1399/12/26، 10:11 صبح
بسم الله رحمن و رحیم
در صورت وجود نداشتن فیلم به لینک زیر مراجعه بفرمایید:
https://www.aparat.com/v/6DSvp
نظر رهبر مبنی بر طراحی بازی های رایانه ای
|
1399/12/26، 10:11 صبح
بسم الله رحمن و رحیم در صورت وجود نداشتن فیلم به لینک زیر مراجعه بفرمایید: https://www.aparat.com/v/6DSvp
1399/12/26، 11:32 صبح
سلام
دوستان اگر بازی بتلف......نگاه کنید ازاد سازی شهر تهران رو داره شهر بصره حجاب رو خطرناک جلوه داده ایرانی ها رو تروریست نامیده گروه های مقاومت هم تروریست های خونخوار دوستان ایران رو هم خائن جهانی البته باید به چنتا باگ این بازی توجه کنید ارتش و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اصلا وجود ندارند فقط باید ماموران نیروهای هوایی ایران رو بکشید و به ایران حمله کنید البته بازی نجاتگر شخص ایرانی و وابسته به ایران را نشون میده که پشت پرده فعالیت های هسته ای امریکا و اسراییل رو به پلیر القا میکنه در بازی بتلفیلد ۳ رشید یک شخص اسلامی تروریست نامیدا شده اما در بازی نجاتگر برای ازاد سازی رشید باید نیروهای امریکایی و ...نابود کنی این یک مقابله به مثل با شخصیت رشید است حالا در بازی نجاتگر حمله به تل اویو داره در بتلفیلد هم تهران ما باید مثل بازی نجاتگر مقابله به مثل کنیم با این دشمنان رایانه ای این مملکت
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد!
1399/12/26، 11:46 صبح
(1399/12/26، 11:32 صبح)mahdi13862 نوشته است: سلامبسه تموم کنید این بحث ها رو شما چقدر اطلاعات دارید ؟ چی می دونید ؟ من نمیگم خودم علامه دهر هستم ولی شما هم در عین اطلاعت نداشتن دارید صحبت می کنید بررادر شما مگه فرمانده عملیاتی که میگی مقابله به مثل ؟ مگه جنگ نظامیه ؟ اسمش جنگ نرمه دوست عزیز. جنگ نرم با جنگ نظامی خیلی تفاوت داره شما نباید این کار رو بکنید اون بازی نجاتگر رو چند نفر بازی می کنن ؟ من خودم یکی از اولین افرادی بودم ک اون بازی رو خریدم هنوزم سی دی بازی نجاتگر رو دارم ولی فکر می کنی چند نفر اون رو بازی کنن ؟ برید جمع کنید این بساط رو شما برای تولید اینجور بازی ها اول باید بازار دنیا رو به دست بگیرید بعدش بیاین تولید کنید شما اگر دنیا رو هم دست داشته باشید ، بازمم نمی تونید. چون بتلفیلد 3 در واقع رد گم کنی بود. شما کال آف دیوتی و جنگ نرم واقعی رو در بازی های دیگه نمی بینی ولی این ماسک و کاور نمایشی مسخره رو در بازی هایی مثل بتلفیلد 3 و... رو می بینی و فکر می کنی که ما هم باید همچین چیزی تولید کنیم. در واقع مثل هولوگرام می مونه و کاملا الکیه و برای اینه که ذهن شما منحرف بشه از بحث اصلی و بجای اینکه به دشمن تیر بزنی به رفیق هات تیر بزنی اونها در جنگ نرم به جایی رسیدن که رد گم کنی هاشون رو خیلی وقت پیش کردن و الان دارن کار های دیگه ای انجام میدن واقعا اعتقاد دارم که هر کس به بازی هایی چون بتلفیلد 3 فکر کنه و بخواد با اونها مقابله به مثل کنه ، جنگ نرک رو بلد نیست برید نمازتون رو بخونید و این بحث ها رو تموم کنید. شما هیچی از جنگ نرم نمی دونید بعد میاین از مقابله به مثل حرف می زنید.
1399/12/26، 11:57 صبح
به نظر شما چه کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بریم نماز بخونیم بریم دعا کنیم اول چیزی برا جامعه حل نمیشه من میرم از چنتا به قول شما علامه دهر راهنمایی میگیرم که جواب بدم هرچی هم بگیم شما حرف خودتو میزنی
ریزی منتشر شد!
1399/12/26، 12:42 عصر
(1399/12/26، 11:57 صبح)mahdi13862 نوشته است: به نظر شما چه کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا کسی مجبورتون نکرده کاری کنید. اون علامه دهری هم که جنگ نرم بلد نباشه به درد نمی خوره
1399/12/26، 01:22 عصر
سلام.
البته در هنگام جنگ، چه جنگ سخت باشه و چه جنگ نرم، هر کسی میتونه به اندازه ی تواناییش یه کاری بکنه. اینکه ما بیایم بازی سازی دنیا رو دست بگیریم و بعد یه بازی در تقابل با دشمن بسازیم شاید سالیان زیادی طول بکشه، اما خیلی وقتها با یه حرکت کوچیک هم میشه دنیا رو تکون داد. اینکه در جنگ سخت، بعضی ها مثلا فقط نخود کشمش بسته بندی میکردند، چیزی از اهمیت کارشون در جنگ کم نمیکنه. بعضی ها سلمونی داشتند، بعضی ها شربت و آب میدادند. حتی بعضی ها فقط نوحه یا سعر خوانی میکردند. وجود همین موارد کوچیک، یه روحیه ای به رزمنده میده در نهایت! به نظرم در جنگ نرم هم، هرچند باید با فکر و بصیرت جلو رفت، اما به هر صورت، هر کار کوچیکی میتونه یه عمل بزرگ بحساب بیاد. ممکنه یه نفر حتی یه پوستر طراحی کنه و همون پوستر تاثیرش از یک بازی هم بیشتر باشه. ممکنه همین پوستر یه جرقه ای در ذهن یکی ایجاد کنه و یه فکر خفته ای رو بیدار کنه. در نهایت، من نظر خودمو میگم، حرف بعضی ها که میگن باید حتما یه کار قوی ساخت و نباید با کارهای ضعیف، آبروی بازی سازی ایران رو برد رو قبول ندارم، همین کارهای کوچیک، اندوخته ی تجربیات برای کارهای بزرگ میشه. ان شاء الله
1399/12/26، 02:29 عصر
خب
اول اگه کاری نکنیم مثل بعضی ها دعا کنیم نمیشه کاری کرد دست هایی که عمل میکنند بهتر و بهتر از لب هایی اند که دعا میکنند ۱ در بازی ....... فردی سرکرده ترویست ها در شمال افغانستان بود این فرد جوری به افغان ها القا کرده بودند که باور کرده بودند بازی ساخته شد بع نام نمیگم که اقای oak دوباره شروع نکنه این بازی در کل افغان ها پخش شد و رشادت های این فرد به تظر تروریست رو نشان دادن و مردم افغان الان به این فرد ارادت زیادی دارن این مقابله با مثل بود که جواب داد باهم اگر حاج قاسم یا .....تخریب کردند چرا نیایم بازی از رشادت ها و جان برکفی های مدافعان حرم به چهره نکشیم چرا نشون ندیم چجوری افراد مظلوم توسط صهیونیست جهانی به قتل میرسن چرا نشون ندیم چگونه افراد از خطرات دور ورش آگاه شوند ما همیشه باید خوبی خودمون و بدی اونا رو نشون بدیم معلوم نیست من یا تو یا شما اصلا ادم خوبی باشیم حداقل از کسانی مثل سردار سلیمانی که یقین داریم
ریزی منتشر شد!
1399/12/26، 05:56 عصر
(1399/12/26، 10:11 صبح)mohmd786 نوشته است:ممنون از انتشار این ویدئو و سخنرانی . ما که هرکاری از دستمون بربیاد انجام میدیم ، چه در مقیاس کوچیک چه بزرگ (هرچی در حد توانه) . اما شما بخوای بازی امنیتی بسازی (البته تجربه نکردم دارم از شما میپرسم) ، وزارت اطلاعات و ارگان های امنیتی تا چه حد همکاری میکنن ؟ و کلا برای ساخت بازی نهاد های دولتی از نظر زیرساختی چقدر حمایت میکنن ؟ بازیسازی که پول نداره پول گرافیست بده چطور میتونه بازی قوی بسازه ؟ البته الان خیلی بهتر شده ، الان به جای سربازی ، شرکت هاروجذب میکنن که بازی بسازن (البته اونم الان نمیدونم سربازی اختیاری شده ، نشده !؟) و این میتونه از نظر فرهنگی فوق العاده مفید باشه . خلاصه میگم باید حمایت بیشتر بشه که ما هم بتونیم بهتر عمل کنیم . نظر شما چیه ؟ به نظرم اگه یخورده از بازیسازان حمایت بشه ، مخصوصا از نظر مالی ، جوونای ایرانی میتونن خیلی تو این عرصه پیشرفت کنن و خودی نشون بدن . و یه نکته ، اگه باز هم ازین سخنرانی ها و ... داشتید ، حتما به اشتراک بزارید ، باعث دلگرمیه و انگیزه است .
1399/12/26، 06:12 عصر
(1399/12/26، 01:22 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.جناب نستری ظاهرا برای شما سوء تفاهم پیش اومده من نگفتم که کلا بازی نسازند گفتم بدون اطلاعات کاری نکنند خب حالا بروند یکم اطلاعات جمع کنند. بله جنگ سخت خب نخود و کشمش بسته بندی کردن خیلی بهش کمک میشه ولی جنگ نرم خیل بیشتر از یه نخود و کشمشه اون پوستر هم بله می تونه کار بزرگی باشه یک بازی هم می تونه کار بزرگی باشه گرفتن بازار دنیا هم منظورم اونی که شما فکر می کنید نبود. منظورم اینه که بازیی که ساخته میشه ، حد اقل چشم مردمم دنیا رو بگیره و در دنیا (غیر از ایران منظورمه) یک توجه کوچکی بهش بشود. نه اینکه یک بازی ساخته بشه و یکی دو نفر فقط بازی کنند. این مساله نخود و کشمش مال زمانیه که نیرو و توان برای جنگیدن به اندازه ای که بشه مقابله کرد باشه ، و بعد اینها کار های جانبیه نه کار اصلی. کار اصلی به دست گرفتن اسلحه و جنگیدن که خب قطعا احتیاج به فرماندهی هم داره ولی نخود کشمش بسته بندی کردن ، یه کار نسبتا جانبیه و اصلی نیست خب در وضعیت فعلی با این هجوم گسترده دشمن در این جنگ نرم که میشه گفت در نوع خودش جنگ جهانی چهارمه (جنگ جهانی سوم دفاع مقدس بود) ما کار اصلی نداریم. شاید بشه گفت 41148 یکی از کار های اصلیه که اون هم برای نجات خودمون بود از شر فرقه های ماسونی و این ماجرا ها ولی کاری که بخواد بزرگ باشه نداریم متاسفانه مثل این می مونه که ما رزمنده نداشته باشیم و همه نشسته باشن نخود و کشمش بسته بندی بکنن اول باید بشینیم فکر کنیم یه کار درست در بیاریم کاری که بخواد چشم مردم دنیا رو بگیره ، یه کاری مثل کار فرزندان مورتا هستش نه بازی من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم طرف میاد یه بازی از هر لحاظ بی کیفیت راجع به مدافعان حرم می سازه دو نفر هم دانلود می کنن و بنده خدا اون بازی ساز (البته شک دارم اسمش رو بشه گذاشت بازی ساز) با خودش فکر می کنه خیبر فتح کرده. مثلا یه نمونه که توی دزد بی مزد 5 رو من دیدم و خوشم اومد این بود که اون شخصیت ایلیا نماز صبحش قضا شده بود و اون نمازش رو اونجا خوند. خیلی خوب بود در عین اینکه یه داستان جذاب رو پیش برد و داشت اصلا یه حرف دیگه ای رو میزد ، اومد نماز رو کشید وسط. این خیلی خوب بود. یا اینکه کلا یه دزد بی مزد 6 راجع به داعش ساخت. این خیلی جالب بود برای من که وسط یه داشتان دیگه اومد داعش گذاشت وسط داستان این خیلی خوب بود مردم هم خیلی استقبال کردند. حالا شما فکر کنید نماز می آورد همون اول می گفت. خب عدّه ای از مردم کلا مخالف نمازند اونها زده می شدند. در دزد بی مزد 5 اومد و ای نماز رو کشید وسط چون اون عدّه مخالف اولا که بخش اعظم کاربران با ایلیا ارتباط گرفته بودند چه در دزد بی مزد یک چه در 2 و خب در دزد بی مزد 5 یه خورده ارتباط داشت صمیمی تر میشد و داستان هم داشت جذاب می شد که خب اون داعش رو آورد. این هم میشه گفت کار خوبی بود ولی یکی از همون کار های جانبیه و منم از دزد بی مزد 8 خیلی دنبالش نکردم. در کل عیدتون مبارک باشه و انشالله که یه روز کار هایی رو ببینیم که بشه بهشون گفت کار اصلی یه نکته اینکه در جنگ نرم ، لازم نیست بیای و مقصودت رو مستقیم بگی. می تونی مقصودت رو پنهان به ذهن کاربر القا کنی. و پنهان هم بخوام مثالا بزنم مثل این آبنبات هایی که وسطش آدامس دارن می مونه یا از این خرما هایی که لاش گردو می زارن.
1399/12/26، 09:39 عصر
بازی دزد بی مزد واقعا مفاهیم عالی و اسلامی و در کل خشونت دشمن و مقابله با جنگ نرم یه جورایی توش هس اونجایی که نماز میخونه اعداف داعش به نظر مسلمان رو نشون میده که میگه مسلمون نیستن بی دین و برای بد نامی اسلام میجنگن
خوبی ایلیا که گنج به پلیس میده اون امریکایی نژاد پرست و ..... اما گرافیکش یکم بد و اگرنه میشد یه بازی عالی
ریزی منتشر شد!
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
تایپیک گفتگوی آزاد | shazde | 666 | 271,972 |
1403/9/21، 05:45 عصر آخرین ارسال: Mmmmm |
|
سوال : استیم | hasansanaei | 1 | 1,854 |
1400/7/24، 11:18 صبح آخرین ارسال: mostafanastary |
|
زبان برنامه نویسی | M.Y | 16 | 9,371 |