مشخص کردن یک مسیر خاص برای بازیکن
سلام به همه دوستان عزیز 
من دارم یک بازی میسازم که ماشینی هست و از رفتار Car هم توش استفاده کردم.
خب بازی به این صورت هست که پلیر توی هر مرحله باید یک مسیر خاصی رو طی کنه که توی این مسیر پیچ در پیچ های زیادی داره.
فرض کنید عکس زیر نقشه بازی هست و مثلث قرمز پلیر.
اگه عکس باز نمیشه این لینک کلیک کنین
[تصویر:  h16s_untitled.png]
خب حالا پلیر بعد رد کردن یک پیچ 100% وسط مسیر نیست و نزدیک به دیوار ها هستش. من میخوام وقتی هر پیچ رو رد کرد یا بهتره بگم اگه کنترلی روی ماشینش نداشت (تاچ نمیکرد واسه حرکت ماشین) و ماشین به دیوار ها نزدیک بود به صورت خودکار بیاد وسط جاده
واسه اینکه منظورمو بهتر بفهمونم عکس زیر رو هم ببینید.
لینک عکس 2

[تصویر:  h47i_untitled.png]

و این دور زدن ها زاویه های متفاوتی داره (0تا360)یعنی بعد از دور زدن یک جا ممکنه پلیر قرار باشه توی زاویه 45 درجه حرکت کنه

MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/13، 06:16 عصر)mahdiyar نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز 
من دارم یک بازی میسازم که ماشینی هست و از رفتار Car هم توش استفاده کردم.
خب بازی به این صورت هست که پلیر توی هر مرحله باید یک مسیر خاصی رو طی کنه که توی این مسیر پیچ در پیچ های زیادی داره.
فرض کنید عکس زیر نقشه بازی هست و مثلث قرمز پلیر.
اگه عکس باز نمیشه این لینک کلیک کنین
[تصویر:  h16s_untitled.png]
خب حالا پلیر بعد رد کردن یک پیچ 100% وسط مسیر نیست و نزدیک به دیوار ها هستش. من میخوام وقتی هر پیچ رو رد کرد یا بهتره بگم اگه کنترلی روی ماشینش نداشت (تاچ نمیکرد واسه حرکت ماشین) و ماشین به دیوار ها نزدیک بود به صورت خودکار بیاد وسط جاده
واسه اینکه منظورمو بهتر بفهمونم عکس زیر رو هم ببینید.
لینک عکس 2

[تصویر:  h47i_untitled.png]

و این دور زدن ها زاویه های متفاوتی داره (0تا360)یعنی بعد از دور زدن یک جا ممکنه پلیر قرار باشه توی زاویه 45 درجه حرکت کنه

سلام خب دوست عزیز من نمیدونم که چیجوری این چیزی که میخواد بشه ولی به نظر من بازی جذابیتش به همین سختی ها هست اگه قرار باشه به صورت خودکار ماشین در پیچ ها به وسط بیاد که خیلی بازی راحت میشه البته این نظر من هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 10,050 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,604 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,940 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,398 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 346 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi

پرش به انجمن: