خرید surena system
Brick 
سلام و خسته نباشید به تمام کاربران عزیز
دوستان به علت تاخیر در انتشار کاملا عذر میخوام
و اما امروز سیستم با یکسری تکامل و تغییر منتشر شد
اگر نمیدونید قضیه این سیستم چی هست و کارکرد کردش یه چه صورت هست به این تاپیک مراجعه کنید
نکته:سیستم به صورت انکد نشده(اوپن سورس)منتشر شد
نکته:فعلا سیستم دارای پلاگین کانستراکت2 و کانستراکت 3 میباشد
توجه:فعلا راهنما و توضیجات کاملی نداره ولی راهنمای نصب رو به زودی قرار میدم و در رابطه با توضیحات کامل متاسفانه تاریخ دقیقی نمیتونم گزارش کنم
توجه:اگر با ارور و خطایی روبرو شدید حتما داخل تلگرام گزارش کنید
لینک خرید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mhp ، محمد 82 ، shazde ، محمد40 ، ᔕinaᗪehghani ، Mehrdad ، FARZAD BLACK
سلام ، به به ، چه عجب منتشر شد ، تازه چند وقت پیش میخواستم پیام بدم و ببینم چیشد .
اما یه سوال ، امنیتش چطوره ؟ اون موقع که من با پلاگین پارسکور کار میکردم سایتم هک شد و احتمالا به سادگی !!! 
حالا امنیت این سورنا خوبه ؟ یا اصلا بحث امنیت چیزی جداست و به هاست مربوطه ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1400/5/30، 02:39 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام ، به به ، چه عجب منتشر شد ، تازه چند وقت پیش میخواستم پیام بدم و ببینم چیشد .
اما یه سوال ، امنیتش چطوره ؟ اون موقع که من با پلاگین پارسکور کار میکردم سایتم هک شد و احتمالا به سادگی !!! 
حالا امنیت این سورنا خوبه ؟ یا اصلا بحث امنیت چیزی جداست و به هاست مربوطه ؟
سلام
امنیتش جوریه که یک فایل بعد از نصب به شما میده و امنیت به کارکرد و توانا بودن شما در محافظت از فایل بستگی داره و حتما در نسخه بعد یک آپدیت میدم که امنیت رمزگذاری کاملا تضمین و شخصی سازی بشه
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani
یه سوال دیگه ، من قبلا پرسیده بودم و جواب داده بودید اما میخوام واضح تر بشه .
مثل وردپرس که ما میریم تو صفحات سایت و ویرایشگر داره و میتونیم مثلا نوشته ها یا رنگ هارو عوض کنیم اینجا هم میشه ؟؟؟
رنگ که مهم نیست اما اگه این قابلیت رو نداره که نوشته رو عوض کنیم ، خواهش میکنم حتما اضافه کنید .
یعنی مثلا بتونیم از طریق ویرایشگر نوشته games رو عوض کنیم و بزنیم تراکنش ها ، یا مثلا بزنیم دستاوردها یا ....
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

برای تم باید فایل css بسازید و شخصی سازی کنید ک همونجور ک گفتم هنوز مستندات کامل رو تهیه نکردم ولی دوستان پیشنهاد کردند ک برای تم ،صفحه ای طراحی بشه ک از اونجا بشه تغییر رنگ داد ک اکثر اینکارا میفته برا اوایل مهر
و اما در رابطه با زبان یا همون نوشته ها ک اشاره کردید،بله میشه کلا تغییر داد و حتی زبان یا کلا نوشته هارو تغییر داد و شخصی سازی کرد ک فایل برای اینکار درون پوشه زبان (language ) هست ولی بنظر من اونرو قغییر ندید و یکمی زمان بدید تا مستندات کامل برای ماژول رو تهیه کنم و در اختیارتون بذارم
ک کنترل کامل و برنامه ریزی داشته باشید
​​​​​​
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد40 ، محمد 82
بسیار عالی ، میخواستم ببینم این قابلیت رو داره یانه که انگار داره.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده animation box محمد 82 1 1,883 1400/6/17، 08:13 صبح
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  SURENA System MohammadHadi 10 5,372 1400/3/23، 11:46 صبح
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  معرفی کتاب - ساخت یک بازی کژوال... ᔕinaᗪehghani 2 1,926 1400/3/13، 10:54 صبح