انتشار بازی ریاضیات دیوانه
Star 
با سلام به همه ی دوستان عزیز
چند روز پیش به سورس بازی برخورد کردم که ایده ی جدیدی داشت و من هم شروع به ساخت همون برنامه با امکانات بیشتر شدم:
ریاضیات دیوانه(انتشار برای اندروید و ios )
توی این بازی باید با توجه به زمان به عمل های ریاضی که به شما نشان داده میشود پاسخ دهید و بادوستان خود رقابت کنید.
تصاویر از صفحه ی اصلی بازی:

[تصویر:  1.PNG]
تصویر از قسمت بازی
[تصویر:  2.PNG]
[تصویر:  3.PNG]

قبل از هر حرفی بگم که سورس بازی ساخت خودم نبوده و فقط من امکانات و فارسی سازی این سورس را انجام دادم

با نظرات خودتون به این بازی کمک کنید

سپاس شده توسط: shazde ، GAME MOEIN ، mostafanastary
سلام
بازی جالبیه

فقط اون دو تا دکمه توی عکس آخری بهتره متنشون وسط دکمه ها قرار بگیرن
و اون فونت عددها اصلا , اصلا خوب نیست 
بنظرم عوضش کنید

البته منظورم فونت شماره هایی هست که روی دکمه قرار دارن
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

سپاس شده توسط: rezamms ، shaygaaan
(1396/1/29، 12:34 عصر)shazde نوشته است: سلام
بازی جالبیه

فقط اون دو تا دکمه توی عکس آخری بهتره متنشون وسط دکمه ها قرار بگیرن
و اون فونت عددها اصلا , اصلا خوب نیست 
بنظرم عوضش کنید

البته منظورم فونت شماره هایی هست که روی دکمه قرار دارن
با تشکر از نقد شما .دوست عزیز شما چه فونت هایی رو پیشنهاد میکنید

سپاس شده توسط:
بنده خیلی وقت پیش روی این سورس کار کرده بودم ،،، خیلی وقتم میشه که کلا از انتشار در آوردمش :

[تصویر:  game.ir.adaddivanevar.dsgroup5.jpg]

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 01:34 عصر)hesam3 نوشته است: بنده خیلی وقت پیش روی این سورس کار کرده بودم ،،، خیلی وقتم میشه که کلا از انتشار در آوردمش :

تا اینجایی که دیدم فونت بازی شما خیلی خوب نیست و بعد هم فکر نکنم امکانات برای بازیتون قرار داده باشید چون من امکاناتی مثل ورود و خروج کاربر - برترین امتیازات و... قرار دادم ولی شما فقط فارسی سازی کردید!

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 01:52 عصر)rezamms نوشته است:
(1396/1/29، 01:34 عصر)hesam3 نوشته است: بنده خیلی وقت پیش روی این سورس کار کرده بودم ،،، خیلی وقتم میشه که کلا از انتشار در آوردمش :

تا اینجایی که دیدم فونت بازی شما خیلی خوب نیست و بعد هم فکر نکنم امکانات برای بازیتون قرار داده باشید چون من امکاناتی مثل ورود و خروج کاربر - برترین امتیازات و... قرار دادم ولی شما فقط فارسی سازی کردید!

بله فقط فارسی سازی بود ، چیزی دیگه ای نبود !
بازی بصورت رایگان فقط تفننی منتشر شده بود برای کاربران ،،، منتها نظرات بالا بود و درخواست زیاد بود ، بنده هم حوصله نداشتم خودم توسعه بدم کلا از انتشار حذف کردم . وقتم رو روی بازی های کلماتی و این طور بازیها هدر نمیدم ، شاید در آینده خواستم ی سری چیز هایی بسازم ... ولی نه به این سبک ها

سپاس شده توسط:
آقای حسن ثنایی ار این بازی چقدر استقبال شد؟ برنامه پولی بود ؟ چقدر امتیاز دادن؟ 
اگر میشه توضیح بدید ممنون میشم

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 02:31 عصر)rezamms نوشته است: آقای حسن ثنایی ار این بازی چقدر استقبال شد؟ برنامه پولی بود ؟ چقدر امتیاز دادن؟ 

همون بالا گفتم بازی رایگان بود ، رایگان بودن به معنای واقعی ... من روی حرف زدنم حساسم ، اگر میگم رایگان یعنی کاملا رایگان بوده ...

حتی یک تبلیغ یا خرید حمایتی یا ... هیچی ، هیچی نداشته .

حدود 1000 تایی دانلود فعال داشت ، اما صرف اقتصادی و زمانی نداره که روش کار بشه ...
البته تعداد نظرات 5 ستاره خیلی بالا بود ، تک و توکی توشون امتیاز پایین میدادن که اونم بخاطر مشکلات روی گوشیشون بود ...

فکر کنم یک یا دو سال پیش بود ...

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 02:58 عصر)hesam3 نوشته است:
(1396/1/29، 02:31 عصر)rezamms نوشته است: آقای حسن ثنایی ار این بازی چقدر استقبال شد؟ برنامه پولی بود ؟ چقدر امتیاز دادن؟ 

همون بالا گفتم بازی رایگان بود ، رایگان بودن به معنای واقعی ... من روی حرف زدنم حساسم ، اگر میگم رایگان یعنی کاملا رایگان بوده ...

حدود 1000 تایی دانلود فعال داشت ، اما صرف اقتصادی و زمانی نداره که روش کار بشه ...
البته تعداد نظرات 5 ستاره خیلی بالا بود ، تک و توکی توشون امتیاز پایین میدادن که اونم بخاطر مشکلات روی گوشیشون بود ...

ببخشید، یعنی بازی برای خودتون بوده بعد 1000 تا دانلود فعال داشته و با کلی 5 ستاره بعد هم حذفش کردید؟

خو به نظرم خیلی ضرر کردید
حتی اگه داخلش ادپلی و تپسل و اینا نزارید، میتونستید یه نوتیفیکیشن بزارید و هر موقع بازی جدیدی ساختید که پولی بود، اونو تبلیغ کنید...

سپاس شده توسط:
(1396/1/29، 03:33 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1396/1/29، 02:58 عصر)hesam3 نوشته است:

ببخشید، یعنی بازی برای خودتون بوده بعد 1000 تا دانلود فعال داشته و با کلی 5 ستاره بعد هم حذفش کردید؟

خو به نظرم خیلی ضرر کردید
حتی اگه داخلش ادپلی و تپسل و اینا نزارید، میتونستید یه نوتیفیکیشن بزارید و هر موقع بازی جدیدی ساختید که پولی بود، اونو تبلیغ کنید...

اون موقع وضعیت مالیم خوب بود ،،، 2 میلیون یک جا میدادم به برنامه تازه منتشر شدم در دقیقه انتشارش 20 تا نصب میومد ...
بعد من توی برنامه هام نوتفیکیشن هم میذاشتم ازشون جهت تبلیغ برنامه های دیگه استفاده نمیکردم .
از پارسه استفاده میکردم اما به اینجور چیزا دل نبندید ،،، بنده یک برنامه داشتم به اسم دکترباش ،،، حدود 30 هزار نصب فعال داشت ، نوتفیکیشن برای ی برنامه رایگان هم براش فرستادم نصب چندانی نیومد شاید 100 . 200 اونم طی چند روز دقیق نمیدونم چون بعدش تبلیغات کردم براش اما توی پنل میدیدم فرقی با تعداد ارسال شده تبلیغات نداشت .

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,376 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: