موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
علیک سلام. اینهایی که گفتید کار زیاد سختی نیست. برای استوپ (Pause) از set time scale شیء System باید استفاده کنید، یعنی موقع استوپ تایم اسکال رو صفر کنید و برای ادامهی بازی تایم اسکال رو 1 کنید. برای خروج از بازی اوّل شیء Browser رو بذارید تو بازی و بعد از اکشن Close اون استفاده کنید. برای راهنما هم میتونید یک لیوت جدا بسازید و راهنمایی هاتون رو توش بنویسید. برای سیو هم از اکشن Save شیء System استفاده کنید. برای لود هم از اکشن Load شیء System استفاده کنید.
با توضیحاتی که دادم فکر نمیکنم نیازی به سورس باشه ولی حالا اگه این طوری نمیتونید سورس هم بسازم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 19
سپاسها: 45
10 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام.میشه برای استوپ ( pause ) توی منوی بازی یه سورس ساده بزارین؟ من یه منو دارم که آیکونش موقعی که دارید بازی میکنید روی صفحه هستش و وقتی روش کلیک میکنید میره به لایوت منو که شامل دو گزینه شروع بازی و خروج هستش.حالا میخوام به بازی استوپ pause هم اضافه کنم.بهترین راه چیه؟میشه سورس بزارین؟تشکر
موضوعها: 19
سپاسها: 45
10 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام.تشکر.مشکل اصلیم چیز دیگه هستش.من الان یه اسپرایت به اسم pause ساخته ام.بهش هم گفتم هرموقع لمس شد، time scale بشه صفر و layout opacity بشه 50. حالا که میخوام بگم اگر دوباره تاچ شد، time scale بشه 1 , layout opacity بشه 100 دوباره، باید از چه دستوری استفاده کنم؟منظورم اینه.برای بار دوم لمس شدن از چه دستوری باید استفاده کنم؟
موضوعها: 6
مکان: شاهرود
سپاسها: 22
13 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
سلام دوستان.
میخوام برای بازیم یک دکمه خروج از بازی بزارم چطوری اینکارو یک نفرتوضیح دادن ولی متوجه نشدم اگر میظه بگید
ممنون.
اگرمیخوای مثله خورشید درخشان باشی
باید مثل خورشید بسوزی
موضوعها: 33
مکان: همین دور وَر
سپاسها: 71
100 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
سلام دوست عزیز اولا تایپک قدیمی بالا نیار
تو پروژه ات شی بروزر رو بزار بعد تو اونت بگو on touched object شی ات رو انتخاب کن و اکشنش برو تو بروزر و close رو بزن
بالاخره انتظار ها به پایان رسید: