1398/10/23، 09:40 عصر
سلام به دوستان عزیز و گرامی
بنده حسن ثنایی هستم و قصد دارم با تشکیل گروهی 2 تا 4 نفره به رویداد گیم جم در تهران بپیوندم .
احتمال اینکه حتی تک نفری هم به این رویداد برم هست ، اما به دلیل اینکه این رویداد جهانی و 72 ساعته و دارای تم اختصاصی هست تنهایی کار کردن سخت هست ...
با این پیام اعلام خواهم کرد که در صورت امکان افراد زیر را احتیاج داریم :
کانستراکت کار ( با توجه به اینکه خود من هستم و حضوری هستیم اگر حرفه ای هم نبودید من کمک میکنم جایی مشکلی بود )
گرافیست ( این مورد حتی اگر کانستراکت هم بلد نبود اصلا مشکلی نیست ، فقط کیفیت کارش خوب باشه )
محل انجام رویداد 3 جا هست که دارم مکاتبه میکنم ببینم اگر شد بریم محل آواگیمز .
اگر نه بین شهرک آپادانا و دانشگاه تهران یکی رو انتخاب خواهیم کرد .
ضمن اینکه از انجمن کانستراکت 2 ، 2 گروه در این رویداد شرکت خواهند کرد ، یک گروه گروه رضای عزیز و محمد هادی هست و گروه دوم بنده هستم که در صورت لزوم و در صورتی که مجبور بشم تنهایی هم عملیاتی خواهم کرد .
هزینه ثبت نام در این رویداد در تهران بین 50 تا 100 هزار تومان میباشد .
حتما در صورتی که میتونید و شرایط حضور رو داریم اعلام کنید ، بهتون قول میدم ضرر نمیکنیم . حداقلش اینه با افراد جدید هم صحبت میشیم و میتونیم افراد جدید و تجربیات جدیدی آشنا بشیم و کسب کنیم ...
ضمن اینکه ما سعی میکنیم تمام ساعات رو در محل حضور داشته باشیم ( یعنی کلشو )
مراحل برنامه ریزی هم قبل از رویداد بصورت حضوری به گروه اعلام خواهم کرد .
باتشکر . حسن ثنایی
بنده حسن ثنایی هستم و قصد دارم با تشکیل گروهی 2 تا 4 نفره به رویداد گیم جم در تهران بپیوندم .
احتمال اینکه حتی تک نفری هم به این رویداد برم هست ، اما به دلیل اینکه این رویداد جهانی و 72 ساعته و دارای تم اختصاصی هست تنهایی کار کردن سخت هست ...
با این پیام اعلام خواهم کرد که در صورت امکان افراد زیر را احتیاج داریم :
کانستراکت کار ( با توجه به اینکه خود من هستم و حضوری هستیم اگر حرفه ای هم نبودید من کمک میکنم جایی مشکلی بود )
گرافیست ( این مورد حتی اگر کانستراکت هم بلد نبود اصلا مشکلی نیست ، فقط کیفیت کارش خوب باشه )
محل انجام رویداد 3 جا هست که دارم مکاتبه میکنم ببینم اگر شد بریم محل آواگیمز .
اگر نه بین شهرک آپادانا و دانشگاه تهران یکی رو انتخاب خواهیم کرد .
ضمن اینکه از انجمن کانستراکت 2 ، 2 گروه در این رویداد شرکت خواهند کرد ، یک گروه گروه رضای عزیز و محمد هادی هست و گروه دوم بنده هستم که در صورت لزوم و در صورتی که مجبور بشم تنهایی هم عملیاتی خواهم کرد .
هزینه ثبت نام در این رویداد در تهران بین 50 تا 100 هزار تومان میباشد .
حتما در صورتی که میتونید و شرایط حضور رو داریم اعلام کنید ، بهتون قول میدم ضرر نمیکنیم . حداقلش اینه با افراد جدید هم صحبت میشیم و میتونیم افراد جدید و تجربیات جدیدی آشنا بشیم و کسب کنیم ...
ضمن اینکه ما سعی میکنیم تمام ساعات رو در محل حضور داشته باشیم ( یعنی کلشو )
مراحل برنامه ریزی هم قبل از رویداد بصورت حضوری به گروه اعلام خواهم کرد .
باتشکر . حسن ثنایی