آیا مطلب گذاشته شده مفید بود ؟؟؟
خیلی عالی بود
60.00%
3
خیلی عالی بود ، حمایت کردم
20.00%
1
نه بدرد نمیخورد
20.00%
1
بدردنمیخورد ولی حمایت کردم
0%
0
5 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

راه حل برای سیاهی صفحه در گوشی های مختلف
*به نام خالق زیبایی ها*
سلام دوستان 
خیلی وقته که میبینم تو انجمن این موضوع مطرحه که تو گوشی های مختلف سایز لیوت فرق میکنه و خب این مشکل اساسی برای بازی سازان به حساب میاد . اما با روشی که خودم خلق کردم ، از این به بعد میتونید خیلی راحت و تو یه اونت خلاصه شده ، این مشکل رو برای همیشه حل کنید . 
بریم سراغ آموزش :
1 - چهار تا عامل مربوط به سایز در اکسپرشن های کانستراکت در شیء سیستم دیده میشه که عبارتند از :
کد:
OriginalWindowHeight
WindowHeight
ViewportBottom(layer)
LayoutHeight

خب همونطور که میبیند ما چهارتا عامل داریم . اما سوال اینجاست هرکدوم رو بزاریم جواب میگیریم ؟؟؟ خیر
ببینید من همه این ایتم هارو توی یه فایل خروجی تست کردم و دیدم در لیوت های مختلف همشون همون سایزی که خودم دادم یعنی 854*480 میمونن و فقط ViewportBottom هست که تغییر میکنه و اندازه سایز گوشی میشه . خب خیلی ساده . ما دوتا از این اکسپرشن ها نیاز داریم : ViewportBottom و Viewportright
توی قسمت لایر هم من 0 گذاشتم و جواب داد . 
به همین سادگی . حالا فقط کافیه تمام اسپرایت های موجود در صفحه رو طبق اینا بچینید .
توجه : صفحه گوشی از راست و پایین سیاه میشه و از بالا و چپ تغییری نمیکنه . مثلا اگه یه ایتم دارید که بالا چپ هست نیاز به تنظیم اندازه اون نیستید ، سرجاش میمونه . اما ایتمی که پایین راسته رو حتما باید تنظیم کنید . چطوری ؟؟؟؟
2 - خب ببینید شما بازی تون رو اول بدون توجه به سایزو ... بسازید . بعد اخرش برگردید و یه اونت اضافه کنید . 
در شروع لیوت >>> فلان اسپرایت بره به فلان جا . 
اگه بخوام خوب بگم اکشنتون رو باید اینطوری بنویسید . مثلا یه شیء دارید تو مختصات y=280 و x=427 (در سایز 854*480 پیش فرض میگیریم ) :
کد:
set position >>>x=viewportright/2
y=viewportbottom/2+40
حالا فقط کافیه بگید اسپرایتا کجا برن طبق سایز صفحه . یعنی یه پوزیشن زدید تموم شده ، اخر بازی برگردید و اون عدد که مثلا 280 هست رو با y=viewportbottom/2+40 قرار بدید . 
.
.
.
به همین سادگی و راحتی 
برای مثال من نمونه اش رو توی یکی از بازی های خودم میزارم  (البته فقط این تو یکی از لیوت های پرکاربرد هست):
[تصویر:  example.png]
من این موضوع رو پولش نزاشتم تا هرکس بخواد استفاده کنه (البته با کمی فکر کردن میشه بهش رسید و شاید راه های ساده تر هم باشه) اما اگه موفق شدید هرچه قدر خواستید میتونید .

استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، MrAlvand ، meysam.p.n ، mehdi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,807 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,462 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,911 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,601 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,600 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: