بررسی بخش های اصلی یک بازی (قسمت دوم)
سلام بر دوستان انجمن کانستراکت، امیدوارم حال تون خوب باشه...

من اخیرا به سایت گیمولوژی مقاله ای رو برای بررسی انتشار فرستادم با عنوان « بررسی بخش های اصلی یک بازی » که امروز مطلع شدم این مقاله تو سایت تایید و منتشر شده...

خوشحال میشم شما مقاله ی اینجانب رو بخونید و در مورد (چه زیر مقاله ام، چه همینجا) نظر بدید.

[تصویر:  photo_2017_08_08_18_21_52.jpg]

در فرآیند ساخت یک بازی، بخش‌های مجزا و مختلفی دست به دست هم می‌دهند تا به کمک هم یک بازی را بسازند. از مراحل طراحی بازی مانند طراحی مرحله و محیط گرفته، تا مراحل پس از انتشار بازی مانند بازاریابی. هر کدام از این بخش‌های مجزا وظیفه‌ای خاص را در بازی انجام می‌دهند و هر کدام به شکلی مختلف بر بازی تاثیر می‌گذارد. من در این مقاله سعی کردم که هر کدام از این بخش‌های مجزا به علاوه‌ی تاثیر هر کدام را بررسی کنم.

لینک کامل مطلب

با تشکر...

با سلامی دوباره

دوستان قسمت دوم مقاله ی من با عنوان « بررسی بخش های اصلی یک بازی : گرافیک و صداگذاری » تو سایت گیمولوژی منتشر شد.

[تصویر:  2.png]
در قسمت اول این مقاله از اجزای چهارگانه یک بازی به بررسی گیم‌پلی و داستان پرداخته شد. در قیمت پیش رو نیز دو بخش دیگر یعنی گرافیک و صداگذاری و موسیقی به طور جزئی بررسی می شود و با مفاهیمی مانند اسپرایت، مدل سه بعدی، انیمیشن، نور، متریال و افکت ‌های تصویری در حوزه گرافیک آشنا می‌شویم.

لینک مطلب

ازتون تقاضا دارم که با نظرات تون منو در جریان کیفیت مقاله ام چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ نگارشی قرار بدید.

با تشکر...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008 ، shaygaaan ، Mehrdad ، mostafanastary ، M.javad ، Dr.AR
واقعا مقاله ی خوبی بود !
موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط:
پست اول بروز رسانی شد...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR ، shazde ، danials008

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,614 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,566 1400/5/18، 10:19 عصر