استفاده از شناسه دستگاه
سلام دوستان 
من می خوام به عنوان نام کاربری کاربر ، شناسه دستگاه رو یه شیء تکست نشون بده . چطور میشه با کانستراکت اینکار رو کرد .
ضمنا مشکل من اینه که وقتی با اینتل خروجی میگرم و بازی رو روی گوشی نصب می کنم ، وقتی کاربر روی شیء تکست باکس تاچ می کنه کلا بازی متوقف میشه ( البته از بازی بیرون نمیاد اما دکمه ها از کار میفته ) ، به همین دلیل می خوام جای نام کاربر شناسه دستگاه باشه . حالا اگه بشه مشکل تکست باکس رو حل کرد که چه بهتر . (ضمنا تکست باکس توی خود کانستراکت کار می کنه اما تو گوشی بازی متوقف میشه )
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
كاكون با شى تكست باكس سازگار نيست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
مشکل تکست باکس نمیدونم برای چیه و راه حلی داره یا نه؛اما ب نظرم برای نام کاربری و لوگین و این کارا بهترین کار استفاده از پلاگین انلیمیتد لوگین سیستم باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام . ممنون از جوابتون اما من نمی خوام کاربر به حسابش وارد بشه ، اشتباه متوجه شدید . من می خوام وقتی توی جدول امتیازات می خواد امتیازشو ثبت کنه به عنوان نام یه چیزی بزنه . برای این نام می خوام برای هرکی مثلا شناسه دستگاه یا یه چیز رندوم انتخاب بشه ، چنین چیزی ممکنه ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شناسه دستگاه اندروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN ، rezamms
سلام  
من پلاگین Device ID رو دانلود کردم تو ایونت شیت هم گفتم که شناسه گوشی رو بگیره 
حالا من باید چیکار کنم که وقتی شناسه گوشی رو گرفت تبدیلش کنه به ی کد 6رقمی که مخصوص همون کاربر باشه؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
ببینید شناسه هر دستگاه فکر میکنم با بقیه فرق داشته باشه و یه کد منحصر به فرد هست و شما وقتی اون رو دریافت کردی فقط اگه میخوای باید بگی یه شیء تکست نشونش بده و دیگه کاری لازم نیست انجام بدی .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاملا صحیح .اما کد شناسه هر دستگاه زیاد نیس ارقامش؟؟
اگه مثلا تبدیل شه به ی کد 6 رقمی خیلی بهتره
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 216 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,554 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: