موضوعها: 33
مکان: رفسنجان
سپاسها: 145
98 سپاس گرفتهشده در 65 ارسال
سلام من یه ایده دارم که برای کامپیوتر هست و میخوام ایده ام دزدیده نشه
ایده ام یک شبیه سازه _________ هست و نمیشه که تنهایی ساختش
خلاصه میخواستم به یک گروه اعتماد کنم و ایدمو بسپارم به اونا اما ممکن بود که ایدم دزدیده بشه اینجوری شد که خواستم ایدمو انحصاری کنم اما بلد نبودم
برای ظهور و سلامتی امام زمان صلوات بفرستید
موضوعها: 36
سپاسها: 336
137 سپاس گرفتهشده در 72 ارسال
بررسی کن ببین ک ایدت با چ برنامه ای ب خوبی ساخته میشه .
مثلا اگه برنامه ست ، ببین با b4a میتونی بسازی یا با اندروید استودیو .
اگه ایدت ، ی بازیه ببین با یونیتی یا کانس میشه ساخت یا ن .
بعد انجین رو ک شناسایی کردی ، شروع کن ب یادگیریش و هر موقع خسته شدی ، یاد هدف و ایدت بیفت ک انرژی بگیری .
واسه گرافیکش هم یا خودت گرافیک واسش بزن یا ب برادر یا خواهری اگه داری بگو یاد بگیره کمکت کنه .
خب گرافیک خیلی ساده ای داره اگه با کانستراکت ساخته شه(که خودمم بلدم) ایونت نویسی زیادی داره خیلی زیاد. ایده ام بازی نیست برنامه هست و فکر کنم بشه با کانستراکت ساختش
موضوعها: 36
سپاسها: 336
137 سپاس گرفتهشده در 72 ارسال
خب پس شروع کن
معطل چی هستی؟
موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
سلام خسته نباشید دوست عزیز ،
ببینید برای اینکه یک بازی یا ایده تماما با نام شما ثبت شه (اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ! ) باید ابتدا ثبت شرکت کنید و بصورت رسمی با نام شرکتتون ایده رو به سازمان ثبت کشور معرفی کنید (البته این فرایندی هستش که من از منبع مطمئنی بدست نیاوردم و شاید فرایند دیگه ای داشته باشه !) ولی خب بیایید نگاه کلی بندازیم به قضیه !
بر فرض مثال شما ایده تون رو انحصاری کردید ! شخصی بیاد و ایده شمارو بسازه و زود تر شما منتشر کنه ! دیگه هیچ چیز دست شما نیست چون قانون کپی رایتی توی ایران کشور عزیزمون وجود نداره ! و خیلی سخت بتونید اثبات مالکیت کنید ! برا همین بنظرم تا میتونید سریع ایده هاتون رو پیاده کنید و همونطور که دوست عزیزمون گفتن ! معطل چی هستید از همین ثانیه شروع کنید به یادگیری و در ادامه پیاده کردن ایده !
در مورد تیم یا گروه شما میتونید با یک قرار داد حرفه ای و کاری و گرفتن حداقل مشخصات (کارت ملی و شناسنامه و ... ) نسبت به زیر گروه هاتون یا تیمی که قراره تشکیل بدید متعهد بشید که نقض یک سری قوانین مجاز نیست و میتونید از شخص مورد نظر شکایت کنید و اینجور چیزها که باید با یک ادم خبره صحبت کنید ! به هر حال برای موفقیت نیاز به جدیت و حرفه ای گری هست !
امیدوارم که هرچه زودتر شاهد نمایش ذهن شما در بازار باشیم و ایده هاتون به درجاتی که مستحق رسیدن به اون هستن برسن !
موفق و سربلند باشید .
باشه چشم از همتون ممنونم