حل شده اشکال عملکردی پلاگین پرداخت درون برنامه ای تمامی مارکتها
Exclamation 
سلام و عرض ادب.
فکر میکنم تمامی دوستانی که تو این چند وقت اخیر بازی منتشر کرده باشن به خوبی واقف هستند که پلاگین پرداخت درون برنامه ای تمام مارکتها که آقا میلاد زحمت کشیدن و ساختن در حال حاضر فقط بر روی کافه بازار بی نقص عمل میکنه. چون پیش فرض دسترسیش بر روی کافه بازاره و مارکتهای دیگه اجازه انتشار به بازی نمیدن.
قبلا آقا حسام تو یک تاپیک دیگه یک خط فرموده بودن که به کانفیگ اضافه بشه اما دیدیم که مشکل حل نشد و زمانی مشکل مارکت مایکت حل شد که آقا حسام فایل گیت هاب آقا میلاد رو تغییر دادن و تو آدرس جدید و با پیش فرض مایکت قرار دادن.
در حال حاضر ایران اپس هم همین مشکل رو داره. آقا میلاد چند وقت قبل تو پیام خصوصی برای بنده فرمودن که یک خط به کانفیگ اضافه کنم اما ایران اپس باز هم برنامه بنده رو رد کردن.
پلاگین قدیمی ایران اپس آقا میلاد هم چون خطاهای عجیب و غریبی میدن خیلی قابل اعتماد نیستن... مثلا یک بازی بنده روش درست عمل کردن و رو یک بازی دیگه اصلا اطلاعات محصول رو نمیخونن.
بنابراین فکر میکنم این مشکل برای اینکه برای همیشه حل بشه خواهش میکنم آقا میلاد بزرگواری کنن و پلاگین رو اصلاح بفرمایند و یا آقا حسام لطف کنن و سه آدرس گیت هاب مجزا با سه دسترسی کافه بازار و مایکت و ایران اپس جداگانه بسازند که بچه ها اینقدر در اجرای سیستم درون پرداخت دچار مشکل نشن.
البته این یک درخواسته...
ارادتمند همه دوستان. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
سلام

برای مایکت :
https://github.com/hesam3/vinoos-cordova-iap
برای ایران اپس :
https://github.com/hesam33/IranAppsBilling
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، mahdi.p ، mostafanastary ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
خیلی خیلی ممنونم آقا حسام.
شما نقش سوپر من و ناجی انجمن رو دارین...
اگر امکانش هست مدیران عزیز تاپیک رو هایلات بفرمایند. این راه حل آقا حسام قطعا دیر یا زود به کار همه عزیزان انجمن میاد.
ارادتمندم آقا حسام.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، hasansanaei ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
سلام.
نیازی به گیتهاب جدید برای هر مارکت نیست. کافیه به صورت زیر به فایل کانفیگ اضافه کنید:

کد:
<plugin name="vinoos-cordova-iap" source="npm">
    <param name="PERMISSION" value="ir.mservices.market.BILLING" />
</plugin>

پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، محمد 82 ، shazde ، saman ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 10,047 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,604 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,940 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,398 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 346 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi

پرش به انجمن: