دوره ی آموزشی یونیتی (اراکیا)
سلام دوستان

یه دوره ی آموزشی یونیتی مبتدی تا متوسط توی اراک ایجاد شده (به صورت کاملا رایگان)

کسایی که این دوره رو بیان میتونن تو دوره ی بعدی متوسط تا پیشرفته که اونم رایگان هست شرکت کنن

لطفا زودتر بیایین تا کلاس ها تکمیل شه

آیدی تلگرام جهت ثبت نام

@Miladloveboth

دوستان اینم بگم این دوره به من هیچ ارتباطی نداره

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
(1395/7/24، 03:02 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: سلام دوستان

یه دوره ی آموزشی یونیتی مبتدی تا متوسط توی اراک ایجاد شده (به صورت کاملا رایگان)

کسایی که این دوره رو بیان میتونن تو دوره ی بعدی متوسط تا پیشرفته که اونم رایگان هست شرکت کنن

لطفا زودتر بیایین تا کلاس ها تکمیل شه

آیدی تلگرام جهت ثبت نام

@Miladloveboth

دوستان اینم بگم این دوره به من هیچ ارتباطی نداره

با تشکر

دوست عزیز این از من به تو نصیحت، تو این مملکت هیچی مفتی نیس(عاشق چشو ابروت نیستن که بیان کلاس تشکیل بدن اونم مفتی)حداقل معلمی که می خواد تدریس کنه کد نویسی c++رو ساعتی صد تومن هیچی که نه میگیره..........
حالا بازم تو برو خبرشو به ما هم بده...........
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
گفتم به من هیچ ارتباطی نداره

من فقط دیدم تو شهرمون یه دوره ی رایگان هست، به اشتراک گذاشتم

شاید بنده خدا قصدش کمک به مردم در راه خدا باشه

مثلا آموزش جامع یونیتی مدیر انجمن یونیتی، آقای developer که به صورت رایگان هم هستش
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde ، GAME MOEIN
(1395/7/24، 04:55 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: گفتم به من هیچ ارتباطی نداره

من فقط دیدم تو شهرمون یه دوره ی رایگان هست، به اشتراک گذاشتم

شاید بنده خدا قصدش کمک به مردم در راه خدا باشه

مثلا آموزش جامع یونیتی مدیر انجمن یونیتی، آقای developer که به صورت رایگان هم هستش

منم نگفتم که دوست عزیزو گرامی به شما مربوط میشه که عزیزم ..............
بعدشم ایشون آموزشو تو خونه می سازه و به صورت ویدیویی هست و اوجش خیلی خرج ورداره هر آموزش هزارتومن+فوقش یه روز وقت هست(فقد برای ساخت آموزش من کاری به تحقیقو مطالعه و پژوهش و این حرفا ندارم)
ولی اون  آموزش همونجوری که گفتم جا و مکان می خواد و معلم و تجهیزات(سینه تخته وایت برد که کد نویسی یاد نمیدن که برادر من )
به هر حال ممنون از اطلاع رسانیت (به کسی بر نخوره و بحث و مشاجره هم نکنید من در ارسال اولم توی همین پست گفتم که بازم اگر رفتین خبر بدین به دوستان)
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درباره موهو (انیمه استودیو): azin24 3 7,644 1400/2/2، 09:41 عصر
آخرین ارسال: Mikaeil
  دوره آموزشی ساخت بازی ساده برای سطح مبتدی general-sherman 3 3,942 1399/9/27، 04:54 عصر
آخرین ارسال: general-sherman
Star آموزش نامه ی گرافیک طراحی ی خودروی ایرانی Mohamad## 2 3,002 1399/6/11، 11:51 صبح
آخرین ارسال: Mohamad##
  موقعیت شغلی انیماتور 2 بعدی : azin24 2 3,065 1399/2/6، 01:56 عصر
آخرین ارسال: mahdi.paradox
  ریگ بندی لذت بخش و متفاوت با نسخه ی جدید اسکریپت Duik azin24 1 2,713 1399/2/6، 01:51 عصر
آخرین ارسال: M.gh

پرش به انجمن: