معرفی بهترین نرم افزار های طراحی دو بعدی
(1397/5/11، 12:56 صبح)محمد 82 نوشته است: درسته ولی به هرحال ممکنه آموزش دهنده یه چیز مهمی ، یه فوت کوزه گری اون وسط بگه که اگه متوجه بشیم خیلی بهمون کمک میکنه . و اینکه نمیدونم بقیه دوستان این حس رو دارن یا نه ولی من چون به شدت آدم تعصبی هستم وقتی یه آموزش انگلیسی میبینم اصلا احساس غریبی میکنم و متوجهش نمیشم و اصلا راحت نیستم . 

فوت کوزه گری؟!!

من خیلی معذرت میخوام، ولی شما فکر میکنید سازنده های بازی های بزرگ، بازی شون رو از روی یه آموزشی یا چیز دیگه ای ساختن؟؟

شما برای استفاده از این نرم افزارا و ساخت اون چیزی رو که میخواید باید یکم خلاقیت به خرج بدید، آموزشا از نظر من صرفا جهت آشنایی با محیط نرم افزاره

وگرنه من خیلی ها رو میشناسم که نرم افزارایی مثل یونیتی و FL Studio رو با آزمون و خطا یاد گرفتن، دیگه کانستراکت که آسونه براشون.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008
(1397/5/11، 03:04 صبح)mahdi_R8095 نوشته است:
(1397/5/11، 12:56 صبح)محمد 82 نوشته است: درسته ولی به هرحال ممکنه آموزش دهنده یه چیز مهمی ، یه فوت کوزه گری اون وسط بگه که اگه متوجه بشیم خیلی بهمون کمک میکنه . و اینکه نمیدونم بقیه دوستان این حس رو دارن یا نه ولی من چون به شدت آدم تعصبی هستم وقتی یه آموزش انگلیسی میبینم اصلا احساس غریبی میکنم و متوجهش نمیشم و اصلا راحت نیستم . 

فوت کوزه گری؟!!

من خیلی معذرت میخوام، ولی شما فکر میکنید سازنده های بازی های بزرگ، بازی شون رو از روی یه آموزشی یا چیز دیگه ای ساختن؟؟

شما برای استفاده از این نرم افزارا و ساخت اون چیزی رو که میخواید باید یکم خلاقیت به خرج بدید، آموزشا از نظر من صرفا جهت آشنایی با محیط نرم افزاره

وگرنه من خیلی ها رو میشناسم که نرم افزارایی مثل یونیتی و FL Studio رو با آزمون و خطا یاد گرفتن، دیگه کانستراکت که آسونه براشون.
دقیقا منم با نظر اقا مهدی موافقم ! ببنید تمام اموزش های موجود ایران و در درجه بالاتر جهان فقط جهت اشنایی با کارایی و امکانات یک نرم افزار ساخته میشه و شده ! حتی اموزش های پروژه محور هم همینطوره ! درسته میاد به عنوان مثال یه بازی شوتر اول شخص میسازه طرف ولی نمیگه که اقا شما بیا دقیقا همینو بساز بده بیرون ! ایشون لطف میکنن یسری چیزهارو برای شما بازگو میکنن که شما بتونید راحت تر بازی شوتر اول شخص بسازید ! مشکل اصلی خیلی از بچه ها و کلا کسایی که نمیدونم بهشون میتونم بگیم توسعه دهنده یا نه اینه که یچیز یاد گرفتن به اسم سورس بدید !! و کلا قسمت خلاقیت مغزشون رو تعطیل کردن ! دوستان عزیز با این شکل نه تنها به جایی نمیرسید یا نمیرسیم بلکه هر روز باید بیفتیم به دامن این و اون که برامون یچیزو توضیح بده ! خداروشکر تو این انجمن اموزش های کافی که چ عرض کنم یچیز فراتر کافی برای یادگیری محیط های نرم افزار های مختلف هست و میتونید استفاده کنید ! اگرم میگید نمیتونیم اینا خیلی صادقانه بگم قید توسعه دهندگی رو بزنید برید دنبال یکار دیگه چون هیچ پیشرفتی نمیکنید و فقط عمر با ارزشتون هدر میره ! همه قرار نیست بازی ساز شن ! همه قرار نیست مدل ساز یا طراح بشن ! ببینید در چه زمینه ای خلاقیت دارید و بسم الله رو بگید ، یسری ها فکر میکنن کارای کامپیوتری خیلی سادست میشینی تو خونتو همینطور پول پارو میکنی ! نه عزیز من اینطور نیست ، باید نوراوری و خلاقیت داشته باشی یا حداقلش با همسطح بقیه کار کنی اگه میخوای موفق باشی ! اینطور نمیشه ادامه داد با گرافیک از گوگل و کد از انجمنو ، صدا هم از سی دی فروشی محله و ... ! مطمئنم همی ما تو یک زمینه استعداد خیلی خوب داریم و میتونیم روی اون حساب باز کنیم ! کمی تلاش ، خلاقیت و پشتکار لازمه بقیشو خدا خودش جور میکنه  63  . 

موفق و سربلند باشید . 

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde
شما مثل اینکه درست حرف های من رو نخوندید . دقیقا منم به قسمت آشنایی انجین اشاره کردم ، اما اگه آموزش های فارسی نباشه ، خب خیلی سخت میشه یاد گرفت این انجین هارو . برای مثال کسایی که مثل من کم سن هستن و میخوان با انجین های بازیسازی کار کنن .بیشتر میرن دنبال اونهایی که یا فارسی باشن و یا آموزش های فارسی برای اونها باشه . به این دلیله که میگم اگه برای فتوشاپ هم آموزش های ابتدایی در حد آشنایی و آموزش مقدماتی باشه ، ما که گرافیک بلد نیستیم ، میتونم استارت کارمون رو با قدرت و انگیزه بزنیم ، چون حداقل میدونیم اگه سوالی پیش بیاد همون توسعه دهنده فیلم آموزشی پشتیبان ما هست . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/11، 11:30 صبح)محمد 82 نوشته است:  به این دلیله که میگم اگه برای فتوشاپ هم آموزش های ابتدایی در حد آشنایی و آموزش مقدماتی باشه ، ما که گرافیک بلد نیستیم ، میتونم استارت کارمون رو با قدرت و انگیزه بزنیم 

سلام
من آخر متوجه نشدم شما آموزش ابتدایی کار با فتوشاپ میخوایید یا آموزش حرفه ای کاراکتر و بک گراند بازی؟

اگه آموزش از صفر کار با فتوشاپ میخوایید که با زبان فارسی هست و با همون سرچ پیدا میکنید.
فقط سرچ کنید آموزش مقدماتی فتوشاپ با زبان فارسی.

البته اگه همونطور که گفتید دنبالِ آموزش های ابتدایی در حد آشنایی و آموزش مقدماتی باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب ببینید همین اول که نمیشه حرفه ای شورع کرد . من اموزش هایی میخوام از مقدماتی تا پیشرفته که فارسی باشه و متناسب با کار ما باشه یعنی طراحی کاراکتر و پس زمینه و ... . میخواستم ببینم چطوریه ؟؟؟ اروم اروم یاد بگیریم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,187 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,779 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,909 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,083 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,639 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: