1395/11/11، 01:16 صبح
سلام.
دوستان، این دستوری نیست که بلد نباشم اما با مشکلی بر خوردم، لطفاً از راهنماییاتون ما رو دریغ نکنید (چقدر رسمی )
رفتار پچ رو بادستوراتش انجام میدم، اما وسط راه قبل از رسیدن به مقصد براش
لغو دستور قرار دادم، مثلاً در حین پخش یک انیمیشن 4 فریمی دستور پچ ایست می کنه
حالا میخوام بعدش دوباره راه بیوفته اما دیگه تشخیص نمیده
نمی دونم چیکار کنم، هر لحظه، کرید (وقیت اسپرایت ساخته میشه)، با شروع لیوت و ...
رو امتحان کردم، که همه شون همون مشکل رو دارن، به هر لحظه امید بود اما اونم درست عمل نمی کنه
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر
تصویر اونت ها، میخوام بعد از هر دفعه اجرا شدن دستور توقف دوباره ادامه پیدا کنه اما بعدش به کل از کار میوفته.
البته راهایی که امتحان کردم که دوباره ادامه بده رو اینجا قرار ندادم، شاید مجبور بشم از یه دستور دیگه استفاده کنم
به جای رفتار path_finding یا اگه پلاگینی سراغ دارین از این بهتر عمل می کنه و کارایی های بیشتری داره لطفاً معرفی کنید.
-
-
دوستان، این دستوری نیست که بلد نباشم اما با مشکلی بر خوردم، لطفاً از راهنماییاتون ما رو دریغ نکنید (چقدر رسمی )
رفتار پچ رو بادستوراتش انجام میدم، اما وسط راه قبل از رسیدن به مقصد براش
لغو دستور قرار دادم، مثلاً در حین پخش یک انیمیشن 4 فریمی دستور پچ ایست می کنه
حالا میخوام بعدش دوباره راه بیوفته اما دیگه تشخیص نمیده
نمی دونم چیکار کنم، هر لحظه، کرید (وقیت اسپرایت ساخته میشه)، با شروع لیوت و ...
رو امتحان کردم، که همه شون همون مشکل رو دارن، به هر لحظه امید بود اما اونم درست عمل نمی کنه
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر
تصویر اونت ها، میخوام بعد از هر دفعه اجرا شدن دستور توقف دوباره ادامه پیدا کنه اما بعدش به کل از کار میوفته.
البته راهایی که امتحان کردم که دوباره ادامه بده رو اینجا قرار ندادم، شاید مجبور بشم از یه دستور دیگه استفاده کنم
به جای رفتار path_finding یا اگه پلاگینی سراغ دارین از این بهتر عمل می کنه و کارایی های بیشتری داره لطفاً معرفی کنید.
-
-
عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________
_________
سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم
سال نو مبارک