شورتکات construct 3 بر pc
Smile 
خب اول از همه وارد سایت زیر بشین

Object moved

بعدش روی گزینه Lunch کلیک کنید!(مرورگرتون  ترجیحا Chrome باشه)

خب حالا که وارد صفحه جدید شدید روی تنظیمات کلیک کنید همون 3 نقطه ای که گوشه ی مرورگرتون قرار داره

بعدش گزینه More Tools رو انتخاب کنید بعدش Add to Desktop رو بزنید و بعدش یک صفحه باز میشه که یک اسم میخواد و

3 گزینه زیرش هس که تیک اون رو (Open as Window)  رو بزنید یعنی فعالش کنید بعد رو اوکی کلیک کنید و تمام کانس 3 به

دسکتاپتون اضافه شد !!تبریک 41 41 41 41 !!
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mahdi_R8095 ، Navid ، mostafafal
سلام
دوست عزیز تایپیک با محتوای تکراری میزنید حداقل اطلاعات اشتباه ندید  22
حتما باید کروم باشه نه ترجیحا !
و در ضمن ، این کار اسمش نصب نیست ! فقط ساختن شورتکاته
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، GAME MOEIN
دوست عزیز این تاپیکی گذاشتم در این انجمن وجود نداشت و نصب و شورتکات زدن از یک سایت یا برنامه وب هیچفرقی نمیکنه درضمن حتما نیست در اپرا من تست کردم درست اجرا شده
  پاسخ

سپاس شده توسط: Navid
(1396/3/1، 11:17 صبح)nimanezami نوشته است: دوست عزیز این تاپیکی گذاشتم در این انجمن وجود نداشت و نصب و شورتکات زدن از یک سایت یا برنامه وب هیچفرقی نمیکنه درضمن حتما نیست در اپرا من تست کردم درست اجرا شده

نیمای عزیز ناراحت نشو
درسته کار تو ، اصلا صحیح نبود و نباید تاپیک رو تکرار میکردی ولی چون تو تازه واردی ، نمیدونستی که همچین تاپیکی در این انجمن وجود داره . 
به دلت نگیر ، اینجا با کسای زیادی مواجه خواهی شد که مانع فعّالیّت تو میشن ولی تو نگران نباش و به تلاشت ادامه بده .
عادت میکنی  1 منم بار اول که اومدم اینجا ، کلّی هشدار و تیکه و حاشیه دادن بهم !!!  امّا الان دیگه واسم عادی شده !
در ضمن ، اگر سایت ، خبر ، سورس ، آموزش یا هر مطلب مفید دیگه ای که داشتی حتما توی این انجمن قرار بده . 41
اینجا با همه ی بدی هاش ، کاربرانی داره که به شدّت از تازه کارا حمایت میکنن .
پیروز و سربلند باشی عزیز دلم 53

(1396/2/31، 07:33 عصر)shaygaaan نوشته است: سلام
دوست عزیز تایپیک با محتوای تکراری میزنید حداقل اطلاعات اشتباه ندید  22
حتما باید کروم باشه نه ترجیحا !
و در ضمن ، این کار اسمش نصب نیست ! فقط ساختن شورتکاته

بابا شما هم زیاد اذیّت نکنید این بیچاره ها رو !
خودش هم که میگه با اوپرا تست کردم و درسته !
عاجزانه خواهش میکنم یا به اینا میدان بدید یه خودی نشون بدن ؛ یا اگه میخوایید جلوشونو بگیرید و بهشون هشدار بدید که مطالب ارسالی اشتباه ، خودتون که دیگه اشتباه نکنید ! یه تستی با سایر مرورگر ها بکنید ، بعد بهش حمله کنید ! ! !  23 
بیچاره همش سه چهار روز نیست اومده توی انجمن . . .  33
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا نوید هم راست میگه
هر کسی که توی این انجمن تازه ثبت نام کرده باید به اون کمک کنیم یا اگه از اون اشتباهی دیدیم به صورت خصوصی به اون بگیم نه جلوی همه!
بعد میگن چرا ایران صنعت بازی سازیش پیشرفت نمی کنه خوب به خاطر ماست که به تازه وارد ها این شکلی میپریم بعد هم اونا بدون هیچ حرفی کنار میرن 2
البته من آقا شایگان رو مورد خطاب قرار نمیدم 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من معذرت میخوام اگه کسی ناراحت شده  17 

(1396/3/2، 09:56 عصر)rezamms نوشته است: آقا نوید هم راست میگه
هر کسی که توی این انجمن تازه ثبت نام کرده باید به اون کمک کنیم یا اگه از اون اشتباهی دیدیم به صورت خصوصی به اون بگیم نه جلوی همه!
بعد میگن چرا ایران صنعت بازی سازیش پیشرفت نمی کنه خوب به خاطر ماست که به تازه وارد ها این شکلی میپریم بعد هم اونا بدون هیچ حرفی کنار میرن 2
البته من آقا شایگان رو مورد خطاب قرار نمیدم 4

نکته اول خیلی خوب بود  1 

(1396/3/2، 07:16 عصر)Navid نوشته است:
(1396/3/1، 11:17 صبح)nimanezami نوشته است: دوست عزیز این تاپیکی گذاشتم در این انجمن وجود نداشت و نصب و شورتکات زدن از یک سایت یا برنامه وب هیچفرقی نمیکنه درضمن حتما نیست در اپرا من تست کردم درست اجرا شده

بابا شما هم زیاد اذیّت نکنید این بیچاره ها رو !
خودش هم که میگه با اوپرا تست کردم و درسته !
عاجزانه خواهش میکنم یا به اینا میدان بدید یه خودی نشون بدن ؛ یا اگه میخوایید جلوشونو بگیرید و بهشون هشدار بدید که مطالب ارسالی اشتباه ، خودتون که دیگه اشتباه نکنید ! یه تستی با سایر مرورگر ها بکنید ، بعد بهش حمله کنید ! ! !  23 
بیچاره همش سه چهار روز نیست اومده توی انجمن . . .  33

من چرا باید جلوشون رو بگیرم؟ (الان اصلا لحنم تند نیست ها ! یه وقت شما هم ناراحت نشید.)

شما اگه ارسال های منو ببینید (البته قطعا نمیتونید ! حدودا 400 تاست...) متوجه میشید که من از اول هم با کسی مشکلی نداشتم ! فقط میخواستم بقیه کاربران اشتباه نکنن.
من به خود سیرا اعتماد کردم  22  39 گفتن فقط کروم.
البته آقا نیما ، شما گفتید فرقی نمیکنه نصب و شورتکات ولی عنوان تاپیک رو...؟ (این رنگی نوشتم در نگاه اول معلوم نشه !)
آقا نیما ، اگر میخواید من پست هامو پاک کنم !؟
باز هم میگم ، اگه کسی ناراحت شده من معذرت میخوام  63
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms
سلام یه سوال چجوری میشه پلاگین روش نصب کرد؟
دانلود پلاگین sweet alert 2 مطمئن باش پشیمون نمیشی
[تصویر:  ek95_pluginicon1.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

1. نه آقا نوید ناراحت که نشدم ولی خب من ندیدم که اینچنین پستی بزارن بازم معذرت  13

(1396/3/4، 03:33 عصر)mostafafal نوشته است: سلام یه سوال چجوری میشه پلاگین روش نصب کرد؟

داش مصطفی  چون پوشه یا مکانی برای نصب پلاگین های فرعی وجود نداره نمیشه نصب کرد من امتحان کردم ولی نشد ولی اگه میشه و من بلد نیستم یکی حتما بگه یهو اشتب نشه ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/4، 10:22 عصر)nimanezami نوشته است:
  1. نه آقا نوید ناراحت که نشدم ولی خب من ندیدم که اینچنین پستی بزارن بازم معذرت  13

(1396/3/4، 03:33 عصر)mostafafal نوشته است: سلام یه سوال چجوری میشه پلاگین روش نصب کرد؟

داش مصطفی  چون پوشه یا مکانی برای نصب پلاگین های فرعی وجود نداره نمیشه نصب کرد من امتحان کردم ولی نشد ولی اگه میشه و من بلد نیستم یکی حتما بگه یهو اشتب نشه ممنون

خود سایتش گفته باید تبدیل بشه به یه فایلی با پسوند c3addon بعد میشه نصبش کرد . دیگه نمیدونم چجوری به این پسوند تبدیلش کنم . ورزن های پایین کانسراکت 2 هم همینجوری بود و با نرم افزار c2 addon tool تبدیل میشد به پسوند c2addon ولی من هرچی گشنم نرم افزاری به نام c3 addon tool پیدا نکردم با c2  هم امتحان کردم ولی نشد. 
کسی اینجور نرم افزاری پیدا کرد حتما بگه
دانلود پلاگین sweet alert 2 مطمئن باش پشیمون نمیشی
[تصویر:  ek95_pluginicon1.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,182 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: