2 سوال ضروری
سلام خدمت همه دوستان 2 تا سوال داشتم

1_من یک برنامه دارم میسازم با کانس میخوام کاری بکنم که در اولین بار 10 تا ژتون داشته باشه بعد هر بار از اون دکمه شروع استفاده کرد 1 ژتون کم بشه بعد که ژتون هاش تموم شد دیگه نتونه استفاده کنه بعد که ژتون خرید دوباره استفاده کنه
2_پلاگین Advanced text box با خروجی فونگپ سازگاری داره؟ یعنی صفحه کوچیک نمیشه؟ اگر سازگاری نداره از چه پلاگینی استفاده کنم؟
ممنون از همه دوستان
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- بیشتر توضیح بدین.
2- از پلاگین فول اسکرین آقای حسن ثنایی استفاده کنید ، من تست کردم ، وقتی روی تکست باکس کلیک می کنیم ، صفحه کوچک نمی شود.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، Amirhesam.KH
(1399/6/10، 12:40 عصر)amin hosseini نوشته است: 1- بیشتر توضیح بدین.
2- از پلاگین فول اسکرین آقای حسن ثنایی استفاده کنید ، من تست کردم ، وقتی روی تکست باکس کلیک می کنیم ، صفحه کوچک نمی شود.

‌سپاس از شما
من یک برنامه دارم میسازم میخوام هر وقت اون فرد بر روی شروع کلیک کرد 1 سکه کم بشه ازش بعد که سکه هاش رسید 0 دیگه نتونه استفاده کنه از برنامه بعد که سکه خرید دوباره بتونه استفاده کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/10، 12:42 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است: ‌سپاس از شما
من یک برنامه دارم میسازم میخوام هر وقت اون فرد بر روی شروع کلیک کرد 1 سکه کم بشه ازش بعد که سکه هاش رسید 0 دیگه نتونه استفاده کنه از برنامه بعد که سکه خرید دوباره بتونه استفاده کنه
سلام؛
برای اینکار نیاز دارین وضعیت ژتون ها (سکه ها) یا هر چیزی که اسمش رو میزارین رو ذخیره کنین حالا یا به صورت آفلاین (از طریق لوکال استوریج به طور مثال) یا آنلاین (در سرور).
بقیه اش هم که خواندن مقادیر ذخیره شده است و یک شرط ساده. به هر حال بازم بیشتر توضیح بدین خالی از لطف نیست.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
(1399/6/10، 12:45 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/6/10، 12:42 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است: ‌سپاس از شما
سلام؛
برای اینکار نیاز دارین وضعیت ژتون ها (سکه ها) یا هر چیزی که اسمش رو میزارین رو ذخیره کنین حالا یا به صورت آفلاین (از طریق لوکال استوریج به طور مثال) یا آنلاین (در سرور).
بقیه اش هم که خواندن مقادیر ذخیره شده است و یک شرط ساده. به هر حال بازم بیشتر توضیح بدین خالی از لطف نیست.

‌سپاس از شما
برنامه آفلاین هست
من یک دکمه شروع دارم
میخوام هر وقت فرد بر روی دکمه شروع کلیک کرد 1 سکه از اون کم بشه
و هر وقت سکه هاش رسید به صفر دیگه نتونه استفاده کنه و پیغام بده باید سکه بخری
و هر وقت سکه خرید دوباره استفاده بتونه بکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد کم شدن که خیلی راحت ، توی انجمن سرچ کنید یا آموزش های انجمن و سایت سی 2 را نگاه کنید. خب برای اینکه دیگر نتواند استفاده کند ، توی انجمن سرچ کنید یا هم آموزش ها را نگاه کنید ، همان اونت هایی که گفتید از متغیر کم بشود ، یک شرط دیگر بدهید که اگر تعداد متغیر از 0 بزرگتر بود ، از متغیر سکه کم بشود.
باز هم می گویم ، لطفاً در
درست انجمن سرچ کنید و بعد اگر چیزی پیدا نکردید ، اینجا سوال بپرسید.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، Master Badfar
(1399/6/10، 12:47 عصر)amin hosseini نوشته است: در مورد کم شدن که خیلی راحت ، توی انجمن سرچ کنید یا آموزش های انجمن و سایت سی 2 را نگاه کنید. خب برای اینکه دیگر نتواند استفاده کند ، توی انجمن سرچ کنید یا هم آموزش ها را نگاه کنید ، همان اونت هایی که گفتید از متغیر کم بشود ، یک شرط دیگر بدهید که اگر تعداد متغیر از 0 بزرگتر بود ، از متغیر سکه کم بشود.
باز هم می گویم ، لطفاً در
درست انجمن سرچ کنید و بعد اگر چیزی پیدا نکردید ، اینجا سوال بپرسید.

‌اگر امکان هست آدرس تایپیک رو بدید
چون واقعا سرچ انجمن برای من کار نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در واقع شما باید آموزش های سایت سی 2 را نگاه کنید. اگر به جواب خود نرسیدید ، در بالا سمت چپ روی دکمه ای که علامت یک ذره بین است ، کلیک کنید ، و چیزی که می خواهید سرچ کنید را در تکست باکس بخش سرچ بنویسید (اگر یک جمله است آن را به دابل کوتیشن " قرار بدین.). در نهایت اگر چیزی پیدا نکردین اینجا سوال بپرسید. الان شما در کدام بخش مشکل دارین ، کم شدن از متغیر سکه یا بررسی میزان متغیر.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

(1399/6/10، 12:53 عصر)amin hosseini نوشته است: در واقع شما باید آموزش های سایت سی 2 را نگاه کنید. اگر به جواب خود نرسیدید ، در بالا سمت چپ روی دکمه ای که علامت یک ذره بین است ، کلیک کنید ، و چیزی که می خواهید سرچ کنید را در تکست باکس بخش سرچ بنویسید (اگر یک جمله است آن را به دابل کوتیشن " قرار بدین.). در نهایت اگر چیزی پیدا نکردین اینجا سوال بپرسید. الان شما در کدام بخش مشکل دارین ، کم شدن از متغیر سکه یا بررسی میزان متغیر.

‌من آموزش هارو نگاه کردم ولی یک سوال دارم که اگر شخصی جوابش رو بده واقعا در حق من  لطف کرده
سوال من:
من یک دکمه شروع دارم میخوام هر وقت فرد بر روی دکمه شروع کلیک کرد 1 سکه از اون کم بشهو هر وقت سکه هاش رسید به صفر دیگه نتونه استفاده کنه و پیغام بده باید سکه بخریو هر وقت سکه خرید دوباره استفاده بتونه بکنه
و همچنین تعداد سکه ها سیو بشه
و هر بار که خارج شد سکه هاش همون 10 تا نباشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این ها بسیار ساده هستن
در انجمن سرچ کنید
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 10,050 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,604 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,940 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,398 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 346 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi

پرش به انجمن: