دوره اموزش html5
به نام خدا
سلام دوستان
تصمیم گرفتم که دوره اموزش html5 رو برگزار کنم
دوره به صورت اینترنتی و متنی خواهد بود(نیاز نیست که کلی پول دانلود ویدئو و... بدید)

توضیحات  بیشتر؛
کار به این صورت هست که یه گروه(اگه همه اوکی باشن تلگرام) میسازیم و تمام اعضا میان،در هفته دو قسمت از اموزش رو به صورت متنی میزارم(روز های مختلف)،و تا پایان هفته به سوالات شما در چارچوب موضوع اموزش پاسخ داده میشه

سرفصل های دوره:

مقدمات html5

Text Formatting

Link buliding

عکس ها

مروری بر css

لیست ها

جدول

تگ div

فرم

مدیا

تگ های درون هد

مرور کوتاه بر رنگ ها

شما با این دوره میتونید html5 رو سطح مقدماتی رو کامل یاد بگیرید

مبلغ کل دوره ۲۰ هزار تومان خواهد بود

حداقل تعداد برای شروع دوره ۵ نفر میباشد

تا حد امکان کار کردم که کمترین هزینه رو داشته باشه و همچنین کسایی که وقتشون کوتاه هست میتونن با گذاشتن کمی وقت یاد بگیرن... 

نکته:در این اموزش کمی از css3 هم یاد میگیرید ولی نه به صورت کامل

ایدی تلگرام:
@mdsarli
(کسایی که با تلگرام مشکل دارن،تلگرام اصلی و با easy vpn نصب کنید،من که خیلی وقته بدون مشکل دارم استفاده میکنم)

در صورتی که این دوره برگزار بشه،دوره های دیگه از جمله css,js و.... برگزار میشه?

در صورتی که شرکت کننده ها بیشتر هم بشه قیمت رو پایینتر میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، shazde ، Mahdisms
سلام ؛
عذر میخوام که اینو میگم ، اما شما خودتون دقیقا چه کاره هستید که میخواید آموزش برقرار کنید ؟
عملا باید یک شناختی به دوستان بدید تا بخوان توی دوره شما شرکت کنند ، نکته دیگه اینکه 20 هزار تومان هم مبلغ خوبیه ، اما شما اصلا سر فصلی رو برای دورتون تعیین نکردید که این باعث میشه کسی زیاد توجه نکنه به این دوره .
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، amin COD ، shazde
(1398/5/19، 11:09 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ؛
عذر میخوام که اینو میگم ، اما شما خودتون دقیقا چه کاره هستید که میخواید آموزش برقرار کنید ؟
عملا باید یک شناختی به دوستان بدید تا بخوان توی دوره شما شرکت کنند ، نکته دیگه اینکه 20 هزار تومان هم مبلغ خوبیه ، اما شما اصلا سر فصلی رو برای دورتون تعیین نکردید که این باعث میشه کسی زیاد توجه نکنه به این دوره .
سلام حرفتون کاملا صحیح

حالا راجب شناخت خودم نمیدونم چطور معرفی کنم 4 
قبلا دوره اموزش کاپر کیوب رو هم ساخته بودم(حالا مشکلاتی داشت اون)

سرفصل ها رو هم گذاشتم،ولی بازم ممکنه یه تغییراتی در طول دوره داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
(1398/5/19، 11:25 عصر)wof team نوشته است:
(1398/5/19، 11:09 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ؛
سلام حرفتون کاملا صحیح

حالا راجب شناخت خودم نمیدونم چطور معرفی کنم 4 
قبلا دوره اموزش کاپر کیوب رو هم ساخته بودم(حالا مشکلاتی داشت اون)

سرفصل ها رو هم گذاشتم،ولی بازم ممکنه یه تغییراتی در طول دوره داشته باشه

بهتره توی معرفی خودتون کمی اعتماد به نفس داشته باشید ؛ فکر نمیکنم من اگر بخوام خودم رو معرفی کنم اینطوری معرفی کنم ...

به هر حال ، سر فصل ها چیز های مهمی هستند ، حالا اینکه بخواد تغییر بکنه یا نه مهم نیست ، مهم اینه که باشه که کاربر بتونه درجه کیفی دوره رو بسنجه .
مثلا با همین سر فصل هایی که شما گذاشتید من میتونم حدس بزنم یک دوره از 0 تا متوسط هست . با این حال به نظر دوره خوبی هست و امیدوارم اعضای مورد نظر شمارو جذب کنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: