رفتار move to
سلام برای ساخت بازی اشاره و کلیک حتما باید با رفتار میسیریابی که خود کانس داره این کارو پیدا کرد ؟ یا نه میشه احه من با رفتار move to  هم همین کارو کردم خیلی بهتر و عالی تر اورد فقط مشکل این هست که وقتی بهش  رفتارmove to  میدم دیگه اشیا جامد رو  حساب نمیکنه وازشون رد میشه ولی خب توی رفتار مسیر یابی همه چی درسته میخواستم ببینم نمیشه کار کرد که با همون رفتار move to  این کار عملی شه و اگه نشه ایا رفتار مسیریابی خیلی به سی پی یو  فشاره میاره یا نه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . از مسیریابی خود کانستراکت استفاده کنم . من در بازی جدیدم ازین قابلیت کانستراکت استفاده کردم ، یجاش به مشکل خورده بودم که حتی از بقیه بچه های باتجربه انجمن پرسیدم فک میکردن کل قدرتش همینه ، اما بعد خودم فهمیدم کجای کارم اشتباهه و تغییرش دادم و به چنان چیز خوب و روونی رسید که همه تعجب کرده بودیم. 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/17، 08:55 صبح)Hossein.AB نوشته است: سلام برای ساخت بازی اشاره و کلیک حتما باید با رفتار میسیریابی که خود کانس داره این کارو پیدا کرد ؟ یا نه میشه احه من با رفتار move to  هم همین کارو کردم خیلی بهتر و عالی تر اورد فقط مشکل این هست که وقتی بهش  رفتارmove to  میدم دیگه اشیا جامد رو  حساب نمیکنه وازشون رد میشه ولی خب توی رفتار مسیر یابی همه چی درسته میخواستم ببینم نمیشه کار کرد که با همون رفتار move to  این کار عملی شه و اگه نشه ایا رفتار مسیریابی خیلی به سی پی یو  فشاره میاره یا نه ؟
بله هر چقدر cell size بزرگتر باشه سی پی یو بیشتری مصرف میشه. 
بهتره از شی مسیر یابی برای حرکت استفاده نکنید که کلی باگ داره. در عوض مسیر یابی کنید و به کمک پلاگین moveto حرکت کنید. این یه سورس ساخته خودم برای اینکه راحتر متوجه بشید. لینک

یه توضیح کوتاه هم بدم.

1-اول مسیر یابی کنید.
[تصویر:  T1.PNG]
2- به پلاگین بگین که به سمت مسیر پیدا شده حرکت کنه.
[تصویر:  T2.PNG]

اگه باز هم متوجه نشدی بگین بیشتر توضیح بدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باشه فقط میخواستم بدونم کدوم بهتره یکش رو میخوام ولی فکر کنم همون مسیریابی بهتره چون اون سورسی که دادی مشکلاتی داشت همون جایی که کلیک میکردم نمیرفتم و یسری مشکلات دیگه بازم ممنون دوستان.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/17، 01:13 عصر)Hossein.AB نوشته است: باشه فقط میخواستم بدونم کدوم بهتره یکش رو میخوام ولی فکر کنم همون مسیریابی بهتره چون اون سورسی که دادی مشکلاتی داشت همون جایی که کلیک میکردم نمیرفتم و یسری مشکلات دیگه بازم ممنون دوستان.
من تست کردم فکر نکنم مشکلی باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 10,050 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,604 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,940 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,398 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 346 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi

پرش به انجمن: