(1400/2/17، 12:02 صبح)amin COD نوشته است: به نام خدا
سلام بر نریمان عزیز
بازی رو قبلا توی اون لینکی که قرار داده بودی بازی کردم و واقعا هم از گیم پلی بازی خوشم اومد
ولی چند وقته می خوام یه چیزی بگم که هی نشده و الان میگم
چرا این سبک گرافیک رو انتخاب میکنی؟
مثلا با اینکه کاراکتر های سه بعدی خوبی ساختی ولی اصلا تکسچر های قشنگی براشون نذاشتی...بنفش جیغ
اولین نکته اینکه این رنگ چشم رو میزنه...بعد هم بخوام رک بگم قشنگ انگار توی یه ساعت نشستی و به همه کاراکتر ها و کادر رنگ بنفش زدی گذاشتیشون توی بازی....یا مثلا پس زمینه سیاه اصلا به بازی نمیخوره...یا مثلا منوی این مدل بازی نباید اینطور باشه بنظرم
بعضی اوقات هست که دوست داریم سبک گرافیکی مورد علاقمون رو توی بازی به کار ببندیم حالا می خواد دیگران خوششون بیاد و می خواد نیاد
مثلا خود من برنامه ساز باران رو با گرافیکی که دوست داشتم منتشر کردم...که هم بچه ها و هم مارکت ها گفتن مناسب نیست ولی خب عوضش نکردم چون برام مهم نبود...دوست داشتم اینطور باشه حالا می خواد نصب بکنن با نکنن ...برنامه رو برای دل خودم ساخته بودم نه پول (ساز باران قشنگ جا داشت بالای 10 هزار تا نصب بخوره که گرافیک مورد نظر اونها میذاشتم)
ولی خب یه مواقعی هست که باید از علاقه خودمون بگذریم و علاقه مخاطب رو هدف قرار بدیم
مثلا از بین بازی های شما بازی کبرا گیم پلی خیلی خوبی داشت ولی به خاطر همین سبک گرافیک نه چندان مناسبی که انتخاب کردی نصب بالایی نخورد
حیفه واقعا
بازی هات از نظر گیم پلی خیلی خوبن ولی از نظر گرافیک بنظر میاد روشون وقت نمیذاری
مخصوصا این بازی که توی مارکت گوگل پلی منتشرش کردی رو بنظرم باید یه گرافیک بهتر روش میذاشتی
انشالله که بازی هات بالا ترین تعداد نصب ممکن رو بخوره و بترکونه
در کل خواستم نظرم رو بگم تا شاید کمک کنه...ببخشید اگه یکم تند بود
موفق باشی
یا علی
محمد امین جان سلام.
ممنونم از نظراتت. منرو دیگه فکر کنم همه اخلاقم رو میشناسن, من خیلی دوست دارم نقد تند و گزنده و البته واقعی و درست (نه از روی غرض ورزی) باشه و نه تعارف الکی و تعریف الکی.
همیشه کسایی که میدونن راهت اشتباهه ولی ازت تعریف الکی میکنن رو باید به سرعت از جمع دوستانت جدا کنی چون این افراد دنبال زمین خوردنت و ارضای عقده های باخت خودشون هستن. این افراد همون کسایی هستن که تو روت از کارت تعریف میکنن اما پشت سرت کارت رو مسخره میکنن و یا تخریبت میکنن.
بنابراین همیشه کسانی که از من انتقاد تند اما درست میکنن رو من تو دایره دوستانم قرار میدم چون معلومه میخوان کمکم کنن که بالا برم. پس ازت ممونم...
اما در مورد گرافیک. محمد امین جان سبک و گرافیک مورد علاقه من همون تم دارک بازی فایتر هست اما دارم به فرمایش شما سعی میکنم خودم رو به نظر مخاطب نزدیک کنم. این بازی فوتبال گل کوچیک رو هم که نسخه های اولیه اش رو دیده بودی که اونم تمش دارک و گرافیک سیاه و سفید و رنگهای سوخته داشت.
همه از دوستان انجمنم گرفته تاموفقترین بازیسازهای فعلی ایران که بازیهاشون شماره یک مارکت ایرانه بهم گفتن گرافیکت رو عوض کن.
یکی از موفقترین بازیسازهای ایرانی که هم تو مارکت ایران به پول زیادی رسید و هم تو مارکت خارج از ایران بهم حرف قشنگی زد. گفت اولین باری که عاشق شدی دوست داشتی همه چی رو چه رنگی ببینی؟ گفت دوست داشتی دختری که عاشقشی چه رنگ کاپشن و تیشرت و کفشی بپوشه؟ گفت همون رنگهارو بیار تو بازیت....
منم اینکار رو کردم...
اما همون یکساعته که گفتی کردم!!!
منکه دیدی بازم بازی رو تحت وب آوردم تو انجمن و توی گروه های تلگرامی بین بازیسازهای تمام انجینها فرستادم و نظرخواهی کردم.
تو همین گروه اکثریت گفتم خوبه منم رنگهای تعمدا جیغ شده رو نگهداشتم.
بازم اگر اکثریت (تاکید میکنم اکثریت) رو هر بخشی نظر اصلاحی بدن قطعا عوضش میکنم.
من برای دل خودم فقط گرافیک فایتر رو حفظ کردم.
تازه همون بازی فایتر رو هم دارم از دلش یک بازی رکوردی و تقریبا کژوال با ریتم خیلی تند و پرانرژی و با رنگهای بشدت جیغ تر از همین بازی گل کوچیک درمیارم که اینبار عموم ازش لذت ببرن و باز هم بزودی همینجا میذارم نسخه تحت وبش رو که دوستانم نقدش کنن.
در مورد بازی کبری هم که گفتی اونرو هم بنا به نظر درست دوستانم تغییر گرافیک و ui دادم جدیدا که البته هنوز به صورت اندرویدی نسخه جدیدش رو منتشرش نکردم.
پس بذار یک سواستفاده ای بکنم و از شما و سایر دوستان که این پست رو میخونن خواهش کنم اگر فرصت داشتن لطفا نسخه جدید بازی هلکوپتریم رو که تحت وب هست لطفا تست کنن و ببینن این سبک گرافیک و ui رو میپسندن؟
چون احتمالا بازی بعدی که میبرم روی گوگل پلی همین سایبرفایت هست.
لینکش این هست:
Cyber Fight 1
بازم ممنونم از لطفت محمد امین جان. امیدوارم بازی خودت هرچه زودتر روی گوگل پلی بدرخشه.