موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
می خواهم در رویداد بگویم هر موقع شی برخورد نداشت به وضعیت اولش برگردد. هر چه فکر وجستجو کردم هیچی نیافتم از تمام رویداد های برخوردهم استفاده کرد مثل.
یک رویداد دیگر مد نظرم است که پیدا نکردم. میخواهم بگویم مثلا اگر پلیرم در محدوده یک شی مثل تخته سنگ بود. فلان کار انجام داده شود.اگر مختصات X شی پلیر در محدوده شی سنگ بود(اندازه سنگ).فرقی ندارد ابتدای سنگ باشد. انتها هر جای سنگ باشد.
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
موضوع اول:
با راست کلیک و انتخاب invert کاندیشن برعکس میشود.
شما باید از is overlapping another object استفاده کنید.invert در شرطهای تریگر عمل نمیکند.به همین جهت کاندیشن on collision with another object در این موضوع کاربرد ندارد.
موضوع دوم:
فکر کنم باید از is overlapping at offest استفاده کنید.این کاندیشن فواصل اشیا را به نوعی در برخورد جبران میکند.البته میتوانید از اکسپرشن distance به همراه ایونت سیستمی compare two values هم کمک بگیرید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
من کار بالا انجام دادم اما تاثیری نداشت. می توانید سورسش را در پویایی جسم پیدا کنید.
2- تا زمانی که شی بروی شی دیگر است یک کار وهنگامی که خارج شد کار دیگر.