دانلود جدیدترین نسخه های کرک شده ی کانستراکت 2
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام به تمامي دوستان،

عيد مبعث سالروز برگزيده شدن خوبترين خلقت خدا حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) مبارک باد.

در اين تايپيک با جديدترين نسخه هاي کرک شده ي نرم افزار محبوب کانستراکت 2 در خدمت شما هستيم.

*لينک هاي دانلود:

1-نسخه ي پايدار " Construct 2 Release r 200"

اين نسخه را به همراه کرک از اين لینک ميتوانيد دانلود نماييد.

2-نسخه ي بتا " Construct 2 Release r 204.2"

اين نسخه را به همراه کرک از اين لینکميتوانيد دانلود نماييد.

3-دانلود کرک به تنهايي از اين لینک (اين لايسنس براي هر دو نسخه مذکور قابل استفاده است.)

4-کساني که nwjs جديد را براي خروجي ويندوز نصب ندارند.ميتوانند از اين لینک اقدام به دانلود نمايند.کساني که از قبل اين نسخه از nwjs را نصب کرده اند.احتياج

به نصب دوباره ندارند.

*رمز فايل هاي فشرده: si2.ir

*هزینه ی استفاده : سه صلوات

*شرح چگونگي نصب نرم افزار و کرک کردن آن:

1- ابتدا برنامه را بصورت عادي نصب کنيد.

2-اگر نسخه هاي ريليز قديمي تر کانستراکت 2 را نصب کرده ايد.نخست بايد نسخه قديمي را uninstall نماييد.

3- سپس فايل c2license را در محلّ نصب نرم افزار يا در My Documents کپي کنيد.

4-اگر لايسنس قديمي تر کانستراکت 2 در محلّ نصب نرم افزار يا در My Documents قرار دارد.نخست بايد c2license قديمي را در محلّ نصب نرم افزار و در My Documents بصورت دستي پاک نماييد.سپس c2license را

جايگزين نماييد.

5- در اوّلين باري که نرم افزار را اجرا مي کنيد آپديت خودکار نرم افزار را غير فعّال کنيد (در داخل نرم افزار از مسير FILE -> Preference -> Update

checking =>روي Don’t check for updates کليک کنيد)

6- حالا از کنستراکت 2 بدون محدوديت لذّت ببريد.

*منبع:

مرجع تخصّصي کانستراکت http://WWW.SI2.IR

انجمن تخصّصي کانستراکت http://WWW.CONSTRUCT2.IR
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، Mojtaba ، mehrad77 ، Amirns ، akam8180 ، majid tarh ، M.gh ، MohammadHadi ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
علیک سلام
من هم عید مبعث رو تبریک می‌گم
بسیار ممنون، خیلی عالیست. درست کار می‌کنه.
اجازه هست اینو در صفحه‌ی دانلود سایت بذارم؟
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، seyed
سلام،
خواهش میکنم آقا مجتبی،

بله درست کار میکنه، من خودم روی هر دو نسخه تست کردم.

اجازه ما هم دست شماست.هیچ مشکلی نداره بزارید صفحه‌ی دانلود سایت

[تصویر:  crack_c2.jpg]

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed ، MohammadHadi
آقا فرق نسخه پایدار با بتا چیه؟
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
سید جان طبق تعریفی که خود سایت سیرا در مورد نسخه های بتا(آزمایشی) آورده اینکه این نسخه ها همه ی نوآوری ها رو به همراه خودشون دارندمنتها ممکن دارای باگ هایی باشند!

(البته ما که تا حالا باگی ندیدیم 4اگرم باگی باشه قطعا خیلی مهم و حیاتی و کار آمد نیست!)

نسخه ی پایدار هم که معلومه، تمام باگ ها و مشکلات نسخه های قبلی در اون حل شده و کاملاً نسخه ی اطمینان بخش و به روزی هست.

پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
سلام و خسته نباشید و تبریک از راه اندازی مجدد(هم کاربران و هم برای مدیر سایت)
کسی کرک نسخه r205.2 نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
کسی کرک نسخه r207 نداره نبود کسی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
من کرک رو تو پوشه نرم افزار کپی کردم ولی هنگام بازکردن کانستراکت این ارور میاد لطفا کمکم کنید چت رومو ساختم می خوام خروجی بگیرم
[تصویر:  hv_v.png]
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من همه کارایی که گفتین رو روی نسخه بتا انجام دادم ولی اینکه کاری کنم خودکار اپدیت نکنه رو بلد نیستم 
اگه میشه در این باره کامل تر توضیح بدین که من (preference)رو از کدوم قسمت پیدا کنم
اگه میشه زود جواب بدین چون من یه بازی اماده دارم و فقت باید ازش خروجی بگیرم  63

با تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام به همه تروخدا کمکم کنین من زمانی که بازی که ساختمتو کانستراکت اجرا میکنم بازیم اجرا و تست میشه ولی زمانی که میخام خروجی بگیرم اونجا که ازی تست میکنم  اجرا نمیشه صحفه سیاهه و جای ادرس بازی تو مروگر فقط ادرس جایی که ذخیره کردم میاد تروخدا کمکم کنین
تروخدا کمکم کنین عکسش تو لینگ زیره
file:///C:/Users/wahdat/Desktop/photo_2016-10-28_14-27-09.jpgتصویر: file:///C:/Users/wahdat/Desktop/photo_2016-10-28_14-27-09.jpg
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 1,974 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,335 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,218 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,802 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 4,866 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: