اطمینان از بدرد بخور بودن کانسترامت
سلام 30 من می خواستم بدانم که کانستراکت می تواند 120 تا متغیر  (valiabel 1 )برای هر عضو بازی داشته باشد و لک نزند  و نیز تمام این peerها  رو یک نفر مدیریت کند
ونیز من در کانستراکت چند  ایونت شیت می تونم بنویسم  (مثل 600تا ایونت شیت)کهلگ نزنه بازی 
به فرض بازی برای پی سی    و یا گوشی باشد چه می شود  دارای ل می شود یا نه 20

پاسخ

سپاس شده توسط:
تعداد متغیر و ایونت شیت تاثیری روی عملکرد بازی نداره.
ولی ۶۰۰ ایونت شیت یکم غیرمعموله ! مگه چیکار میخواید بکنید که اینهمه ایونت شیت لازمه ؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
ممنون از پاسخ سریع 41   بازی برحسب بقا و زامبی است از نمای بالا  که هنوز تقریبا 2%تمیل شده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم اشتباه متوجه شدید.
اگه بازیتون مرحله ای هست که شما میتونید با یه ایونت شیت هم بازی رو بسازید.
به این صورت که شما همه ی اجزای بازی رو می‌نویسید تو یه ایونت شیت و براش حالت های مختلف درنظر میگیرید که برای مراحل مختلف صدق کنه.
حتی اگه بازیتون مراحلش زیاده ولی اجزای داخل مراحل تکرار میشن میتونید کاری کنید که بازی تو یه لیوت کلا اجرا بشه اما برای هر مرحله اون لیوت با توجه به مشخصات مرحله چینش بشه.
همه بازی‌ها معمولا از یه چرخه ی تکراری تو هر مرحله پیروی میکنن و فکر نمیکنم بازی شما هم خلاف این باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700 ، oak
سلام
این رو هم من اضافه کنم که اگه شما میخوایید کار با کانستراکت 2 رو شروع کنید باید بدونید که خروجی گرفتن برای اندروید از بازیتون خیلی کار سختیه
مگر اینکه بتونید وینوس رو پیاده سازی کنید و یا کسی رو پیدا کنید تا براتون خروجی بگیره از وینوس و یا اینکه مستقیم برید سمت کانستراکت 3 که اونم هزینه ی 100 دلار به بالا داره در سال

یا هم اینکه برید سمت انجین دیگه ای.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، hamid5700 ، oak ، [email protected]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 3,129 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,130 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde
Lightbulb اهداف خوب و بد در بازی ها ذولفقاری 9 3,967 1399/12/29، 07:29 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  اهداف ، انگیزه ها ، انتخاب ها و یک بازی ساز oak 0 1,739 1399/10/24، 04:28 عصر