مهم سوال در رابطه با پیش‌نمایش در وای‌فای و اندروید
سلام
من میخواستم بدونم که ایا میشه با کنستراکت بازی هایی 2d با گرافیک مثل angry bird یا cut the rup برای اندروید ساخت؟؟
اخه از یک نفر شنیدم که اگه حجم و گرافیک بازی بالابره,بازی روی اندروید اجرا نمیشه یا اگه اجرا بشه همراه با باگ و گیر اجرا میشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdyar_1381
علیک سلام
شدنش که باید بشه چون فیزیک Angry Birds هم Box2D هست و فیزیک کنستراکت هم Box2D هست، ولی کار ساده‌ای نیست.

اجرا که میشه ولی شدیداً افت فریم پیدا می‌کنه، به همین دلیل اگه قصد دارید برای اندروید بازی بسازید از همون اوّل پیش‌نمایش رو توی دستگاه اندرویدی‌تون ببینید (معمول‌ترین راه برای این کار استفاده از وای‌فای هست). چون سرعت کامپیوتر شما معمولاً بیش از ۱۰۰ برابر سرعت دستگاه اندرویدی‌تون هست، وقتی که فقط توی کامپیوترتون تست می‌کنید و در نهایت خروجی اندروید می‌گیرید، به احتمال بسیار زیاد به نتیجه‌ی مطلوب نخواهید رسید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
لطفا میشه بگید که چطور میشه با wifi بازی رو ,روی گوشی تست کرد؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ساده ترین راهش اینه که یک مودم وایفای دار داشته باشید و سیستم خودتون رو از طریق وای‌فای بهش وصل کنید و دستگاه اندرویدی‌تون رو هم همین‌طور. اتّصال به اینترنت اصلاً در این زمینه مهم نیست و فقط اتّصال به مودم مهم هست. اگه هم مودم ندارید عیبی نداره، فقط دنبال یک راهی باشید که بتونید سیستم‌تون رو با دستگاه اندرویدی‌تون شبکه کنید، می‌تونید برای آموزش شبکه کردن تو اینترنت جستجو کنید.

بعد Construct 2 رو باز کنید و در پنجره‌ی Preferences و در سربرگ Preview روی گزینه‌ای که در تصویر زیر می‌بینید کلیک کنید. (سربرگ Preview در نسخه‌های قدیمی کنستراکت HTML5 exporter نام داشت)

[تصویر:  previewonlan.png]

بعد در پنجره‌ی جدیدی که باز می‌شه زیر لوکال هاست یک شماره‌ی آی‌پی دیده می‌شه (اگه همزمان شبکه‌های دیگری نیز داشته باشید آی‌پی شما در همه‌ی شبکه‌های محلّی ای که در آن هستید در این پنجره لیست می‌شه). حالا به جای لوکال هاست شماره آی‌پی رو انتخاب کنید و OK بزنید.

[تصویر:  locallanaddress.png]

حالا برای این‌که فایروال گیر نده، وارد تنظیمات فایروال بشید (از کنترل پنل روی Windows Firewall کلیک کنید) و بعد طبق تصاویر زیر پیش برید:

[تصویر:  windowsfirewalladvanced.png]

[تصویر:  newfirewallrule.png]

[تصویر:  newportrule.png]

[تصویر:  firewallports.png]

بقیّه مراحل رو next بزنید و در پایان یک اسم براش بنویسید و تمام.

حالا کنستراکت رو ببندید و دوباره بازش کنید و یک بازی بسازید و روی دکمه‌ی پیش‌نمایش کلیک کنید، بعد مرورگر دستگاه اندرویدی‌تون (ترجیحاً کروم) رو باز کنید و در نوار آدرس، شماره‌ی آی‌پی انتخاب شده رو تایپ کنید و در انتهاش دو نقطه بذارید و بنویسید 50000 و وارد بشید، مثل زیر (در آدرس زیر آی‌پی کامپیوتر 192.168.1.3 بوده است):

کد:
ht‌tp:/‌/192.168.1.3:50000/

با استفاده از این روش نه تنها می‌تونید پیش‌نمایش بازی رو مستقیماً رو دستگاه اندرویدی‌تون ببینید، بلکه با هر پلت‌فرم و سیستم عامل دیگری این امکان وجود داره (مثلاً می‌خواهید برای مکینتاش بازی بسازید و مستقیماً بازی رو تست کنید)
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: maedeh_r ، [M.H.P] ، rezamms ، ali057 ، Master Badfar ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
واقعا ممنونتصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دکمه پیش نمایش کجاست؟؟!
مراحلش رو رفتم اما اجرا نشد!!!
حتما باید بازی جدید ساخت؟؟!
همون قبلی رو تست کردیم نشد!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/8/21، 12:55 صبح)'maedeh_r' نوشته است: دکمه پیش نمایش کجاست؟؟!
مراحلش رو رفتم اما اجرا نشد!!!
حتما باید بازی جدید ساخت؟؟!
همون قبلی رو تست کردیم نشد!!!

۱. همون دکمه‌ای که در حالت عادی روش می‌زنید تا پیش‌نمایش بازی رو ببینید (با کلید F5 کیبورد هم می‌شه)
۲. اگه کار نمی‌کنه کلاً کنستراکت رو ببندید، بعد روی آیکونش کلیک راست کنید و Run as administrator رو بزنید تا در حالت ادمین اجرا بشه، بعد روی دکمه‌ی پیش‌نمایش کلیک کنید و ادامه‌ی کار.
۳. خیر
۴. باید بشه
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: maedeh_r
آقا مجتبی هر کار می کنم عکس ها بارگزاری نمیشن میشه دوباره از سیستم خود آپلود کنید و جایگزین لینک عکس ها کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/7، 02:32 عصر)'wowxpria' نوشته است: آقا مجتبی هر کار می کنم عکس ها بارگزاری نمیشن میشه دوباره از سیستم خود آپلود کنید و جایگزین لینک عکس ها کنید

سلام. عکس‌ها مال سایت اسکیرا هستند، نمی‌دونم امروز چه بلایی سرش اومده، هر کار می‌کنم نمی‌تونم واردش بشم. چون عکس‌ها رو نداشتم همه رو دوباره گرفتم و تو هاست انجمن آپلود کردم که دیگه مشکلی نباشه.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
(1393/10/7، 07:46 عصر)'wowxpria' نوشته است: خیلی ممنون دقیق اول با استفاده از این لینک شبکه کردم و همه مراحل را بدرستی انجام دادم ولی وقتی بازی را اجرا می کنم هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده

اگه دقیقاً طبق مراحل پیش رفته باشید کار تمومه. همون طور که گفتم بعد از اجرای بازی، در مرورگر گوشی‌تون آدرس آیپی کامپیوتر رو وارد کنید و جلوش دو نقطه بذارید و بنویسید 50000 تا پیش‌نمایش رو توی گوشی ببینید.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hosseinjahanian

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,325 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر