مهم سهم بازار از توسعه دهنده ها نصف می شود!
Exclamation 
سلام.
اعیاد مبارک باشه بر همه ی دوستان

خبر خوب و عجیب بازار!!!!
با اینهمه خبرهای عجیب و غریب که میشنویم و میبینیم، که گاها خوب و گاها بد هستند، اما این خبر یکی از بهترین ها برای تولیدکنندگان بازی و اپلیکیشن هستش.

https://t.me/CafeBazaarDevelopers

با هدف حمایت از صنعت و کمک به رشد توسعه‌دهنده‌ها، بازار سهم خود از فروش تا سقف سالانه ده میلیارد ریال از هر توسعه‌‌دهنده را نصف می‌کندبا هدف رونق بیشتر صنعت برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی، و کمک به رشد توسعه‌دهندگان، بازار سهم خود از فروش اولین ده میلیارد ریال هر توسعه‌دهنده در هر سال را از ۳۰ به ۱۵ درصد کاهش می‌دهد.
به این ترتیب،‌ در سال ۱۴۰۰ کمیسیون پرداخت‌شده از سوی ۹۹٪ توسعه‌دهندگان نصف خواهد شد.مهدی امیری،‌ مدیرعامل بازار، می گوید: «ما مسئولیت و مأموریت خود را کمک به توسعه‌دهنده و رشد صنعت می‌دانیم. امیدواریم این تصمیم، به‌ویژه برای توسعه‌دهندگانی که در مراحل نخستین رشد خود هستند و به منابع بیشتری برای سرمایه‌گذاری و خلاقیت جهت رساندن محصول خود به دست کاربران ایرانی نیاز دارند مفید باشد.»

«بازار در ۱۰ سال گذشته در کنار پلی‌استور گوگل و اپ‌استور اپل رشد کرده و با ایجاد مزیت‌هایی با محتوای بومی، نظارت بر پرداخت امن، و پشتیبانی فعال از ۲۶ هزار توسعه‌دهنده، و به رغم محدودیت‌های محتوایی و نداشتن امکان نصب پیش‌فرض و دسترسی‌های سیستمی، ۴۵ میلیون کاربر ایرانی را با خود همراه کرده است.»مهدی امیری با اشاره به اینکه گوگل و اپل در سطح جهانی و بازار به عنوان میزبان ایرانی پیشگام برنامه‌ها و بازی‌ها، با تصمیم‌هایی از این دست می‌کوشند رونق بیشتری به صنعت برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی بدهند، اظهار امیدواری می‌کند با این تصمیم، به بالندگی کسب و کارها در دورانی که نیاز کاربران به خدمات موبایلی برای امور روزمره بیش از همیشه است کمک شود.

با این تصمیم که از ابتدای خرداد سال ۱۴۰۰ اجرایی می‌شود، درآمد توسعه‌دهندگان در بازار، بیشتر و امکان رشدشان در حوزه‌ی ارائه خدمات به کاربران ایرانی فراهم‌تر خواهد شد.بازار با بهره‌مندی از نظرات توسعه‌دهندگان خود، و پابه پای تحولات صنعت برنامه‌های موبایلی در جهان، همواره کوشیده است گام‌هایی مفید و مؤثر در راستای توسعه و رونق اکوسیستم موبایلی در ایران بردارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، amin COD ، محمد 82 ، mhp ، oak ، hasansanaei ، Hossein
خیلی عالیه دمشون گرم.
مگر اینکه همین نهادهای خصوصی از این حرکت ها بزنن.
یادمه بعضی ها میخواستن بازار رو بخاطر همین تحریم کنن ولی بازار هر روز بیشتر رشد کرد. حالا ببینیم بازم بهانه دارن یا نه !
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary ، hasansanaei
سلام ؛

ممنون از اطلاع رسانیتون ، الان به معنای واقعی ی گام برای پیشرفت توسعه دهنده ها برداشته شد .
مبلغ اعلام شده هم واقعا معقول هست ، من خودم فکر میکردم مثلا برای 100 تا 300 میلیون هم باشه خوبه . اما این واقعا عالیه .
شما تا زمانی که به درآمد 1 میلیارد تومانی برسید به راحتی میتونید با پرداخت تنها 240 میلیون کارمزد + مالیات به درآمد زایی تون ادامه بدید .
بعد از اون هم به دلیل حمایتی که در قبل شدید ، باز هم معقول هست که بخواهید ادامه همکاری بدید .

این قرداد دو سر برد است ؛ شما به دلیل اینکه قبلا ازتون حمایت شده باز هم با کافه بازار در آینده ادامه همکاری خواهید داد ، مسلما توسعه دهنده ای که بتونه به این مبلغ دست پیدا کنه ارزشمند تر از اونی هست که بشه از دستش داد . پس به عبارتی کافه بازار از الان داره از آیندگان استفاده میکنه .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary ، amin COD ، Hossein
سلام. امروز یه سلام و علیکی با محمدآقا(شازده) داشتم و همین صحبت 15 درصد شد، یهویی به خاطرم رسید که نکنه بازار قصد داره با اینکار مایکت که اصلی ترین رقیبش هست رو از بازار خارج کنه و بعد از یه مدتی، دوباره همون قضیه ی 30 درصد بشه؟!
مگه قبلا که قضیه ی حق اشتراک هر ساله رو اجباری کرد، کسی تونست چیزی بگه؟
خب اینبار هم ممکنه هر وقت که دلش بخواد، برگرده به 30 درصد یا حتی بیشتر، و وقتی رقیبی در کار نباشه، کسی کاری از دستش بر نمیاد.

الان فیلیمو حق اشتراک هاشو چند برابر کرده، و تقریبا اتفاق خاصی هم نمیفته! و نیفتاده!

نظر شما دوستان چیه؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، oak ، Hossein
(1400/1/9، 12:55 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام. امروز یه سلام و علیکی با محمدآقا(شازده) داشتم و همین صحبت 15 درصد شد، یهویی به خاطرم رسید که نکنه بازار قصد داره با اینکار مایکت که اصلی ترین رقیبش هست رو از بازار خارج کنه و بعد از یه مدتی، دوباره همون قضیه ی 30 درصد بشه؟!
مگه قبلا که قضیه ی حق اشتراک هر ساله رو اجباری کرد، کسی تونست چیزی بگه؟
خب اینبار هم ممکنه هر وقت که دلش بخواد، برگرده به 30 درصد یا حتی بیشتر، و وقتی رقیبی در کار نباشه، کسی کاری از دستش بر نمیاد.

الان فیلیمو حق اشتراک هاشو چند برابر کرده، و تقریبا اتفاق خاصی هم نمیفته! و نیفتاده!

نظر شما دوستان چیه؟!
سلام . قطعا چنین اندیشه ای یا چیز مشابهی پشتش هست . این کار ها معمولا با سیاست انجام میشه . شاید هم چون زده درامد زیر یک میلیارد واقعا خواستن حمایت کنن (البته بعید میدونم با این همه سیاست های سخت گیرانه انتشار یا به صفحه اول اومدن بازی ها ، به فکر حمایت باشن) . الله اعلم

ولی من خودم طرفدار مایکت هستم . امیدوارم مایکت هم اینکارو انجام بده .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary
از بازار هیچ چیز بعید نیست ، یادتون میاد اون ماجرا انحصار طلبی بازار؟ ، که برای اومدن به صفحه اول باید توی هیچ مارکتی نباشه؟ و مایکت رفت شکایت کرد؟
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary
نمی دونم والا
احتمالا چنین چیزی باشه .
ولی خب احتمال دیگه هم اینه که می خواسته بازی ساز ها رو به سمت خودش بکشه و وقتی که بیشتر بازی ساز ها و توسعه دهنده ها برن سمت بازار (روی حساب اینکه بازار معروف تره و کار بیشتر دیده میشه توی بازار و اینکه بازار (مثلا) داره حمایت می کنه ، خیلی ها میرن سمتش) و بازار به عنوان یک مرجع دانلود بازی و نرم افزار ایرانی شناخته شد و نون هزاران نفر از بازار در بیاد ، یهو برگرده به 30 درصد یا بیشتر.
اینجوری افراد بین دو راهی قرار می گیرن که یا نصف نونشون رو بدن به بازار یا اینکه کلا نونشون آجر بشه

البته در کنار این مسأله می تونه اون ماجرا زدن مایکت هم باشه...

اگر مایکتی ها زرنگ باشن می تونن علاوه بر اینکه نقشه بازار رو خراب کنن ، بازار رو هم بزنن

البته همه اینها احتمالات. بیایید خوش بین باشیم و فکر کنیم که بازار می خواد حمایت کنه...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary ، Hossein
سلام ؛

با توجه به کانکشن هایی که توی مایکت دارم ، این برنامه رو بصورت متفاوت مایکت هم در نظر گرفته و بزودی انجام خواهد داد .
همونطور که قبلا هم گفتم " امیدوارم این برنامه رو مایکت هم انجام بده " .

سیاست های مایکت برخلاف بازار منعطفه ، هرچند من نه مایکت رو قبول دارم نه کافه بازار ؛ اما اگر اعتمادم به بازار 0.01% باشه ، به مایکت 10% هست .
کافه بازار هنوز طرح اعلام شده رو در حد یک سناریو فرضی در نظر گرفته ، چه اطمینانی هست که از خرداد ماه این طرح واقعا صورت بگیره ؟
اما وقتی از منعطف بودن صحبت میکنم ، منظورم این هست که مایکت تا حالا بخش های زیادی از پلتفرمش رو بر اساس برنامه های کافه بازار طراحی مجدد کرده ، اما این اتفاق توی کافه بازار نیوفتاده .
پس حتی اگر سیاست کافه بازار ( یک هزارم درصد ) هم بخاطر مایکت و مارکت های دیگه بوده باشه ، در اصل گور خودشو کنده تا گور دیگران .

گیر و بند هایی که توی شرکت های مثلا بزرگ هست همیشه احمقانه بوده .
تا چند ماه دیگه هم موضع کافه بازار معلوم میشه و هم مایکت .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Hossein ، oak ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani
اقا یه سوال . اینکه نوشته اولین ده میلیارد ریال منظورش چیه ؟ یعنی اگه تا 1 میلیارد بازیت فروش داشت کمیسیون از 30 به 15 کاهش پیدا میکنه ؟ یا قبلش ؟ یا برای هر برنامه 1 میلیارد فروخت کمیسیون 30 درصد حساب میشه یا فروش و درامد کل ؟الان دو چیز برای من مبهمه . این کلمه اولین !!! و منظورش از زیر یک میلیارد درامد کله یا درامد هر برنامه یا بازی (در این صورت این برنامه باید برای هر برنامه و بازی جدا انجام بشه) ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1400/1/10، 03:58 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا یه سوال . اینکه نوشته اولین ده میلیارد ریال منظورش چیه ؟ یعنی اگه تا 1 میلیارد بازیت فروش داشت کمیسیون از 30 به 15 کاهش پیدا میکنه ؟ یا قبلش ؟ یا برای هر برنامه 1 میلیارد فروخت کمیسیون 30 درصد حساب میشه یا فروش و درامد کل ؟الان دو چیز برای من مبهمه . این کلمه اولین !!! و منظورش از زیر یک میلیارد درامد کله یا درامد هر برنامه یا بازی (در این صورت این برنامه باید برای هر برنامه و بازی جدا انجام بشه) ؟
دولوپرهایی که مجموعا در یکسال کمتر از یک میلیارد تومن فروش داشته باشن بجای 30 درصد، 15 درصد پرداخت میکنن. تا انگیزه ای بشه برای ادامه فعالیتشون. دولوپرهایی که بالای یک میلیارد فروخته باشن کمیسیون پرداختی شون از 15 میشه 30 ( تا آخر اون سال )
توی متن هم نوشته شده با این تصمیم 99 درصد دولوپرها کمیسیون کمتری میپردازن. از اونجایی که توی بازار 26هزار دولوپر داریم و یک درصدشون به درآمد بالای یک میلیارد میرسن پس حدودا 260 تا دولوپر داریم که در طول سال درآمد میلیاردی دارن. که فکر میکنم اکثرشون تولید کننده های گیم باشن در کنار اپلیکیشن های غولی مثل فیلیمو و دیوار و ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 271,969 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,854 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 9,370 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,630 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y