چالش کشیدن خط همراه با جایزه 110 هزار تومانی
سلام. دوستان عزیز، من برای انجام یه پروژه، زمانم محدوده، و تصمیم گرفتم بخشی از کاری که باید انجام بشه رو بصورت چالش، اینجا مطرح کنم و با توجه به انجام صحیح کار، بصورت جایزه به نفر اول مبلغ 70 هزار تومان، نفر دوم 30 و نفر سوم 10 هزار تومان ( عملا درست ترین مورد همون مورد اول خواهد بود، اگرم موارد دوم و  سوم مشکلات کار نهایی شون زیاد باشه، کل جایزه به نفر اول تقدیم میشه ) در نظر گرفتم.

کاری که باید انجام بشه، با استفاده از رفتار rex_spline هست و من میخوام که دوستانی که میخوان توی این چالش شرکت کنند سورس نهایی رو به صورت زیر تحویل بدن:
اولا، زمانی که یک جایی از صفحه تاچ میشه و همینطور که تاچ نگه داشته شده، یه خط از بخش شروع، کشیده بشه و به هر جایی از صفحه بشه کشیدش.(این مورد آسونه) و در صورتی که سر دوم خط به محل پایان خط رسید و تاچ برداشته شد، خط به محل پایان بچسبه!

دوما، با رها کردن تاچ و در صورتی که هنوز به قسمت پایان نرسیده، خط پاک بشه. و دوباره امکان کشیدنش از محل ابتدا باشه.

سوما، خط بایستی امکان تکه شدن و چسبیدن به قسمت های مختلف مربع، مستطیل و دور یک دایره رو داشته باشه. همونطور که در تصویر زیر مشخص کردم.

و این یعنی ، خط کشیده شده، بایستی در صورت کشیدن تاچ به دور هر کدوم از شکل ها، به دور اون کشیده بشه و نهایتا به محل تمام کشیده بشه.

فعلا زمانی رو که برای اتمام در نظر دارم، یک هفته س(هرچه سریعتر بهتر)

[تصویر:  pic.png]

فایل های سورس و فایل نمونه پروژه
project

لطفا لطفا و لطفا، تا زمانی که کاری که خواسته شده رو انجام ندادید، پیام خصوصی یا ایمیل نزنید. تشکر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amirho24 ، oak ، M.gh ، MdSarli
من بدون رفتار rex براتون درست کنم مشکلی نیست ؟؟؟؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1399/1/10، 03:01 عصر)oak نوشته است: من بدون رفتار rex براتون درست کنم مشکلی نیست ؟؟؟؟؟

سلام. علت استفاده از این رفتار، به خاطر اینه که در جاهای دیگه ای از پروژه، از همین رفتار استفاده شده، اما شما انجام بدید بدون این رفتار، اگه نتیجه ی مطلوب داشته  باشه، مورد قبوله.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
سلام. از دوستان عزیز، کسی برای انجام این چالش، تلاشی کرده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
<dir dir="rtl" option="rtl">سلام. با توجه به اینکه کسی در این چالش شرکت نکرد و اگرم شرکت کردند، خروجی ارائه نداند! نهایتا تا فردا شب چالش تمدید میشه و بعد از اون تاپیک حذف خواهد شد.<br />
ممنون از توجه دوستان
</dir>
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh
مصطفی جان ناراحت نشیا که کسی انجام نداده ، کار سختیه . من خودم امتحان کردم اصلان نشد ، هنگ کرد کامپیوتر اصلا وقتی این پلاگین رو اضافه کردم . یعنی وقتی تست میکردم اصن اتفاقی نمی افتاد حتی یه چیزی گفته بودم اونم اجرا نمیشد به خاطر همین پشیمون شدم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، hasansanaei ، M.gh ، mostafanastary
من با پلاگین canvas امتحان کردم شد
ولی فکر نکنم شما بخواین باهاش کار کنید

[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh ، mostafanastary
سلام. بازم ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن برای این چالش.
لطف دوستان مستدام.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 3,436 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,191 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde
Lightbulb اهداف خوب و بد در بازی ها ذولفقاری 9 4,202 1399/12/29، 07:29 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  اهداف ، انگیزه ها ، انتخاب ها و یک بازی ساز oak 0 1,801 1399/10/24، 04:28 عصر