1396/1/19، 02:16 صبح
سلام . من تصمیم دارم بازی سازی و برنامه سازی با یونیتی رو یاد بگیرم . شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید برای من؟
ممنون از همگی
ممنون از همگی
یادگیری یونیتی
|
1396/1/19، 02:16 صبح
سلام . من تصمیم دارم بازی سازی و برنامه سازی با یونیتی رو یاد بگیرم . شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید برای من؟
ممنون از همگی
1396/1/19، 06:37 صبح
سایت فرانش دوره آموزشی آقای رجب زاده که رئیس انجمن یونیتی هستند رو ببینید
کلا یونیتی رو از 0 یاد میده
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم
صلوات دوای هر درد
1396/1/19، 01:26 عصر
سلام
همونطور که این دوستمون گفتن آموزش آقای رجب زاده رو میتونید استفاده کنید هم رایگانه هم جامع یه آموزش دیگه هم هست مال سایت کوییک لرنه آموزش مقدماتی یونیتی که اونم رایگانه میتونید استفاده کنید رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
1396/1/19، 02:02 عصر
(1396/1/19، 02:16 صبح)hiddendanger نوشته است: سلام . من تصمیم دارم بازی سازی و برنامه سازی با یونیتی رو یاد بگیرم . شما چه منابعی رو پیشنهاد میکنید برای من؟ سلام، آموزش های زیادی در رابطه با انجین یونیتی ساخته شده و نظر خودم اینه که بهترین آموزش رفرنس یونیتیه که البته انگلیسیه و برای دسترسی به اونا باید فی*ترشکن داشته باشی و یکی دیگه از بهترین آموزشا، آموزش های سایت لیندا و دیگر سایت های آموزشی خارجیه دانلود Creating Mobile Games with Unity - آموزش ساخت بازی های موبایل ب دانلود Digital Tutors Unity Mobile Game Development Tutorial Series - دانلود Udemy Master Unity By Building 6 Fully Featured Games - آموزش س دانلود Udemy The Complete Unity 5 Guide: Unity Game Development Made E دانلود Udemy Creating a 2D Game in Unity 4.5 - آموزش ساخت بازی های دو دانلود Lynda Unity 4 2D Essential Training - آموزش طراحی بازی دو بعدی دانلود Udemy Learn to Code by Making Games - The Complete Unity Develo دانلود Lynda Programmatic UI with Unity - آموزش برنامه نویسی رابط کارب دانلود Unity Certified Developer Courseware - آموزش یونیتی برای اخذ مد دانلود Udemy Unity Game Development: Make Professional 3D Games - آموز اینا تقریبا تمام آموزش های خارجی در رابطه با انجین یونیتی هستش که به صورت رایگان در اختیار قرار دارند، ولی فقط انگلیسی هستن البته توی شبکه هایی مثل یوتیوب، آموزش های بیشتری هم پیدا میشن. ولی اگه انگلیسی تون خوب نیست و دنبال آموزش فارسی هستید، بهتون پیشنهاد میکنم آموزش « یونیتی و برنامه نویسی #C برای همه » از آقای رجب زاده رو ببینید و به چیزایی که در طی آموزش میگن با دقت گوش بدید. لینک آموزش: https://faranesh.com/animation-3d/15405-...play/15439 بعد از دیدن کامل این آموزش شما آماده میشید که آموزش های پیشرفته تر رو نگاه کنید تا توی یونیتی قوی تر و قوی تر شید. با تشکر...
1396/1/26، 10:35 عصر
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
یه سوال دیگه .... میگم اگه من دوره ی آموزشی یونیتی توی فرانش رو تموم کنم ، لازمه که آموزش های دیگه رو ببینم یا نه ؟
1396/1/27، 12:38 صبح
(1396/1/26، 10:35 عصر)hiddendanger نوشته است: خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. بهتون گفتم، این آموزش شما رو با محیط یونیتی تا حد زیادی آشنا میکنه بعد شما میتونید برید آموزش های پیشرفته تر و پروژه محور رو ببینید اما در حد یه بازی ساده هم هست
1396/1/27، 01:55 صبح
کلا اینطوری نیس که بگیم یا دیدن یه دوره آموزشی دیگه فول میشیم توی بازیسازی
و مثلا توی هردوره همه بازی ها رو که آموزش نمیدن , درقالب یه آموزش حین یادگیری کار با یونیتی مثلا یه بازی شوتر رو هم تکمیل میکنن و ممکنه شما برای ساخت یه بازی ماشینی نیاز داشته باشید یه دوره دیگه رو هم ببینید ولی در کل هدف اکثر آموزشای اول یادگیری محیط و کدنویسی سی شارپه رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
1396/1/27، 06:11 عصر
(1396/1/26، 10:35 عصر)hiddendanger نوشته است: خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. بعد از اون شروع کنید به ساخت یک بازی ساده . فقط با آموزش دیدن و کد نویسی کردن چیزی یاد نمیگیرید . تو پروژه است که آدم کلی براش سوال پیش میاد و چیز یاد میگیره . |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 | ^_^ Ali ^_^ | 5 | 4,343 |
1402/3/5، 10:31 عصر آخرین ارسال: M.Y |
|
کمترین حجم بازی | محمد 82 | 3 | 1,132 |
1401/11/16، 11:29 صبح آخرین ارسال: mostafanastary |
|
خروجی IL2CPP در یونیتی | arshia ajoudani | 2 | 1,643 |
1401/11/11، 11:09 صبح آخرین ارسال: abedi |
|
خروجی وب | M.Y | 0 | 1,022 |