی، مترو، Samsung TV، تایزن، IL2CPP، WebGL و ویندوز است. پشتیبانی از کنسول های بازی بسته به نوع لایسناسی که از فایل پچ استفاده می کنید و همچنین تصدیقیه ی شما به عنوان Developer از سوی ناشر آن کنسول است.

فکر کنم این تیکه ای که زیرش خط کشیدم به این معنی هست که شما باید از ناشر ایکس باکس یه مجوزی بگیرید که نشون بده توسعه دهنده ی اون هستید، البته فکر کنم...

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/22، 09:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: راهنمای نصب یونیتی در سایت پی سی دانلود:

توجه : از نسخه ی 5.3 به بعد فایل نصب ادیتور و Module های ساختن برای پلتفرم های مختلف جدا شده اند. برای راه اندازه پروژه ی خود روی هر پلتفرمی حتما باید Module آن را  نصب کنید. Module های موجود در پک استاندارد شامل اندروید، iOS، لینوکس، مک،اپل تی وی، مترو، Samsung TV، تایزن، IL2CPP، WebGL و ویندوز است. پشتیبانی از کنسول های بازی بسته به نوع لایسناسی که از فایل پچ استفاده می کنید و همچنین تصدیقیه ی شما به عنوان Developer از سوی ناشر آن کنسول است.

فکر کنم این تیکه ای که زیرش خط کشیدم به این معنی هست که شما باید از ناشر ایکس باکس یه مجوزی بگیرید که نشون بده توسعه دهنده ی اون هستید، البته فکر کنم...

سلام مهدی عزیز از فعالیت شما در انجمن تشکر می کنم

نه چنین نیست و فقط باید ماژول ها رو درست نصب کنند
در پنجره بیلد ستینگ قابل مشاهده است

(1395/10/22، 09:28 عصر)montazeria نوشته است: ماژول ها رو دارم اما بین آنها ایکس باکس و دیگر کنسول ها نیست

سلام
از نصب اطمینان پیدا کنید
بعد از نصب نمایش داده میشه
موفق باشی
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 3,973 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 948 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,404 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 905 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,622 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: