پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها
سلام دوستان،یه سوال دارم شاید برای شما در سطح آسون و ابتدایی باشه ولی اگه میشه جواب بدید.
رفتم توی مایکت تمام کاراشو انجام دادم و الان قبل از دادن برنامه به مایکت میخوام درون پرداختشو بزارم.
دنبال پلاگین گشتم نبود،گفته بود مثلاً کتابخونه ی اینو بیار اضافه کن بعد این کد ها رو بزن و...
خب الان کتابخونه‌ش رو کجا بزارم؟
اگه پلاگین داره لطفا بدید،اون لینک درون پرداخت همه مارکت ها هم خراب بود کلا.

لطفا لینک پلاگین رو بدید فقط این قسمت از بازیم مونده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ya mahdi
(1403/10/22، 07:58 عصر)Tggi نوشته است: سلام دوستان،یه سوال دارم شاید برای شما در سطح آسون و ابتدایی باشه ولی اگه میشه جواب بدید.
رفتم توی مایکت تمام کاراشو انجام دادم و الان قبل از دادن برنامه به مایکت میخوام درون پرداختشو بزارم.
دنبال پلاگین گشتم نبود،گفته بود مثلاً کتابخونه ی اینو بیار اضافه کن بعد این کد ها رو بزن و...
خب الان کتابخونه‌ش رو کجا بزارم؟
اگه پلاگین داره لطفا بدید،اون لینک درون پرداخت همه مارکت ها هم خراب بود کلا.

لطفا لینک پلاگین رو بدید فقط این قسمت از بازیم مونده.

سلام.
منم دنبال پلاگین ها هستم .اونایی هم که قبلا لینک گذاشتن خراب شده.
شما با چی خروجی گرفتین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Tggi ، ya mahdi
من یه بار با اینتل گرفتم راستش،بازیم همه چیزش تموم شده گیر کردم تو این بخش و پلاگین تپسل.

یعنی یه نفر نیومده درست پلاگین شو بزاره و تمام،هرکی یه چیزی میگه یکی میگه برو تو این سایت میری میبینی اصلا لینک خرابه.یکی میگه از خود مایکت بیار،میرم مایکت میبینم اصلا پلاگین نیست.
بابا یکی بده دیگه یعنی یه نفر هم بلد نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi ، ya mahdi

سلام لطفا هر کی برنامه اینتل xdk داره توی سایتی مثل پیکو فایل یا یوآپلود آپلود کنه و لینکشو بده چون که سایت اینتل متاسفانه دیگه نمیده

بعد یه چیز دیگه اون لینک اولیه که پلاگین همه مارکت هاست اون خرابه هر کی داره لینک درست بده که سورس نمونه برای اینکه یاد بگیریم چجوری کد های خرید درون برنامه بنویسیم در کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام می تونید از این لینک پیدا کردم استفاده کنید
پرداخت دروت برنامه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,265 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,949 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,197 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,607 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo
  پلاگین زرین پال (اندروید) miladesign 8 8,931 1401/3/11، 01:34 صبح
آخرین ارسال: ahmad44

پرش به انجمن: