درآمد دلاری با تپسل
سلام دوستان
رفتم توی سایت تپسل که ببینم چطور باید از تبلیغاتش استفاده کنم که با این کلمه رو به رو شدم «درآمد دلاری»
بعد فهمیدم تپسل هم با ادموب قرارداد بسته و دیگه از این به بعد میتونیم با تپسل پلاس تبلیغات ادموب رو هم بزاریم توی بازیمون

تپسل پلاس چیه؟
در تپسل در تمام مدتی که با شما همراه بودیم، همواره تلاشمون رو کردیم که با ارائه نوآوری‌ها و راهکارهای جدید فضای بهتری رو برای توسعه‌دهنده‌های ایرانی ایجاد کنیم. تپسل پلاس جدیدترین و هوشمندترین SDK تپسل هست که قراره درآمد شما رو به طرز قابل توجهی افزایش بده و شما رو به یک درآمد دلاری پایدار برسونه.
در تپسل پلاس شما در کنار تپسل به چندین شبکه‌ی تبلیغاتی (ad-network) خارجی مثل Admob و ... هم متصل هستید. تپسل پلاس در هر لحظه بهترین شبکه تبلیغاتی از لحاظ درآمد رو برای اپلیکیشن شما انتخاب کرده و تبلیغات اون رو در فضای تبلیغاتی شما نمایش می‌ده.
تپسل پلاس در کنار افزایش درآمد و کسب درآمد دلاری، درصد وجود تبلیغ (fill-rate) و تنوع تبلیغاتی رو هم برای اپلیکیشن شما بهتر می‌کنه و در نهایت تجربه‌ی کاربری بهتری رو برای کاربران اپلیکیشن‌تون رقم می‌زنه. مدیریت همه این مسائل برای شما هیچ زحمتی نداره و الگوریتم‌های تپسل خودشون این کار رو برای شما انجام میدن.

ادامه مطلب ...
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، mhp ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
سلام
دو تا مشکل داره این
یکی اینکه پلاگینش ساخته نشده برای کانس ( پلاگینی که قسمت درآمد دلاری رو هم داشته باشه ) و اون یکی مشکلش هم اینه که باید بازی رو براشون بفرستیم , بررسی کنن و اگه خوششون اومد کدهای ادموب رو میدن بهمون

که البته مورد اول مهمتره یعنی پلاگینش که وجود نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
اره خودمم جو گرفت  21
ولی همون آفتاب رو استفاده کردم
ایشالا آقا میلاد میاد پلاگین اینم درست میکنه 4
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ᔕinaᗪehghani
سلام
بله
و در ضمن:
نقل قول: اولویت با اپلیکیشن‌هایی است که بالای ۱۰ هزار نصب دارند
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD ، ᔕinaᗪehghani
(1398/6/30، 03:12 عصر)shazde نوشته است: سلام
دو تا مشکل داره این
یکی اینکه پلاگینش ساخته نشده برای کانس ( پلاگینی که قسمت درآمد دلاری رو هم داشته باشه ) و اون یکی مشکلش هم اینه که باید بازی رو براشون بفرستیم , بررسی کنن و اگه خوششون اومد کدهای ادموب رو میدن بهمون

با آقا میلاد دیروز داشتم صحبت میکردم ، قصد آپدیت پلاگین رو دارند اما مستندات کامل رو میخوان که دارم با تپسل صحبت میکنم .
بنده چون خودم به کد SuggestionId احتیاج دارم به آقا میلاد گفتم ببینم میتونن درست کنند یا نه که گفتند احتمالا درست میکنن .

حالا فعلا منتظر میمونیم ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ᔕinaᗪehghani
(1398/6/30، 04:32 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/6/30، 03:12 عصر)shazde نوشته است: سلام
دو تا مشکل داره این

با آقا میلاد دیروز داشتم صحبت میکردم ، قصد آپدیت پلاگین رو دارند اما مستندات کامل رو میخوان که دارم با تپسل صحبت میکنم .
بنده چون خودم به کد SuggestionId احتیاج دارم به آقا میلاد گفتم ببینم میتونن درست کنند یا نه که گفتند احتمالا درست میکنن .

حالا فعلا منتظر میمونیم ...

اگه بشه تبلیغات پیش نمایشی و تبلیغات کلیکی و ویدویی همسان رو اضافه کنن که عالیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان توجه کنید که این تپسل تبلیغات ویدئویی هم داره هااااا که این خودش به نظرم کل عیب هارو میپوشونه و عیبم نداره ، راست میگه دیگه نمیشه هر بازی رو روش ادموب گذاشت که
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام خدمت دوستان

به نظر من تپسل پلاس هم خوبه چون یک شرکت حقیقیه , در خوده ایران هستش و چند سالی هست که داریم ازش استفاده میکنیم و هر اتفاقی هم که بیوفته جای هست که بریم و اعتراض کنیم . ولی شرکت آفتاب یک شرکتی هست که در خاج از کشور قرار داره و هر مشکلی که پیش بیاد جای باید باشه که بریم و پیگیری کنیم. من نمی خوام که بدبینی رو به شما عزیزان منتقل کنم ولی از همون اول ثبتنام در سایت آفتاب چیز عجیبی رو دیدم , در هنگام ثبتنام نوشته با قوانین موافقین !!!

قوانینی که هنوز بعد از 8 ماه نگارش نشده و هر جیزی ممکن بعد بزارن و بنده باید قبول کنم تا ثبتنام  تکمیل بشه. امید وارم که هر چه سریع تر آقای ارسطو و همکرانشون این شک و شبهارو حل کنند تا هیچ مشکلی بوجود نیاد و من هیج گونه قصد تبلیغی برای تبسل ندارم نظر شخصیم رو بیان کردم
البته البته این هم شایان به ذکر هستش که شرکت تپسل در اعضای خدماتش 30% میگیره ولی آفتاب طبق صحبتهای آقای ارسطو 15% میگیره و گذینه اضافه شدن RPM به آمار هم خیلی قابل توجه هستش. که باعث شده حتما حتما در آپدیت بازیم از شرکت آفتاب استفاده کنم. با تشکر از شما

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، rezamms ، ᔕinaᗪehghani
بله همینطوره . توی تاپیک خودش هم اگه دقت کنید من این رو گفتم .
نقل قول: اقا چرا اطلاعات اشنباه میدید ؟؟؟ چرا تبلیغات ویدئویی پشتیبانی نمیشه ؟؟؟ بستگی به پلاگینش داره نمیخوایم ویدئو بزاریم تو کانستراکت که 

ضمنا چنتا سوال . چرا اولین باز خطای 404 میده ؟؟؟ و چرا توضیح و ... چیزی نداره ، فقط یه صفحه ورود و ثبت نامه . یخورده به نظرم غیرقابل اعتماده . نه مجوزی نه چیزی !!!

قوانینش هم که نوشته در حال نگرش . ما اون رو علامت بزنیم و فردا خدای نکرده میتونه با نوشتن قوانینی مشکل ایجاد بشه . لطفا اجازه بدید سایت کامل بشه بعد تبلیغش رو بکنید /

اگه قضیه اعتماد درست بشه من خودم خیلی خوشحالم که چنین سایتی راه اندازی شده .
ببینید ، اینا چیزاییه که منم گفتم . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj