1393/8/20، 09:27 عصر
با سلام
دوستان من یک مبتدی هستم و هفنه ای بیش نیست که با برنامه کنستراکت 2 کار میکنم
خیلی خوشم اومده از این برنامه چون لااقل کد نویسی رو که ما بلد نیستیم تا 99% نمیخواد
...............بگذریم ...
حالا من دارم یه بازی میسازم_که ایده بازی بسیار جدید هست و ایده ای هست که سالها داشتم . الان هم خوشحالم که دارم این ایده رو پیاده سازی میکنم.
خوب سوالات . . .
1- عاغا دلیل این چیه که من به تانکی که در تصویر میبینید رقتار نگهبانی میدم که وقتی ماشین من نزدیکش شد بهش تیر بزنه ولی وقتی ماشین نزدیک شد تانک کاملا میچرخه بعد از پشتش تیر میزنه؟
نشانه گذاری رو تغییر دادم نشد_چرخش رو برداشتم نشد_
اگه ممکنه راهنماییم کنید_خیلی لازم دارم .....
http://8pic.ir/images/hlq32w7j7c8c8bq6byah.jpg
سوال بعدی
2- چجوری میتونم واسه خود پلیرم جون بذارم که دستورش این باشه
(اگه هرجای بازی تیر برخورد کرد با ماشین من 1 جون از ماشین کم شه)
طبق اموزشها عمل کردم نشد_یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟
سوال بعدی
3- غافآ چجوری میشه مثلا یه ایتم گذاشت تو بازی که هروقت اونو برداریم با ماشین مثلا امتیاز ما بیشتر شه تا به یه حدی که رسید تعیین کنیم بره مرحله بعد...
دوستان همونطور که گفتم من یه مبتدی هستم و سوال زیاد دارم
ولی امیدوارم بتونم پله به پله با اموزشها و راهنمایی های شما دوستان تو زمینه ساخت بازی پیشرفت کنم...
با تشکر ....
منتظر پاسختونم....
یا علی
دوستان من یک مبتدی هستم و هفنه ای بیش نیست که با برنامه کنستراکت 2 کار میکنم
خیلی خوشم اومده از این برنامه چون لااقل کد نویسی رو که ما بلد نیستیم تا 99% نمیخواد
...............بگذریم ...
حالا من دارم یه بازی میسازم_که ایده بازی بسیار جدید هست و ایده ای هست که سالها داشتم . الان هم خوشحالم که دارم این ایده رو پیاده سازی میکنم.
خوب سوالات . . .
1- عاغا دلیل این چیه که من به تانکی که در تصویر میبینید رقتار نگهبانی میدم که وقتی ماشین من نزدیکش شد بهش تیر بزنه ولی وقتی ماشین نزدیک شد تانک کاملا میچرخه بعد از پشتش تیر میزنه؟
نشانه گذاری رو تغییر دادم نشد_چرخش رو برداشتم نشد_
اگه ممکنه راهنماییم کنید_خیلی لازم دارم .....
http://8pic.ir/images/hlq32w7j7c8c8bq6byah.jpg
سوال بعدی
2- چجوری میتونم واسه خود پلیرم جون بذارم که دستورش این باشه
(اگه هرجای بازی تیر برخورد کرد با ماشین من 1 جون از ماشین کم شه)
طبق اموزشها عمل کردم نشد_یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟
سوال بعدی
3- غافآ چجوری میشه مثلا یه ایتم گذاشت تو بازی که هروقت اونو برداریم با ماشین مثلا امتیاز ما بیشتر شه تا به یه حدی که رسید تعیین کنیم بره مرحله بعد...
دوستان همونطور که گفتم من یه مبتدی هستم و سوال زیاد دارم
ولی امیدوارم بتونم پله به پله با اموزشها و راهنمایی های شما دوستان تو زمینه ساخت بازی پیشرفت کنم...
با تشکر ....
منتظر پاسختونم....
یا علی
برای سلامتی همه مسلمانان جهان صلوات