موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
سلام خدمت همه عزیزان
چطوری میشه موزیک رو کنترل کرد یعنی اینکه وقتی بازی شروع میشه شروع بشه به پخش و دیگه با رفتن و برگشتن به لیوت های دیگه قطع نشه و یکنواخت پخش بشه...
موضوعها: 0
سپاسها: 43
6 سپاس گرفتهشده در 3 ارسال
خوب ساده است که. این دستور رو میزنید
on start of layout>play esm music
دیگه بری تو لایوت های دیگه قطع نمیشه
فقط میخواد بگی که در شروع لایوت موزیک اجرا بشه. دیگه بری تو لایوت های بعدی هم دوباره در حال پخشه و قطع نمیشه
ممنونم دوست عزیز این رو میدونم،مشکل من اینکه وقتی میرم تو لیوت دیگه و برمیگردم موزیک از اول شروع میشه،من این رو نمیخوام میخوام ادامه موزیک پخش بشه...
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
خوب یک لیوت با بکگراند مشکی بساز که فقط یکبار سریع در اول بازی اجرا شه و دیگه نشه بهش برگشت.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
ممنونم ازتون دوستای گلم اینارو تست میکنم به نتیجه رسیدم حتما همینجا خبر میدم...موفق باشید
دوستان مشکل با همون متغیر حل شد،فقط مشکل دیگه اینه که با اینکه من تکرار موزیک رو فعال کردم اما موزیک فقط یکبار اجرا میشه هرکار میکنم درست نمیشه لطفا راهنماییم کنید...ممنونم ازتون
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
خوب در رابطه با این مشکلتون باید بگم که در یه جایی تو همون قسمت تنظیماتش که موزیک رو میزارید یه گزینه هست که میتونید اون رو به loop تغییر بدید.
در ضمن من هم همین گلوبال رو ترجیح میدم و خودم از این راه استفاده میکردم
telegram id : @firebug2017
دوست عزیز loop رو هم فعال کردم اما بازهم همین مشکل هست و موزیک تکرار نمیشه...
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
فکر کنم به خاطر اون متغیری هست که amirreza گفته بودند. روشی که آقای vng گفتند رو امتحان کنید و loop رو هم بزنید. تست کنید بعد خبر بدید
telegram id : @firebug2017
ممنونم،اما کلا قبل از اینکه متغیر رو بزارم ،این مشکل رو داشت ،امکان داره شیء صدام مشکل داشته باشه؟
راستی یه سوالی آخرین ورژن xdk رو برای خروجی کراس واک از کجا میتونم تهیه کنم؟ چون بچه ها میگن دیگه تو ورژن های جدید خبری از لگ و افت فریم نیست...